OTS: Spoločnosť Crytek vstupuje do strategického partnerstva s firmou...

TASR, 22. marca 2018 11:03

Spoločnosť Crytek vstupuje do strategického partnerstva s firmou PlayFusion, aby dodala platforme CRYENGINE dodatočné funkcie

Crytek zakomponuje do CRYENGINE funkcie nástroja rozšírenej reality od PlayFusion. Majitelia licencií na CRYENGINE tak budú môcť využívať nové nástroje a funkcie vývoja hry

San Francisco 22. marca /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Konferencia pre vývojárov hier - PlayFusion, rýchlo sa rozvíjajúca spoločnosť so zameraním na zábavu a interakciu s rozšírenou realitou, dnes oznámila, že vstúpila do strategického partnerstva s firmou Crytek, nezávislým vývojárom hier, technológií a vydavateľom z Frankfurtu, ktorý má na konte vývoj populárnej softvérovej platformy CRYENGINE a mnoho iných oceňovaných herných titulov. Podľa zmluvy udelí PlayFusion firme Crytek licenciu na svoju prelomovú vývojovú platformu, nástroj rozšírenej reality, s cieľov rozšíriť možnosti platformy CRYENGINE.

„Vizionárska technológia od spoločnosti PlayFusion vnáša novú úroveň rozšírenej reality pre viacerých hráčov do poprednej platformy vývoja hier CRYENGINE. Doplnenie platformy CRYENGINE o funkciami nabitú technológiu rozšírenej reality dokonale uspokojí našich zákazníkov, ktorí hľadajú vzrušujúce a pohlcujúce virtuálne zážitky čo najviac pripomínajúce realitu," povedal Avni Yerli, generálny riaditeľ a zakladateľ firmy Crytek. „Kreatívna a technická sila súčasnej globálnej komunity vývojárov je práve to, čo umožňuje prísun neuveriteľných možností na trh."

Spoločnosť PlayFusion založili veteráni herného priemyslu, aby obohatili trh o prelomové technológie umelej inteligencie a robotiky, ktoré umožnia ponorenie do zmiešanej reality. Naše vlastné technológie tvoria prvú komplexnú platformu zmiešanej reality ponúkanej vo forme služby, ktorá zahŕňa hardvér internetu vecí, počítačové videnie, rozpoznávanie zvuku, strojové učenie a hlboké dáta. PlayFusion umožňuje úplne nové a presvedčivé skúsenosti, ktoré sú bezproblémovo prepojené, telemetrizované a dynamické, a to všetko na najrýchlejšej a najefektívnejšej platforme bohatej na funkcie na dnešnom trhu mobilných telefónov.

„Je veľkou cťou, že sme sa mohli stať dodávateľom technológie rozšírenej reality pre spoločnosť, ktorá nielen zadefinovala fungovanie moderných herných nástrojov, ale ktorá bezpochyby aj udržiava štandard fotorealistického 3D obrazu v reálnom čase," povedal Mark Gerhard, generálny riaditeľ a technický riaditeľ spoločnosti PlayFusion. „Naozaj sa tešíme na túto spoluprácu, od ktorej si sľubujme pokrok v súčasnom vývoji a nastolenie nových štandardov v oblasti rozšírenej reality."

Spoločnosti PlayFusion a Crytek zverejnia ďalšie podrobnosti o partnerstve v nasledujúcich mesiacoch.

O spoločnosti PlayFusion   

Spoločnosť PlayFusion má sídlo v Cambridge a predstavuje „technologickú nirvánu" Veľkej Británie. V minulosti získala mnoho ocenení a je priekopníkom v oblasti zábavy s rozšírenou realitou. Pomocou počítačového videnia dokáže svetová technológia Enhanced Reality Engine™ hladko integrovať fyzický a digitálny svet, čo umožňuje novej generácii tvorcov, rozprávkarov a zabávačov prinášať vskutku magické a strhujúce zážitky. PlayFusion vstúpilo do partnerstva s firmou Games Workshop pri vývoji nových spôsobov hrania stolných vojnových a kartových zberateľských hier. Fanúšikovia si tak môžu vychutnať nové dobrodružstvá v prostredí hry Warhammer Age of Sigmar, a vlajkovej lodi medzi hrami od PlayFusion, Lightseekers, jednej z najpopulárnejších kartových zberateľských titulov na svete.

Viac informácií nájdete na www.PlayFusion.com.

O spoločnosti Crytek

Crytek je nezávislý vývojár videohier, vydavateľ a poskytovateľ technológií, ktorý posúva hranice hernej skúseností pomocou najnovšej 3D platformy vývoja hry s názvom CRYENGINE. Svoje vedenie má vo Frankfurte nad Mohanom (Nemecko) a štúdiá má v Kyjeve (Ukrajina) a Istanbule (Turecko). Crytek už vytvoril mnoho ocenených titulov vrátane pôvodnej hry Far Cry, the Crysis series, Ryse: Son of Rome, Warface, The Climb, Robinson: The Journey and Hunt: Showdown. Firma Crytek prináša zábavu a inováciu do hier pre počítače, herné konzoly a virtuálnu realitu a neustále rastie na trhu hier v podobe služieb. Každá hra od firmy Crytek je vytvorená pomocou platformy CRYENGINE, umožňujúcej komukoľvek vytvárať hry na báze „zaplať, koľko chceš".

Viac informácií nájdete na www.crytek.com a www.cryengine.com.

Tlačové informácie

PlayFusion

Alan Dunton, Grayling

alan.dunton@grayling.com

Crytek

Jennifer Willis

jenniferw@crytek.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring