OTS: Spoločnosť EEI informuje obyvateľov mesta Košice

TASR, 1. júna 2020 14:00

Košice 1. júna (TASR-OTS) - Spoločnosť EEI informuje obyvateľov mesta Košice a svojich klientov, že na základe rozhodnutia Mestského zastupiteľstva v Košiciach zo dňa 28. mája 2020, ktorým bolo zrušené prerušenie prevádzkovania parkovacích miest v zóne plateného parkovania podľa VZN č. 157 o dočasnom parkovaní motorových vozidiel obnovuje dňom 1. júna 2020 od 07.00 h prevádzku parkovacích miest v tejto zóne.

Na parkovacích miestach prevádzkovaných spoločnosťou EEI bude možné od tohto času, 1. júna 2020, 07.00 zaparkovať za rovnakých podmienok ako pred prerušením prevádzkovania parkovacích miest.

V prípade akýchkoľvek otázok spojených s týmto obnovením môžu Košičania a klienti spoločnosti EEI kontaktovať dispečing spoločnosti EEI v Košiciach v pracovných hodinách telefonicky na telefónnom čísle 0914 335 371 alebo kedykoľvek emailom na adrese info@eei.sk.

Zároveň si spoločnosť EEI dovoľuje oznámiť obyvateľom mesta Košice a svojim klientom, že v nadchádzajúcich mesiacoch pripravuje viaceré inovácie, ktorých cieľom je zvýšiť komfort parkovania na parkovacích miestach prevádzkovaných EEI v Košiciach. O obsahu a rozsahu týchto inovatívnych opatrení do praxe bude spoločnosť EEI podrobnejšie informovať po ich prerokovaní s mestom Košice.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring