OTS: Spoločnosť JA Solar podpísala zmluvu o spolupráci s mexickým distribútorom

TASR, 17. júna 2020 16:15

OTS: Spoločnosť JA Solar podpísala zmluvu o spolupráci s mexickým distribútorom Exel Solar

Peking 17. júna (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť JA Solar (ďalej len "spoločnosť"), výrobca vysoko výkonných fotovoltaických (PV) produktov, nedávno podpísala zmluvu o spolupráci s firmou Exel Solar, popredným distribútorom fotovoltaických produktov v Mexiku. V rámci zmluvy sa strany dohodli na posilnení spolupráce v oblasti poskytovania kvalitnejších solárnych modulov zákazníkom v Mexiku s cieľom ďalšieho rozvoja trhu so solárnou energiou v tejto krajine. Spoločnosť JA Solar, po svojom vstupe na mexický trh v roku 2016, nadviazala s firmou Exel Solar pevné vzťahy. Potom, čo mexická vláda začala podporovať rozvoj obnoviteľnej energie, zaznamenalo odvetvie solárnej energie značný rozmach. V nadväznosti na tento vývoj sa spoločnosť JA Solar, ako partner firmy Exel Solar, jedného z najväčších distribútorov solárnej energie v Mexiku, teší na to, že do miestneho sektoru solárnej energie prinesie nové príležitosti a prispeje k transformácii miestneho fotovoltaického trhu.

Už od roku 2019 môžu zákazníci v Mexiku obstarať vysoko efektívne a cenovo dostupné fotovoltaické produkty spoločnosti JA Solar, a to ako v segmente veľkoobchodnej výroby solárnej energie, tak aj v oblasti distribúcie.

Spoločnosť Exel Solar má viac ako 12 rokov skúseností z pôsobenia na trhu so solárnou energiou v Mexiku a špecializuje sa na dodávky produktov od popredných solárnych značiek systémovým integrátorom, ktorí potom poskytujú svoje riešenia zákazníkom z verejnej, komerčnej aj priemyselnej sféry po celom Mexiku. "Sme veľmi radi, že môžeme byť aj naďalej hlavným distribútorom spoločnosti JA Solar v Mexiku," povedal Horacio Duhart, generálny riaditeľ spoločnosti Exel Solar. "Spoločnosť JA Solar je pre nás skvelým partnerom, ktorý dodáva nielen špičkové solárne moduly, ale jej skvelé služby a podporu firme Exel Solar pri snahe stať sa popredným distribútorom v Mexiku."

"Teší nás, že naše fotovoltaické produkty zaznamenali na mexickom trhu veľký úspech," povedal Jin Baofang, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti JA Solar, "Táto zmluva o spolupráci predstavuje ďalší nový medzník vo vývoji a dodávkach fotovoltaických produktov, vybavených vysoko výkonnými a modernými technológiami, našim zákazníkom v Mexiku. Spoločnosť JA Solar si cení toho, že môže, v rámci vzájomného partnerstva, s firmou Exel Solar spolupracovať pri dodávkach kvalitnejších solárnych modulov a realizáciu špičkových solárnych projektov po celej krajine."

"Tešíme sa na ďalšie posilnenie našej spolupráce s distribútormi po celom svete s cieľom skvalitňovať služby poskytované našim zákazníkom a prispievať k ďalšiemu rozvoju fotovoltaického priemyslu," dodal Jin Baofang.

O spoločnosti Exel Solar

Spoločnosť Exel Solar, popredný distribútor solárnej energie v Mexiku, sídli v hlavnom meste mexického štátu Yutakan v Méride a prostredníctvom svojich skladov v mestách Mexico City, Monterrey, Guadalajara, Chihuahua, Tijuana a Merida pokrýva dodávkami celú krajinu. Spoločnosť Exel Solar je dcérskou spoločnosťou firmy Exel del Norte, ktorá má 32 rokov skúseností v odbore informatiky a technológií.

O spoločnosti JA Solar

Spoločnosť JA Solar, založená v roku 2005, vyrába vysoko výkonné fotovoltaické produkty. Firma má 12 výrobných závodov a viac ako 20 pobočiek po celom svete a vo svojom podnikaní sa zaoberá silikónovými plátmi, článkami modulov a fotovoltaickými elektrárňami. Produkty spoločnosti JA Solar sú dostupné vo viac ako 120 krajinách a regiónoch a v širokom meradle sa používajú v pozemných elektrárňach, v komerčných a priemyselných strešných fotovoltaických systémoch i vo fotovoltaických systémoch na strechách rezidenčných objektov. Spoločnosť už niekoľko rokov za sebou patrí medzi 500 najúspešnejších firiem v Číne (podľa rebríčka Fortune China 500) a medzi 500 najlepších globálnych firiem zameraných na novú energiu (Global Top 500 New Energy Enterprises).

Kontakt: Xiaorui Sun, +86-10-6361-1888-1698, bj.sunxr@jasolar.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring