OTS: Spoločnosť CNA Hardy vymenovala Stuarta Middletona za generálneho...

TASR, 12. januára 2018 10:09

OTS: Spoločnosť CNA Hardy vymenovala Stuarta Middletona za generálneho riaditeľa svojej pobočky v Luxemburgu

Londýn 12. januára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť CNA Hardy, popredný poskytovateľ komerčného poistenia pre klientov spoločnosti Lloyd's a na voľnom trhu, s potešením oznamuje vymenovanie Stuarta Middleton za generálneho riaditeľa luxemburskej dcérskej spoločnosti podliehajúce schváleniu zo strany regulačných orgánov.

Stuart sa bude zodpovedať generálnemu riaditeľovi spoločnosti Daveovi Brosnanovi a jeho hlavnou náplňou bude pokračovať v budovaní našich prevádzok a rozvíjaní činnosti v celej Európe transformáciou spôsobu podnikania. Hĺbka jeho skúseností v oblasti poisťovníctva a vedenia úspešných tímov a podnikov nám pomôže zamerať sa na rozvíjanie efektívnych služieb orientovaných na zákazníkov s využitím technológie na zvýšenie efektivity a spokojnosti zákazníkov.

Dave Brosnan, generálny riaditeľ spoločnosti CNA Hardy, povedal: „Stuart má dlhoročné skúsenosti a prax s budovaním ziskových podnikov a vysoko efektívnych tímov. V minulosti zastával niekoľko vedúcich úloh vrátane funkcie riaditeľa oddelenia poistenia (CUO) pre Európu v spoločnosti Hiscoxe a v nedávnej minulosti aj pozíciu výkonného riaditeľa veľkoobchodnej divízie spoločnosti EXIN, so sídlom v Barcelone. Sme veľmi radi, že môžeme využívať jeho odborné znalosti, ako aj dobré vzťahy s maklérmi pri budovaní našej trhovej pozície a rozvíjaní ponuky služieb na celom kontinente. "

Stuart bude mať kanceláriu v Luxemburgu a čoskoro začne nábor miestneho manažmentu, ktorý bude zahŕňať funkcie týkajúce sa rizík, financií a dodržiavania súladu s cieľom vybudovať miestnu pobočku.

O spoločnosti CNA Hardy

CNA Hardy, ktorá pôsobí prostredníctvom spoločnosti Hardy (Underwriting Agencies) Limited, a CNA Insurance Company Limited, nezávislej dcérskej spoločnosti v Spojenom kráľovstve, je popredným poskytovateľom komerčného poistenia pre klientov spoločnosti Lloyd's a v rámci voľného trhu. Ďalšie informácie nájdete na adrese CNA Hardy na adrese: www.cnahardy.com.

CNA je ôsma najväčšia komerčná poisťovňa v Spojených štátoch. CNA poskytuje širokú škálu štandardných a špecializovaných produktov a služieb pre poistenie majetku a poistenie pre podniky a profesionálov v USA, Kanade, Európe a Ázii už 120 rokov. Jej majetok dosahuje 45 miliárd dolárov. Viac informácií o CNA nájdete na našich webových stránkach na adrese www.cna.com.

Sledujte CNA Hardy na: LinkedIn

Sledujte CNA na: Facebook | Twitter | LinkedIn | YouTube

Spoločnosť CNA Insurance Company Limited (registračné číslo spoločnosti 950) a spoločnosť Hardy (Underwriting Agencies) Limited (registračné číslo podniku 1264271) sú oprávnené Úradom pre reguláciu obozretného podnikania a regulované Orgánom pre finančné správanie a Orgánom pre reguláciu obozretného podnikania (referenčné číslo 202777 a 204843). CNA Services (UK) Limited (registračné číslo 8836589). „CNAHardy" je obchodný názov spoločnosti CNA Insurance Company Limited a Hardy Underwriting Group PLC (ktorá zahŕňa Hardy (Underwriting Agencies) Limited a Hardy Underwriting Asia PTE). Registračné číslo DPH 667557779.

Vyššie uvedené spoločnosti sú registrované v Anglicku so sídlom na adrese Fenchurch Street, Londýn, EC3M 3BY.

Ústredňa: +44 (0)20 7743 6800 Fax: +44 (0)20 7743 6801

Kontakt:

Georgina Peters-Venzano

I 02076454968 / 07739448121

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/518641/CNA_Hardy_Logo.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring