OTS: Spoločnosť Huawei predstavila servery s procesormi Intel Cascade Lake...

TASR, 30. marca 2020 9:48

OTS: Spoločnosť Huawei predstavila servery s procesormi Intel Cascade Lake Refresh

Šen-Čen, Čína 30. marca (TASR-OTS)(PRNewswire) - Intel uviedol na trh procesor Cascade Lake Refresh ako nový prvok procesorov série Cascade Lake s výkonom o 36 % vyšším ako mali jeho predchodcovia.

Na znak prepojenosti spoločností Huawei a Intel adaptovala značka Huawei vo februári svoje servery série FusionServer Pro pre potreby procesoru Cascade Lake Refresh. Spoločnosť Huawei doteraz dokončila adaptačné testy a uviedla na trh širokú škálu bežných produktov vrátane stojanových serverov 1288H V5, 2288H V5, 2298 V5 a 5288 V5, server X6000 V5 s vysokou hustotou a server typu blade E9000.

FusionServer Pro 1288H V5 a 2288H V5 sú typické univerzálne stojanové servery Huawei a vyznačujú sa robustným výkonom, flexibilnou konfiguráciou, inteligentnou úsporou energie a inteligentnou správou. FusionServer Pro 2288H V5 je 2-soketový stojanový server 2U použiteľný vo viacerých scenároch vrátane virtualizácie cloud computingu, databázy a veľkých dát. Je konfigurovateľný s 24 DDR4 DIMM slotmi a 10 PCIe rozširovacími slotmi a podporuje 28 lokálnych SSD NVMe, dvadsať 3,5-palcových jednotiek alebo tridsaťjeden 2,5-palcových diskov. Okrem toho integruje vlastné riešenia ako je technológia dynamického riadenia energie (DEMT) a diagnostiku a správu porúch (FDM), aby sa znížili prevádzkové náklady (OPEX) a zvýšila návratnosť investícií (ROI).

FusionServer Pro 2298 V5 je 2U úložný stojanový server s 2 zásuvkami s hybridnou architektúrou úložiska pre vrstvené ukladanie dát. Podporuje dvadsaťštyri 3,5-palcových diskov a 4 NVMe SSD, ktoré spĺňajú požiadavky stupňovitého zavádzania horúcich, teplých a studených údajov a archivácie historických dát. Vďaka svojmu efektívnemu dizajnu dokáže 2298 V5 poskytnúť maximálny výkon výpočtovej techniky s flexibilnou expanziou a veľme veľké miestne úložisko pri nižších nákladoch na úschovu dát.

Ako globálny strategický partner spoločnosti Intel sa značka Huawei pridržiava prístupu zameraného na zákazníka a prijíma záväzky v oblasti digitálnej transformácie podnikov pre uspokojenie zákazníkov. Inteligentnejšie dátové centrum je kľúčom k splneniu tohto záväzku. Spoločnosť Huawei spolupracuje s Intelom na poskytovaní vysokovýkonných, energeticky úsporných, bezpečných a spoľahlivých produktov a riešení.

O spoločnosti Huawei

Spoločnosť Huawei je popredným celosvetovým poskytovateľom infraštruktúry informačných a komunikačných technológií (IKT), ako aj inteligentných zariadení. Spolu s integrovanými riešeniami v štyroch kľúčových oblastiach - telekomunikačných sieťach, IT, inteligentných zariadeniach a cloudových službách - sme pevne odhodlaní priniesť kúsok digitálnej technológie do života každého človeka, domácnosti či organizácie a vytvoriť tak inteligentný, prepojený svet. Komplexné portfólio produktov, služieb a riešení spoločnosti Huawei je konkurencieschopné a zároveň bezpečné. Pomocou otvorenej spolupráce s partnermi v rámci ekosystému tvoríme pretrvávajúcu hodnotu pre zákazníkov, pracujeme na tom, aby sme posilnili ľudí, obohatili ich domovy a inšpirovali k inovácii organizácie všetkých veľkostí a štruktúr.

V Huawei sa inovácia odvíja od potrieb zákazníkov. Investujeme najmä do základného výskumu, sústredíme sa na technologické novinky, ktoré svet posúvajú smerom vpred. Máme viac ako 194 000 zamestnancov vo viac ako 170 krajinách a regiónoch sveta. Súkromná spoločnosť Huawei bola založená v roku 1987 a je v plnom vlastníctve svojich zamestnancov. Viac informácií o Huawei nájdete na webovej stránke: www.huawei.com alebo nás sledujte na:

http://www.linkedin.com/company/Huawei 

http://www.twitter.com/Huawei 

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1137506/Huawei_Intel_processor.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1137504/Huawei_2288H_V5.jpg

Foto -  https://mma.prnewswire.com/media/1137505/Huawei_2298_V5.jpg

Kontakt: Wanni Zhong, +86-185-6666-2551

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring