OTS: Spoločnosť Kion Cosmetics vyhráva medzinárodné ocenenie za vynikajúce...

TASR, 7. augusta 2019 15:47

Spoločnosť Kion Cosmetics vyhráva medzinárodné ocenenie za vynikajúce výsledky v prírodnej a vegánskej kozmetike

Săo Paulo 7. augusta (TASR/OTS/PRNewswire) - 20. júla získala spoločnosť Kion Cosmetics, kozmetická línia brazílskej spoločnosti Brazilian Kimberlite Clay, najvyššiu trofej roku 2019 za technologické inovácie a vynikajúce výsledky v prírodnej a vegánskej kozmetike. Odovzdávanie cien sa konalo v hoteli Castle and Spa v Tarrytowne v New Yorku, USA. Cenu udelil časopis International Business Magazine. Všetky línie značky vznikajú na báze vzácnych ílovitých a prírodných vegánskych výrobkov, ponúkajú veľmi účinné zloženie a nie sú testované na zvieratách.

"Okrem uznania vynikajúcich výsledkov spoločnosti Kion Cosmetics je toto ocenenie veľmi dôležité aj z pohľadu šírenia povedomia o značke, nakoľko otvára dvere na nové medzinárodné trhy," hovorí Urandir Fernandes de Oliveira, prezident BKC, berúc na vedomie, že tento rad produktov má široké portfólio tvárovej, telovej a vlasovej kozmetiky s inovatívnou technológiou, ktorá je účinná pri ošetrovaní vrások, zosvetľovaní, čistení, hydratácii a redukcii rozmerov.

Značka, ktorá bola založená pred tromi rokmi, upútala pozornosť nadnárodných spoločností v prémiovom sektore a začala predaj v kľúčových svetových obchodných centrách, ako sú Londýn, Dubaj, New York a Beverly Hills. "Predtým, ako začneme s veľkovýrobou, chceli sme predstaviť výrobky Kion na medzinárodných veľtrhoch. Úroveň akceptácie našich produktov sa však ukázala taká vysoká, že sme ich začali vyvážať ešte predtým, ako sme spustili komercializáciu v Brazílii," vysvetľuje Luciano Didier, riaditeľ rozvoja medzinárodného obchodu.

Tento rok sa firma zameriava na ázijské trhy, ako je Čína a Thajsko a tiež na expanziu do Spojených štátov. V Brazílii plánuje otvoriť približne 60 stánkov a obchodov v hlavných nákupných centrách krajiny. Výrobky je možné zakúpiť aj prostredníctvom elektronického obchodu na adrese kioncosmetics.com, portugalsky, anglicky, francúzsky a španielsky alebo prostredníctvom telemarketingu (+55 11 25770275).

Primárnou surovinou používanou vo výrobkoch Kion je červený brazílsky kimberlitový íl, ktorý je vzácny, pretože vznikal pred viac ako 850 miliónmi rokov a má približne 130 kozmetických a farmaceutických aplikácií. Patrí medzi najúčinnejšie prvky na omladenie pleti a získava sa v Brazílii v Corguinho v Mato Grosso do Sul.

"Účinnosť kryštálov a mineralogickú silu ílu dokázalo laboratóriom Kosmoscience v Brazílii a Bureau Veritas v Kanade," vysvetľuje výkonný riaditeľ Alan Oliveira.

Kion Cosmetics sa zúčastňuje popredných svetových veľtrhov, ako sú napríklad In-Cosmetics, Cosmoprof a Expocosmética. Odborné publikácie ako Glamour UK, Harper's Bazaar, Vogue Russia a Cosmetics Design už jedinečné vlastnosti značky prezentovali na svojich stránkach.

KONTAKT: Telefón: +55 61 4141-7045

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/955658/Foto1_ID_8db4620edcea.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring