OTS: Spoločnosť GCLSI bola už štvrtý rok za sebou ocenená ako víťaz vo...

TASR, 1. júna 2020 13:53

OTS: Spoločnosť GCLSI bola už štvrtý rok za sebou ocenená ako víťaz vo výsledkovej tabuľke PVEL 2020 PV Module Reliability Scorecard

Suzhou 1. júna (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Vo štvrtok 28. mája bola spoločnosť GCL System Integration, popredný svetový poskytovateľ solárnych riešení, ocenená už štvrtý rok za sebou ako najlepšia značka vo výsledkovej tabuľke PVEL 2020 PV Module Reliability Scorecard (tabuľka spoľahlivosti fotovoltaických modulov podľa laboratória PVEL, pozn. prekl.). Výsledky hodnotenia boli oznámené počas webinára, ktorého spolu-hostiteľom bola spoločnosť PV-tech.

Viac ako 70 % popredných výrobcov modulov a 90 % špičkových solárnych spoločností sa rozhodlo poslať svoje výrobky na testovanie do laboratória PVEL. Laboratórium PVEL, so svojimi takmer desaťročnými skúsenosťami a nazhromaždenými údajmi, vykonáva testovanie, ktoré preukazuje dôveryhodnosť solárnej technológie. Nezávislý test spoľahlivosti poskytuje efektívny výber fotovoltaických modulov a zariadení pre vývoj a financovanie solárnych projektov.

Tristan Erion-Lorica, riaditeľ divízie PV Module Business (oddelenie laboratória PVEL), uviedol: "Spoločnosť GCL SI dosiahla uznanie ako najlepší výrobca fotovoltaických modulov vo výsledkovej tabuľke PVEL PV Module Reliability Scorecard už štvrtý rok po sebe. Vysoký výkon v režime zrýchleného testovania laboratória PVEL je dôležitým ukazovateľom spoľahlivosti a kvality. Gratulujeme spoločnosti GCL SI k týmto výsledkom."

Eric Luo, predseda spoločnosti GCL SI, povedal: "Po štvrtom získaní prvého miesta v rebríčku si vážime uznanie za našu kreativitu a víziu, ktorá nám umožňuje vyniknúť ako preferovaná značka pre zákazníkov, investorov a banky. GCL bude aj naďalej privádzať na svet spoľahlivé a vysoko efektívny solárne produkty. "

Spoločnosť GCL SI má v súčasnej dobe výrobnú kapacitu 8 GW na modul. Vďaka podpore veľkých dát (big data) a vďaka vedeckým a technologickými inováciám bude spoločnosť optimalizovať svoje služby tak, aby poskytovala účinnejšie a spoľahlivejšie moduly.

O spoločnosti GCL-SI Spoločnosť GCL System Integration Technology Co. Ltd (GCLSI) (burzový index Shenzen Stock 002506) je súčasťou skupiny GCL Group, globálneho energetického konglomerátu, najväčšej čínskej neštátnej energetickej spoločnosti, ktorá sa zameriava na novú energiu, čistú energiu a súvisiace služby. GCL System Integration pôsobí v súčasnej dobe po celom svete, a má päť závodov na výrobu modulov na pevninskej Číne a jeden vo Vietname, s kapacitou modulov 8 GW, a ďalšiu kapacitu 4,3 GW vysoko účinných článkov, vďaka čomu je výrobcom modulov svetovej triedy. Ďalšie informácie nájdete na stránkach https://www.gclsi.com/

Kontakt: Echo Zhang +86-512-6853-2912, zhangning_nj@gclsi.com 

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring