OTS: Spoločnosť HanesBrands sa stala jednou z najetickejších spoločností na...

TASR, 24. februára 2021 13:57

Spoločnosť HanesBrands sa stala jednou z najetickejších spoločností na svete do roku 2021

Prvá prihláška spoločnosti na Ethisphere jej získala miesto medzi 135 spoločnosťami po celom svete, ktoré sú uznávané za vedúce postavenie v etických obchodných praktikách

Winston-Salem 24. februára (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť HanesBrands (NYSE: HBI), spoločensky zodpovedná a popredná svetová obchodná značka každodenného oblečenia, bola spoločnosťou Ethisphere uznaná ako jedna z najetickejších spoločností na svete v roku 2021, alebo ako globálny líder v definovaní a presadzovaní štandardov etických obchodných praktík.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20210223005687/en/

HanesBrands je jedným z iba dvoch výrobcov odevov, ktorí sú ocenení medzi 135 spoločnosťami z 22 krajín a zastupujúcich 47 priemyselných odvetví. Proces posudzovania spoločnosťou Ethisphere zahŕňa viac ako 200 otázok o kultúre, environmentálnych a sociálnych praktikách, etike a činnostiach v oblasti dodržiavania súladu, riadenia, rozmanitosti a iniciatívach na podporu silného hodnotového reťazca. Tento rok spoločnosť Ethisphere tiež posúdila, ako sa žiadatelia adaptovali a ako reagovali na globálnu zdravotnú pandémiu, bezpečnosť, spravodlivosť a začlenenie a sociálnu spravodlivosť.

„Máme silný záväzok konať zodpovedne a sme veľmi hrdí na to, že nás spoločnosť Ethisphere ocenila,“ uviedol výkonný riaditeľ Steve Bratspies. „Táto pocta je výsledkom 61.000 zamestnancov po celom svete, ktorí sa zaviazali prevádzkovať naše podnikanie správnym spôsobom. Spotrebitelia môžu byť hrdí na to, že keď si vyberú naše oblečenie, vyberú si spoločnosť hlboko oddanú udržateľnosti.“

HBI má dlhoročné odhodlanie byť lídrom v etických obchodných praktikách. Spoločnosť bola spoločnosťou Barron’s už druhý rok po sebe označená za jednu zo 100 najudržateľnejších spoločností v krajine a v správe CDP 2020 o zmene podnebia získala po dvoch rokoch hodnotenia A- vedúce skóre A. HBI je tiež jedinou spoločnosťou podnikajúcou v oblasti oblečenia v histórii, ktorá získala ocenenie Energy Star Sustained Excellence Award od Agentúry na ochranu životného prostredia USA.

V októbri 2020 HBI oznámila rozsiahle globálne ciele udržateľnosti do roku 2030, ktoré zahŕňajú záväzok k vedecky podloženým environmentálnym cieľom, cieľ zlepšiť život najmenej 10 miliónov ľudí a zaoberať sa používaním plastov a udržateľných surovín vo výrobkoch a baleniach. Ciele boli predstavené prostredníctvom novej webovej stránky zameranej na udržateľnosť, ktorej cieľom je zvýšiť transparentnosť spoločnosti a podávať správy o kľúčových metrikách vrátane rozmanitosti, referenčných hodnôt v oblasti ľudských práv a hodnotení rizík pre investorov.

„Pri riešení náročných výziev v roku 2020 sme videli spoločnosti, ktoré vedú - predovšetkým nad ostatnými inštitúciami - v získavaní dôvery zúčastnených strán prostredníctvom odolnosti a záväzku k etike a integrite,“ uviedol výkonný riaditeľ spoločnosti Ethisphere Timothy Erblich. „Najetickejšie spoločnosti na svete naďalej preukazujú neochvejný záväzok k najvyšším hodnotám a pozitívny vplyv na komunity, ktorým slúžia. Gratulujeme všetkým v spoločnosti HanesBrands k získaniu označenia najetickejšia spoločnosť na svete.“

Zistite viac o najetickejších spoločnostiach sveta a záväzku spoločnosti HanesBrand k zodpovednosti.

Inštitút Ethisphere

Inštitút Ethisphere® je svetovým lídrom v definovaní a presadzovaní štandardov etických obchodných postupov, ktoré posilňujú podnikový charakter, dôveru na trhu a obchodný úspech. Ethisphere má rozsiahle odborné znalosti v oblasti merania a definovania základných etických štandardov pomocou poznatkov založených na dátach, ktoré pomáhajú spoločnostiam vylepšiť podnikový charakter a merať a zlepšovať kultúru. Spoločnosť Ethisphere oceňuje vynikajúce výsledky prostredníctvom svojho programu oceňovania najetickejších spoločností na svete a poskytuje komunite priemyselných odborníkov Alianciu pre podnikateľskú etiku (BELA). Viac informácií o Ethisphere nájdete na: https://ethisphere.com.

HanesBrands

Spoločnosť HanesBrands so sídlom vo Winston-Salem v Severnej Karolíne je spoločensky zodpovedným popredným marketingovým špecialistom na každodenné základné oblečenie a aktívne oblečenie v Amerike, Európe, Austrálii a ázijsko-tichomorskej oblasti. Spoločnosť predáva svoje výrobky pod niektorými z najsilnejších svetových značiek ako sú Hanes, Champion, Bonds, Maidenform, DIM, Bali, Playtex, Bras N Things, Nur Die/Nur Der, Alternative, L’eggs, JMS/Just My Size, Lovable, Wonderbra, Berlei a Gear for Sports. Spoločnosť predáva tričká, podprsenky, nohavičky, tvarujúce prádlo, spodné prádlo, ponožky, pančuchový tovar a aktívne oblečenie vyrobené v nízkonákladovom globálnom dodávateľskom reťazci spoločnosti. Spoločnosť Hanes patrí medzi spoločnosti zaradené do Fortune 500 a je členom akciového indexu S&P 500 (NYSE: HBI). Má približne 61.000 zamestnancov vo viac ako 40 krajinách. Ďalšie informácie nájdete na firemnom webe spoločnosti na adrese www.Hanes.com/corporate a novinky na https://newsroom.hanesbrands.com/. Spojte sa so spoločnosťou prostredníctvom sociálnych médií: Twitter (@hanesbrands), Facebook (www.facebook.com/hanesbrandsinc), Instagram (@hanesbrands), a LinkedIn (@Hanesbrandsinc).

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210223005687/en/

Kontakty:

Carole Crosslin (336) 671-3704

carole.crosslin@hanes.com

Zdroj: HanesBrands

Multimédiá

Video

Spoločnosť HanesBrands bola podľa Ethisphere označená za jednu z najetickejších spoločností na svete v roku 2021. HBI je jedným z iba dvoch výrobcov oblečenia, ktoré boli zaradené medzi 135 spoločností z 22 krajín a zastupujúcich 47 priemyselných odvetví, ktoré sú uznávané za vedúce postavenie v etických obchodných praktikách.

Logo

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring