OTS: Spoločnosť Cushman & Wakefield podala registračný výkaz na navrhovanú...

TASR, 22. júna 2018 12:40

OTS: Spoločnosť Cushman & Wakefield podala registračný výkaz na navrhovanú počiatočnú verejnú ponuku cenných papierov

Chicago 20. júna (BUSINESS WIRE) (TASR-OTS) - Spoločnosť Cushman & Wakefield dnes oznámila, že verejne podala registráciu na formulári S-1 Komisii pre cenné papiere a burzu (SEC) v súvislosti s navrhovanou počiatočnou verejnou ponukou svojich bežných akcií. Počet ponúkaných akcií a cenový rozsah navrhovanej ponuky ešte neboli stanovené.

Spoločnosti Morgan Stanley, J. P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC a banka UBS Investment Bank budú spoločne riadiť a zastupovať upisovateľov ponuky. Spoločnosti Barclays Capital Inc., BofA Merrill Lynch, Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC a William Blair & Company, L.L.C. budú taktiež riadiť upisovanie ponuky.

Ponuka bude vykonaná iba prostredníctvom písomnej ponuky na upisovanie. Ak bude ponuka k dispozícii, predbežné kópie týkajúce sa ponuky možno získať na adresách Morgan Stanley & Co. L.L.C., Attention: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014, J.P. Morgan Securities LLC, Attention: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, email: prospectus-eq_fi@jpmchase.com, Goldman Sachs & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefonický kontakt: (866) 471-2526 alebo email: prospectusny@ny.email.gs.com a UBS Securities LLC, Attention: Prospectus Department, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, telefonický kontakt: 888-827-7275 alebo email: olprospectusrequest@ubs.com.

Pred uzatvorením navrhovanej ponuky bude spoločnosť Cushman & Wakefield reštrukturalizovaná zo spoločnosti DTZ Jersey Holdings Limited, spoločnosť s ručením obmedzeným so sídlom v Jersey, ktorá dnes registráciu podala, na akciovú spoločnosť zapísanú do obchodného registra v Anglicku a vo Walese s názvom Cushman & Wakefield plc.

Registračný výkaz týkajúci sa týchto cenných papierov bol predložený SEC, ale ešte nenadobudol platnosť. Tieto cenné papiere sa nesmú predávať a ponuky na nákup nemôžu byť prijaté predtým, ako nadobudne platnosť tento registračný výkaz. Táto tlačová správa nepredstavuje ponuku na predaj ani žiadosť o ponuku na kúpu, ani predaj týchto cenných papierov v žiadnom štáte alebo jurisdikcii, v ktorých by takáto ponuka alebo predaj boli nezákonné pred registráciou alebo kvalifikáciou podľa zákona o cenných papieroch platnom v tomto štáte alebo jurisdikcii.

O spoločnosti Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield je popredná globálna realitná spoločnosť, ktorá dodáva mimoriadnu hodnotu tým, že uvádza do praxe nápady pre nájomníkov a vlastníkov nehnuteľností. Cushman & Wakefield patrí k najväčším realitným spoločnostiam, má 48 000 zamestnancov v približne 400 kanceláriách a 70 krajinách. V roku 2017 mala spoločnosť tržby vo výške 6,9 miliardy USD zo základných služieb v oblasti nehnuteľností, zariadení a riadenia projektov, lízingu, kapitálových trhov, oceňovania a z iných služieb.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180620006071/en/

Kontakty Cushman & Wakefield Brad Kreiger +1 312 424 8010 Brad.Kreiger@cushwake.com

Zdroj: Cushman & Wakefield

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu