OTS: Spoločnosť HEISHA uvádza na trh užívateľsky prívetivé riešenie...

TASR, 11. januára 2021 10:40

Spoločnosť HEISHA uvádza na trh užívateľsky prívetivé riešenie Drone-in-the-box. Hľadá globálnych exkluzívnych partnerov

ŠEN-ČEN, Čína, 11. januára 2021 /PRNewswire- TASR-OTS/ -- Spoločnosť HEISHA, popredný poskytovateľ autonómnych nabíjacích staníc dronov na svete, uviedla na trh DNEST - svoju najnovšiu a najmenšiu nabíjaciu stanicu - zároveň oznámila, že hľadá globálnych exkluzívnych partneroch.

Vďaka veľkosti 1 kubický meter a hmotnosti necelých 40 kilogramov umožňuje DNEST jednoduché zapojenie na záhrade alebo na streche. Na rozdiel od iných priemyselných výrobkov od spoločnosti je DNEST užívateľsky príjemný produkt zameraný priamo na spotrebiteľský trh. Jedná sa o produkt pripravený na použitie s nabíjacou stanicou, DJI Mavic 2 Zoom a softvérom pripraveným na akciu. Bez akýchkoľvek pilotných znalostí môžu používatelia ľahko ovládať DNEST, aby mohli dohliadať na svoje vlastnosti zo vzduchu kedykoľvek a z ktoréhokoľvek miesta.

Ling Lu, generálny riaditeľ spoločnosti HEISHA, uviedol: "S uvedením tohto nového produktu zároveň globálne vyzývame exkluzívnych partnerov na spoluprácu. Dôvodom exkluzivity je zabezpečiť stabilitu a ziskovosť nových exkluzívnych partnerov, ktorí sa na trh dostanú. Partneri potom budú viac motivovaní poskytovať dobré služby zákazníkom. HEISHA nehľadá iba predajcov, ale aj partnerov, s ktorými dokážeme spoločne vytvoriť vynikajúci produkt. "

Produkt DNEST, ktorý bol vyvinutý s jediným cieľom, ktorým je vytvorenie ľahko použiteľného riešenia nabíjania dronov, je vybavený nabíjacou podložkou šiestej generácie pre drony a technológiou ovládača tretej generácie. Spolu s centrom diaľkového ovládania CLOUD CENTURY Freesky a cloudovými službami Amazon umožňuje používateľom pohľad z vtáčej perspektívy, kedykoľvek ho potrebujú.

Riešenie nabíjania dronov série D od spoločnosti HEISHA je úplne otvorená platforma s nízkou cenou a vysokou spoľahlivosťou, ktorá šetrí váš čas a náklady na vývoj.

Viac informácií o produkte nájdete na webovej stránke: https://www.heishatech.com/dnest-hardware-for-drone-in-a-box-solution/ YouTube: DNEST úvodné video: https://www.youtube.com/watch?v=1e9Yhzak56A&feature=youtu.be DNEST politika pre exkluzívnych partnerov: https://www.youtube.com/watch?v=miSnCHK1eNM

O spoločnosti HEISHA

Spoločnosť zameraná na technológie, HEISHA Tech, je popredná značka samonabíjacích staníc dronov. Spoločnosť sa zameriava na vývoj produktov so skutočnou hodnotou pre každodenný život prostredníctvom pokroku v oblasti vedy a techniky. S výrobným závodom s rozlohou viac ako 1 700 metrov štvorcových a pokročilým testovacím a spracovateľským zariadením poskytuje spoločnosť HEISHA riešenia pre ďalšie vývojové subjekty, ktoré šetria náklady a čas, a je otvorená pre OEM a obchodné partnerstvá.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1396212/HEISHA_DNEST.jpg

CONTACT: Susan Sun, Email: info@heishatech.com, Phone: +86 13823771086

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring