OTS: Spoločnosť Farmers Edge pridáva aplikáciu In-Cab do precíznej digitálnej...

TASR, 18. apríla 2019 12:16

OTS: Spoločnosť Farmers Edge pridáva aplikáciu In-Cab do precíznej digitálnej platformy. Aplikácia ponúka univerzálne spojenie v kabíne i na diaľku, aby poskytla podporu pri rozhodovaní a zjednodušila evidenciu pre presnú analýzu zisku.

Winnipeg, Manitoba & AMES, Iowa, 18. apríla (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Farmers Edge™ oznámila spustenie inteligenčného nástroja na báze aplikácie, ktorý pracuje v teréne a bezproblémovo poskytuje digitálne poznatky z kancelárie do kabíny. Nástroj In-Cab, ktorý umožňuje digitálne prepojenie pestovateľov, predajcov, maloobchodníkov, dôveryhodných poradcov a ďalších kľúčových zainteresovaných strán, poskytuje plnú viditeľnosť každej činnosti v teréne a zároveň zjednodušuje vedenie záznamov, zlepšuje pracovný tok a znižuje riziko kritických strát údajov. Vďaka integrácii s existujúcimi exkluzívnymi funkciami platformy FarmCommand™, ktorá zahŕňa predpovede počasia a podmienok na farme, denné satelitné snímky, prediktívne modelovanie a automatickú detekciu zdravotného stavu plodín, nástroj In-Cab poskytuje dodatočnú vrstvu, ktorá umožňuje základnú podporu rozhodovania, čo umožní novú úroveň efektívnosti a ziskovosti na farme.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20190417005267/en/

Na základe nedávnej strategickej spolupráce s poprednými poľnohospodárskymi spoločnosťami, ako sú CNHi, Global Ag Risk Solutions, PartnerRe, HBS, Raven, Lindsay Corporation, Richardson Pioneer a NuFarm, navrhla spoločnosť Farmers Edge nástroj In-Cab Tool, aby poskytla najvyššiu dostupnú úroveň kompatibility a flexibility. Tento nástroj ponúka bezdrôtové prepojenie s vozovým parkom, s akýmkoľvek moderným strojom a možno ho použiť na plánovanie úloh, zobrazenie živých dátových tokov a mapovanie, úpravu operácií v teréne, správu plánov údržby, sledovanie dodávok a zdieľanie informácií, vďaka čomu sa z neho stáva najmodernejšia mobilná platforma svojho druhu. Vďaka novému vylepšenému telematickému zariadeniu Gen. 2 CanPlug™ sa všetky údaje zhromažďujú, prenášajú a spracúvajú automaticky, čím sa zabezpečuje uchovanie kritických záznamov na presné reportovanie.

„Kombinácia živej interaktivity a automatizovaného reportingu zlepšuje schopnosť pestovateľov, maloobchodníkov a iných zainteresovaných strán identifikovať a riešiť faktory, ktoré môžu mať vplyv na príjmy alebo produktivitu farmy,“ povedal Ron Osborne, výkonný riaditeľ pre stratégiu a produkty spoločnosti Farmers Edge. „Či už ide o inteligentnejšie odosielanie postrekovačov, znižovanie prestojov operátora, monitorovanie vlastných aplikácií na zaistenie presnosti alebo pochopenie toho, ktorý stroj najlepšie funguje pre danú úlohu, nástroj FarmCommand In-Cab Tool poskytuje bezkonkurenčnú transparentnosť a flexibilitu na odomknutie hodnoty údajov.“

Ako nástroj funguje

In-Cab Tool sa pripája k zariadeniu Farmers Edge Gen. 2 CanPlug cez Bluetooth a bezdrôtovo v reálnom čase prenáša dáta o výsadbe, postrekoch, zbere, aplikácii hnojív a údaje o úlohách údržby v teréne spolu s diagnostikou výkonu zariadenia na akýkoľvek tablet, počítač alebo mobilné zariadenie. Automaticky sa synchronizuje s cloudom, aby sa všetky údaje uchovávali na jednom mieste. Vďaka prehľadu pre manažéra aj operátora tento nástroj umožňuje väčšiu kontrolu nad operáciami v teréne prostredníctvom vzdialeného monitorovania, plánovania a riadenia.

Prehľad pre manažéra - Manažéri farmy používajúci tento nástroj môžu pripojiť viacero strojov v rámci poľa k jednému prehľadu a jednoducho prepínať medzi jednotlivými strojmi. Rýchlym ťuknutím na ľubovoľný stroj v rámci úlohy sa zobrazí prehľad pre operátora na prístup k podrobným úlohám. Nástroj poskytuje jednoduchý spôsob zobrazenia všetkých aktívnych úloh na farme, prístup k informáciám o úlohách, vedenie organizovaných záznamov a získanie skutočného pochopenia ziskov.

Prehľad pre operátora - Operátori na farme sa pripájajú priamo z mobilného zariadenia alebo tabletu k živému prehľadu zariadenia. S jedným ťuknutím môžu upravovať plány za pochodu, sledovať aktuálne aplikácie alebo úrodu a jednoducho zdieľať kritické údaje s manažérmi a dôveryhodnými poradcami.

Budúce vydania

Spoločnosť Farmers Edge tiež odhalila budúce zlepšenia aplikácie In-Cab Too, ktoré zahŕňajú:

Riadenie žatvy v skutočnom čase - ďalšie zlepšenie automatizovaného manažmentu zásob umožní elimináciu všetkých manuálnych dátových vstupov o žatve, čím sa zabezpečí presnosť a aktuálnosť údajov

Integrované trhové dáta - Zostaňte informovaní o aktivitách na trhu počas celého dňa s nahliadnutím do najobľúbenejších poľnohospodárskych komodít, medzi ktoré patrí kukurica, sójové bôby, repka a pšenica, ktoré pomôžu pestovateľom získať čo najväčší zisk z ich úrody

Kinematika v reálnom čase (RTK) - Predajcovia a poľnohospodári budú mať prospech z nástroja CanPlug s RTK technológiou. Farmers Edge spolupracuje so svojimi partnerskými a dílerskými sieťami stanicami na vysielaní signálov, ktoré korigujú chyby pri určovaní polohy spôsobené atmosférou Zeme.

A/B zdieľanie - Aby sa dosiahla vyššia úroveň konektivity v reálnom čase, táto funkcia umožní zdieľanie liniek naprieč viacerými zariadeniami a náradiami.

Exkluzívne funkcie na prvý pohľad

Vďaka integrácii s FarmCommand, In-Cab Tool dopĺňa súbor existujúcich, jedinečných nástrojov na podporu digitálneho rozhodovania vrátane:

Hyper-miestne údaje o počasí - FarmCommand sa pripája na meteorologické stanice na farme, aby ukazoval aktuálne podmienky, predpovede, radar a ďalšie údaje o počasí v teréne. Tieto hyper-lokálne informácie podporujú plánovanie a informovanie o prediktívnych modeloch, ktoré poskytujú presné odporúčania pre dusík, predpovede o škodcoch a chorobách a štádiá rastu plodín.

Riadenie dodávok v reálnom čase - Riaďte semená, chemikálie a hnojivá priamo v teréne a sledujte zásoby a náklady. Prednastavte zásoby pre rýchle nastavenie práce alebo zadávajte nové za chodu.

Automatizované riadenie zásob obilia - Tento nástroj poskytuje zoznam plodín, odrôd a celkových hmotností podľa polí a poskytuje rýchly súhrn výsledkov zberu pre lepšie vedenie záznamov.

Denné snímky a jedinečné vrstvy mapy - Získajte prístup ku kolekcii vysoko kvalitných vrstiev mapy, aby ste mali úplný obraz o poliach. Sledujte vývoj zdravia plodín a včas identifikujte problémy s dennými satelitnými snímkami alebo si pozrite sériu máp na overenie aplikácií a meranie výkonu. Mapy je možné vrstviť alebo porovnávať vedľa seba, aby ste si mohli prezrieť sezónu a objaviť nové modely.

Automatická detekcia zdravia plodín - Crop Health Change Maps a Notifikácie automaticky skenujú snímky a spúšťajú výstrahy, keď nastala zmena v poli. Tento jedinečný nástroj poukazuje na potenciálne problémy vrátane škodcov, chorôb, nedostatku živín, nepriaznivého počasia, nevydarených aplikácií, zlyhania zariadení, problémov s odvodňovaním a iné, čím sa zvyšuje hodnota denných snímok tým, že sa pestovateľom pomáha pri určovaní priorít skúmaných činností, ľahšie sa identifikujú problémy, a reaguje sa na zaťaženie plodín skôr ako je ovplyvnená úroda. Integrovaný GPS uľahčuje navigáciu do oblastí poľa, ktoré vykazuje variabilitu alebo problémy pri zaznamenávaní pozorovaní, snímaní obrázkov a zdieľaní informácií.

Dostupnosť

In-Cab Tool je teraz k dispozícii na iTunes (iOS 1.35.9) a na Google Play (Android 1.35.9)

Ak sa chcete dozvedieť viac o nástroji FarmCommand In-Cab Tool, navštívte stránku: https://www.FarmersEdge.ca/InCabTool

O spoločnosti Farmers Edge

Spoločnosť Farmers Edge je globálnym lídrom v rozhodovacom poľnohospodárstve, ktorá poskytuje presné digitálne riešenia pre viac ako 24 miliónov platených produktových akrov na celom svete. Systém Farmers Edge, ktorý integruje údaje v teréne, jednoducho použiteľný softvér, najmodernejšiu technológiu spracovania, prediktívne modelovanie a pokrokovú agronomickú analýzu, poskytuje pestovateľom prispôsobiteľné riešenia, aby mohli produkovať viac s menšími zdrojmi. Riešenia spoločnosti Farmers Edge, ktoré využívajú inovatívne digitálne poľnohospodárske nástroje, sa zameriavajú na udržateľnú výrobu vysoko výnosných, vysokokvalitných plodín a sú navrhnuté tak, aby optimalizovali vstupy, minimalizovali vplyv na životné prostredie a chránili ekonomickú životaschopnosť farmy. Od výberu semien až po analýzu údajov, spoločnosť Farmers Edge premieňa big data na včasné a presné náhľady na podporu informovaného rozhodovania. Pre viac informácií o Farmers Edge navštívte FarmersEdge.ca or FarmersEdgeUSA.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190417005267/en/

Zdroj: Farmers Edge

Kontakt:

Farmers Edge

Jill Reed

Sift Communications for Farmers Edge

farmersedge@siftpr.com

Ph: +1-415-722-2433

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring