OTS: Spoločnosť JA Solar dodala všetky moduly potrebné pre dokončenie...

TASR, 18. januára 2021 14:51

Spoločnosť JA Solar dodala všetky moduly potrebné pre dokončenie najväčšieho samostatného fotovoltaického projektu na Guame

Peking 18. januára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť JA Solar nedávno oznámila, že dodala všetky fotovoltaické moduly potrebné pre dokončenie projektu na Guame s celkovým výkonom 88 MW. Investorom a staviteľom tejto fotovoltaickej elektrárne, ktorá je najväčšou elektrárňou svojho druhu na Guame, je spoločnosť Korea Electric Power.

Tento projekt sa nachádza na ostrove, v prostredí so silnými vetrami, a moduly tak musia spĺňať prísnejšie požiadavky na mechanické zaťaženie a dobu životnosti. Po rokovaní a porovnaní modulov od rôznych výrobcov si firma Korea Electric Power nakoniec vybrala firmu JA Solar ako výhradného dodávateľa modulov pre tento projekt.

Korea Electric Power je najväčšou energetickou firmou v Južnej Kórei a zodpovedá za výrobu, rozvodnú sieť a distribúciu elektrickej energie a tiež za vývoj a výstavbu nových elektrární. Vzhľadom k vysokej kvalite produktov a služieb firmy JA Solar a vďaka jej stabilnému finančnému zázemiu a výbornej povesti, nadviazala firma Kórea Electric Power so spoločnosťou JA Solar vzájomne prospešnú spoluprácu. V roku 2020 obe firmy podpísali rámcovú zmluvu o spolupráci a nedávno začali pracovať na nových projektoch. Okrem spolupráce na miestnom juhokórejskom trhu sa obe firmy snažia tiež vyhľadávať nové príležitosti na zahraničných trhoch a spoločne podporujú ďalší rozvoj a využívanie solárnej energie na globálnych trhoch.

Firma JA Solar si od svojho vstupu na rýchlo rastúci juhokórejský fotovoltaický trh v roku 2011 vybudovala skvelú povesť a vernú zákaznícku základňu, a to predovšetkým vďaka produktom a službám špičkovej kvality. Produkty firmy JA Solar ponúkajú vysokú účinnosť, sú certifikované Kórejským normalizačným úradom (KS - Korean Industrial Standards) a uznávané miestnymi odbornými médiami a aj zákazníkmi. V roku 2018 firma JA Solar oficiálne zriadila v Južnej Kórei svoju pobočku, aby mohla poskytovať lepšie služby a podporu pre miestnych zákazníkov. V roku 2019 táto pobočka získala cenu "Best Market Performance Award (Najlepšia firma na trhu)" od juhokórejskej Asociácie solárneho a energetického priemyslu (ESS).

Kontakt: Oriana Zhang, +86-10-63611888-1697, zhangbobo@jasolar.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring