OTS: Spoločnosť Kaneka súhlasí s dodávkou aktívnych farmaceutických prísad...

TASR, 17. apríla 2020 9:49

OTS: Spoločnosť Kaneka súhlasí s dodávkou aktívnych farmaceutických prísad do tabliet Avigan®

Tokio 17. apríla (TASR/OTS/PRNewswire) - Spoločnosť Kaneka Corporation (Prezident: Minoru Tanaka) dosiahla dohodu s FUJIFILM Corporation (prezident: Kenji Sukeno) o dodávke farmaceutických prísad do lieku proti chrípke, tabliet Avigan® (generický názov: favipiravir), určeného na liečbu pacientov s koronavírusom (ďalej len ako COVID-19).

S ohľadom na rozširovanie infekcie COVID-19 po svete sa japonská vláda rozhodla zvýšiť zásoby tabliet Avigan®, ktoré by proti nej mali byť účinné. Zásoby by mali slúžiť pre 2 milióny osôb a spoločnosť FUJIFILM Corporation rozšírila svoj výrobný systém, aby dokázala zvýšiť produkčné kapacity tabliet Avigan®.

Významní výrobcovia farmaceutických produktov na celom svete ocenili pripravenosť našej spoločnosti prispôsobovať procesy, výrobné technológie a kvalitu liečiv v priebehu mnohých rokov praxe a v tejto súvislosti nás tiež požiadali, aby sme sa stali hlavným dodávateľom aktívnych farmaceutických prísad. Veríme, že je naším spoločenským poslaním okamžite začať s dodávkou prísad do tabliet Avigan®, preto budeme naďalej zlepšovať výrobný systém prostredníctvom kapitálových investícií, zmien v alokácii personálu a úprav výrobného plánu, aby sme už v júli mohli začať dodávať potrebné farmaceutické prísady.

Podarilo sa nám tiež začať s dodávkou činidiel PCR používaných na testy COVID-19 prostredníctvom spoločností našej skupiny Kaneka Eurogentec (ústredie: Belgicko). Okrem toho zvyšujeme obrátky v plnení zmluvných výrobných záväzkov v súvislosti s vývojom vakcíny na COVID-19 pomocou technológií ako je vysokokvalitná mRNA a plazmidová DNA, a pružne reagujeme na stále narastajúci dopyt.

Spoločnosť Kaneka urobí všetko, čo je v jej silách, aby poskytla riešenia na boj s infekciou COVID-19 na celom svete.

Kontakt: Kazuhiko Fujii, kazuhiko.fujii@kaneka.co.jp

Logo -https://mma.prnewswire.com/media/635217/Kaneka_Corporation_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring