OTS: Spoločnosť Hoymiles spustila cloudovú platformu S-Miles pre...

TASR, 5. januára 2021 11:13

Spoločnosť Hoymiles spustila cloudovú platformu S-Miles pre monitorovanie výkonu solárnych elektrární prostredníctvom mobilných aplikácií a webového prehliadača

Chang-Čou, Čína 5. januára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Hoymiles Power Electronics Inc. (Ďalej len "Hoymiles"), svetová jednotka vo výrobe mikroinvertorov, nedávno predstavila svoju úplne novú cloudovú platformu S-Miles Cloud Platform, ktorá umožňuje monitorovať výkon solárnych elektrární v reálnom čase. K platforme S-Miles Cloud Platform je možné pripojiť hlavné komponenty solárnych elektrární. Vďaka technológii na zhromažďovanie a spracovanie dát, ktorá využíva internet vecí (IoT), ponúka táto platforma možnosť sledovania efektívnosti a výkonnosti elektrárne v reálnom čase, vrátane aktuálnych informácií o jednotlivých moduloch, a dokáže tiež napríklad hlásiť prípadné poruchy.

Zhao Yi, zástupca generálneho riaditeľa a riaditeľ pre výskum a vývoj v spoločnosti Hoymiles, povedal: "Naša nová a vylepšená verzia monitorovacej platformy sa snaží napĺňať poslanie spoločnosti Hoymiles a ponúknuť klientom možnosť múdrejšej správy solárnych projektov vďaka rýchlemu cloudovému spracovaniu údajov a analytickým informáciám v reálnom čase. Vďaka šikovnému monitoringu prevádzky a informáciám o poruchách a údržbe systému tak zákazníkom ponúkame väčšiu hodnotu, čo je pre nás to hlavné."

K platforme S-Miles Cloud Platform je možné pristupovať cez mobilnú aplikáciu alebo webový prehliadač a táto technológia predstavuje skvelú možnosť, ako ľahko, rýchlo a efektívne monitorovať prevádzku solárnych elektrární. Inštalácia platformy je navyše rýchla, intuitívna a jednoduchá. Novo aktualizovaná platforma vyniká prehľadným a jednoduchým užívateľským rozhraním, ktoré je navrhnuté tak, aby užívatelia mali na očiach všetky podstatné údaje, ktoré najčastejšie potrebujú, s možnosťou prípadnej hĺbkovej analýzy zobrazených dát. Táto aktualizácia tiež umožňuje sledovať aktuálny stav jednotlivých komponentov a modulov solárnych elektrární a v reálnom čase monitorovať priebeh hardvérových aktualizácií, vrátane podrobného vysvetlenia prípadných chýb, ktoré systém počas aktualizácie zachytí.

Ruka v ruke s vylepšeným používateľským rozhraním ide aj optimalizovaná technická štruktúra celej platformy, ktorá zhromažďuje, analyzuje a distribuuje jednotlivé dáta. Aktualizovaná verzia cloudovej platformy S-Miles Cloud Platform tak teraz ponúka synchronizovanú analýzu dát a vďaka tomu, že sa jedná o cloudovú aplikáciu, umožňuje využívať paralelnú počítačovú architektúru, čo prispieva k optimalizácii využitia výkonu procesorov (CPU) v jednotlivých klastroch a súčasne uľahčuje programovanie nových aplikácií, zdieľanie dát a vzdialenú správu cez TCP pripojenia. Platforma je tiež kompatibilná s najnovšími a najmodernejšími hardvérovými technológiami firmy Hoymiles vrátane mikroinventorov radu DTU-Pro, DTU-Lite a nových modelov radu Sub-1G.

Vďaka štandardizácii dát pre celú elektráreň tak operátori majú presný prehľad o tom, čo sa deje, a môžu tak prijímať presnejšie, na dátach založená rozhodnutia a lepšie optimalizovať energetický výkon aj celú prevádzku elektrárne. Nová cloudové platforma S-Miles Cloud Platform tak nielen ponúka aktuálne a presné informácie o prevádzke elektrárne v reálnom čase, ale súčasne umožňuje spracovávať aj ďalšie vstupné údaje, ktoré presnosť a spoľahlivosť poskytovaných informácií ešte zvyšujú.

O spoločnosti Hoymiles

Firma Hoymiles vznikla v roku 2012 a je popredným výrobcom mikroinventorov a poskytovateľom ďalších produktov a riešení typu MLPE (Module-Level Power Electronics - modulárna výkonová elektronika) pre prevádzkovateľov a zákazníkov solárnych a fotovoltaických elektrární. Mikroinventory firmy Hoymiles (jednotky 4v1 a 2v1) sú veľmi obľúbené pre svoju vysokú špičkovú účinnosť (CEC), ktorú potvrdila organizácia CSA Group, ktorá už tri roky po sebe zaradila mikroinventory firmy Hoymiles medzi najvýkonnejšie mikroinventory na svete. Dnes sa mikroinventory firmy Hoymiles značne využívajú v mnohých krajinách a regiónoch, vrátane Ameriky, Európy i Ázie a to komerčných a aj domácich fotovoltaických a solárnych projektoch.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1393467/S_miles_Cloud.jpg  

Kontakt: Zheng Tingting, +86 13868834922

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring