OTS: Spoločnosť Halliburton uzavrela strategickú dohodu so spoločnosťami...

TASR, 20. júla 2020 16:03

OTS: Spoločnosť Halliburton uzavrela strategickú dohodu so spoločnosťami Microsoft a Accenture o rozvoji digitálnych schopností

Houston 20. júla (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosti Halliburton (NYSE: HAL), Microsoft (Nasdaq: MSFT) a Accenture (NYSE: ACN) dnes oznámili, že uzavreli päťročnú strategickú dohodu, ktorá umožní firme Halliburton skvalitniť svoje služby, a to vďaka platforme Microsoft Azure.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20200717005090/en/

Na základe tejto dohody spoločnosť Halliburton dokončí svoj prechod na cloudovú digitálnu platformu a zlepší ponuku svojich služieb pre zákazníkov:

Vylepšenia platforiem operujúcich v reálnom čase pre rozšírenie možností vzdialenej správy

Zlepšovanie analytických schopností pomocou dátového centra Halliburton s využitím strojového učenia a umelej inteligencie a

Urýchlenie zavádzania nových technológií a aplikácií vrátane SOC2, s cieľom zlepšiť spoľahlivosť a zabezpečenie systému Halliburton.

"Strategická dohoda so spoločnosťami Microsoft a Accenture je dôležitým krokom k tomu, aby sme mohli zavádzať nové technológie a aplikácie, ktoré zlepšia služby pre našich zákazníkov a súčasne znížia investičné náklady," povedal Jeff Miller, predseda predstavenstva, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Halliburton. "Oceňujeme výhody, ktoré naši zákazníci a zamestnanci vďaka tejto dohode získajú, a možnosťou ďalej využívať náš prístup k otvorenej architektúre pre dodávky softvéru."

"Prechod ku cloudovému riešeniu umožňuje spoločnostiam vytvárať na mieru šité ponuky našim zákazníkom a zlepšovať naše obchodné výsledky," povedal Judson Althoff, výkonný viceprezident spoločnosti Microsoft pre celosvetové komerčné podnikanie. "Vďaka spojeniu s firmami Halliburton a Accenture využijeme silu cloudu na sprístupnenie digitálnych funkcií, ktoré prinášajú výhody nielen spoločnosti Halliburton, ale aj jej zákazníkom."

Vďaka tejto dohode bude možné všetky dátové centrá firmy Halliburton previesť do platformy Azure, ktorá poskytuje cloudové služby pre firmy z celého sveta a ponúka rad možností v duchu zásad trvalej udržateľnosti. Spoločnosť Accenture bude úzko spolupracovať so spoločnosťou Microsoft, v súčinnosti s ich spoločným podnikom Avanade, s cieľom zabezpečiť plynulý prechod dôležitých podnikových aplikácií spoločnosti Halliburton na platformu Azure. Spoločnosť Accenture využije svoje skúsenosti s migráciou do cloudu a pomôže firme Halliburton previesť ich dátové centrum do cloudu a ponúkne jej exkluzívne nástroje, metodiku a automatizáciu, ktoré jej umožnia lepšie využívať ďalšie príležitosti k transformácii.

"Vybudovanie digitálneho jadra a nastavenie nových technológií a aplikácií v rámci celej firmy je možné len so silným základom v cloude," povedala Júlia Sweet, generálna riaditeľka spoločnosti Accenture. "Spoločnosť Halliburton je presvedčená, že tento nevyhnutný základ poskytne inovatívne možnosti, pracovníkov a technológie potrebné na to, aby sa veci robili inak a rýchlo. Sme hrdí na to, že sme súčasťou tejto transformačnej zmeny, ktorá stavia na našej dlhej histórii spolupráce so spoločnosťami Halliburton a Microsoft."

Spoločnosti očakávajú dokončenie migrácie do cloudu do roku 2022.

O spoločnosti Microsoft

Microsoft (Nasdaq "MSFT" @microsoft) je popredná platforma a produktívna spoločnosť v odvetví mobility a cloudu. Jej poslaním je umožniť každému človeku a každej organizácii na planéte dosiahnuť viac.

O spoločnosti Halliburton

Spoločnosť Halliburton bola založená v roku 1919 a patrí medzi najväčších svetových poskytovateľov produktov a služieb pre energetický priemysel. Zamestnáva približne 50.000 pracovníkov zo 140 rôznych národností, vo viac ako 80 krajinách. Našim zákazníkom pomáhame maximalizovať životnosť ich projektov - poskytujeme komplexné služby, počnúc lokalizáciou uhľovodíkov a správou geologických dát, cez vŕtanie a vyhodnocovanie vrtov, ich výstavbu a optimalizáciu ťažby. Navštívte web spoločnosti na adrese www.halliburton.com. Spojte sa s firmou Halliburton na sociálnych sieťach Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram a YouTube.

O spoločnosti Accenture

Accenture je popredná svetová poradenská firma, ktorá poskytuje širokú paletu interaktívnych, technologických, prevádzkových a poradenských služieb s cieľom maximálneho zapojenia a využívania online technológií. Máme rozsiahle skúsenosti a znalosti vo viac než 40 priemyselných odvetviach. Využívame podporu najväčšej siete pokročilých technológií a inteligentných operačných centier na svete. Spoločnosť Accenture zamestnáva 513 000 pracovníkov, ktorí slúžia klientom vo viac než 120 krajinách. Neustále sa snažíme zavádzať inovácie, ktoré našim klientom pomáhajú zvyšovať výkonnosť a hodnotu svojich podnikov. Navštívte naše webové stránky www.accenture.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200717005090/en/ Zdroj: Halliburton

Kontakt:

For Microsoft

Microsoft Media Relations

WE Communications for Microsoft

(425) 638-7777

rrt@we-worldwide.com

For Halliburton

Investors:

Abu Zeya

Halliburton, Investor Relations

Investors@Halliburton.com

281-871-2633

Media:

Emily Mir

Halliburton, Public Relations

PR@Halliburton.com

281-871-2601

For Accenture

Christian Harper

Accenture Media Relations

Christian.harper@acccenture.com

516-434-8615

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring