OTS: Spoločnosť HEISHA predstavila platformu D.NEST - najmodernejšiu ...

TASR, 21. augusta 2020 14:50

Spoločnosť HEISHA predstavila platformu D.NEST - najmodernejšiu hardvérovú nabíjaciu platformu pre drony

ŠEN-ČEN 21. augusta (TASR/OTS/PRNewswire) -- HEISHA, firma zaoberajúca sa dodávkami riešení pre nabíjanie dronov a prevádzkovateľ systémov pre bezpilotné lietanie s dronmi, spustila 20. augusta novú hardvérovú platformu pre drony s názvom D.NEST a pri príležitosti zahájenia predaja tejto platformy ponúka špeciálnu limitovanú akciu. Prvých 200 užívateľov, ktorí si kúpia štandardnú platformu D.NEST získa zadarmo dron Mavic 2 Zoom alebo zľavu 1 126 dolárov z hodnoty nákupu.

Platforma D.NEST vychádza z tretej generácie nabíjacej základne C500 od firmy HEISHA s ochranou proti infračervenému žiareniu a je spoľahlivým a stabilným riešením pre automatické nabíjanie dronov. Nabíjacia základňa je vybavená samostatnou monitorovací jednotkou T3, zabudovaným počítačom s umelou inteligenciou, panelom pre diaľkové ovládanie a lokálnym smerovačom. Navyše táto platforma vyniká ľahkou ovládateľnosťou a údržbou. V neposlednom rade možno túto hardvérovú platformu použiť ako dátové a riadiace centrum pre rôzne roboty. Firma HEISHA prevádzkuje open-source API a SDK, čo jej umožňuje zaistiť skvelú kompatibilitu svojich riešení s ostatnými výrobcami. Platforma D.NEST je určená pre drony radu DJI Mavic a Phantom a je možné ju použiť aj s modelmi M200, M210, M300, M600, UAV alebo VTOL s pevnými krídlami.

Vďaka ovládaču PCB 5v1 (K100) a vďaka špičkovým materiálom, z ktorých je táto nabíjacia platforma firmy HEISHA vyrobená, predstavuje tento produkt užitočné, stabilné a cenovo priaznivé riešenie pre nabíjanie dronov.

Bezpilotné lietanie pomaly ale isto pomáha zlepšovať naše životy, ale vysoké náklady na prevádzku a údržbu automatizovaných systémov bránia ďalšiemu rozširovaniu týchto služieb. Spoločnosť HEISHA sa snaží zabezpečiť jednoduchý prístup k informáciám o lietaní, a tak vytvorila prvú svetovú cenovo prijateľnú platformu pre nabíjanie dronov, ktorá je kompatibilná s obrovským množstvom týchto zariadení. Naším cieľom je vytvoriť budúcnosť, kedy sa bude môcť každý na svet pozerať z vtáčej perspektívy na displeji svojho telefónu.

O spoločnosti HEISHA

Technologická firma HEISHA sa orientuje na vytváranie produktov, ktoré prinášajú skutočnú hodnotu do každodenného života ľudí, a to na základe pokroku vedy a techniky. Spoločnosť vlastní výrobný závod o výmere väčšej ako 1 700 metrov štvorcových, vrátane moderných testovacích a výrobných zariadení a ponúka svojim zákazníkom cenovo priaznivé riešenia. Hľadáme nových vývojárov a sme otvorení obchodným partnerstvám a spolupráci s výrobcami originálneho príslušenstva (OEM).

Pre viac informácií kontaktujte: info@heishatech.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1231183/SHENZHEN_HEISHA.jpg

KONTAKT: Susan Sun, +86-138-2377-1086, Susan.sun@heishatech.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring