OTS: Spoločnosť Certent transformuje ESMA/ESEF so svojou platformou...

TASR, 29. mája 2020 14:58

OTS: Spoločnosť Certent transformuje ESMA/ESEF so svojou platformou inteligentného vykazovania

Nová platforma vykazovania ESMA/ESEF od Certent Disclosure Management odstraňuje problémy v regulačnom vykazovaní prostredníctvom jednoduchého a intuitívneho vedenia systémom.

Roseville, Kalifornia 29. mája (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Certent, Inc., popredný poskytovateľ softvérových riešení pre správu finančných informácií a kompenzáciu vlastného imania, dnes oznámila vydanie svojej prelomovej platformy na zverejňovanie informácií, ktorá používateľov vedie cez vytváranie regulačných výkazov Európskeho úradu pre cenné papiere a trhy (ESMA)/Európskeho jednotného elektronického formátu (ESEF).

Certent Disclosure Management je jedinečný tým, že má bezproblémovú platformu na poskytovanie výkazov kompatibilných s ESEF. Platforma bola vytvorená tak, aby sa hladko integrovala s účtovnými systémami pre integráciu dynamických čísel do zostavenia správy. Inteligentná platforma na vykazovanie, ktorá bola navrhnutá s ohľadom na koncového používateľa, vedie používateľa cez vytváranie regulačných správ ESMA / ESEF, čím odstraňuje riziká a výzvy pre finančný tím. Platforma automaticky importuje taxonómiu ESEF pre súčasné obdobie, čím sa zabezpečí, že registrácia ESMA bude plne v súlade s pravidlami.

„So zameraním na uspokojenie potrieb našich zákazníkov som hrdý na to, že sme vyvinuli inovatívnu platformu, ktorá finančnému tímu odstraňuje problémy pri zabezpečovaní súladu s novým mandátom ESMA / ESEF," hovorí Jorge Martin, generálny riaditeľ spoločnosti Certent, „Ukáže sa, že to bude krok v pred v spôsobe, akým sa budú regulačné výkazy vyvíjať v budúcnosti. Opätovne sme pretvorili proces, ktorý umožňuje technológiu umiestniť ako sprostredkovateľa, čím sa odstraňuje riziko a vedie používateľa procesom generovania správy a výstupu. Finančné tímy sa tak môžu slobodne sústrediť na rozpracovanie príbehu za číslami, namiesto strácaniu času pri vytváraní výkazu."

Kľúčové benefity platformy:

Súlad s ESMA a výstupnými výkazmi

Automatický import aktuálneho obdobia ESMA

Obnovenie údajov z predchádzajúceho obdobia jedným tlačidlom

Sprievodné označovanie a ukotvenie

Umožňuje prácu na diaľku a riadenú spoluprácu

Kontrolované záznamy o prístupe a audite

Jedna verzia pravdy

Známe prostredie Microsoft znamená pre tímy minimálne školenie

Integrované vykazovanie Inline XBRL a správa dokumentov

Vďaka spoločnosti Certent je vykazovanie ESMA / ESEF príležitosťou, nie výzvou.

Mandát ESMA vyžaduje, aby verejné európske spoločnosti označovali údaje pomocou Inline XBRL (iXBRL) na základe taxonómie ESEF. iXBRL umožňuje strojom čitateľný formát na podporu digitálnej analýzy, čo je pre spoločnosti príležitosť ako zlepšiť spoluprácu s investorskou komunitou a zainteresovanými stranami a zlepšiť transparentnosť údajov.

Služby a podpora

Certent poskytuje kompletné portfólio služieb na usmernenie klientov v procese tvorby výkazov. Náš tím odborníkov v oblasti financií a regulácie spolupracuje so zákazníkmi na architektonických službách prispôsobených ich požiadavkám na podávanie správ - od návrhu procesu cez predloženie kompletných služieb iXBRL, náš tím je rozšírením finančného tímu klienta.

Správa certifikátov od spoločnosti Certent, riešenie CDM automaticky migruje, mapuje a overuje taxonómiu ESEF v aktuálnom období, čím sa zabezpečí, že vyplnenie súboru ESMA bude plne v súlade. Kontrola zdravia reportu a predbežné prípravy, návrh obchodných procesov, hodnotenie technického prostredia a vzdelávanie a školenie o produktoch sú niektoré z ponúkaných služieb na zabezpečenie úspechu zákazníka.

Inštalácia platformy CDM ESMA / ESEF je plne podporovaná vysoko skúseným tímom spoločnosti Certent, ktorý poskytuje metodiku rýchleho spustenia projektu a pomáha pri vypĺňaní, podľa požiadaviek zákazníkov.

O spoločnosti Certent

Spoločnosť Certent, Inc., bola založená v roku 2002 a pomáha zákazníkom rozšíriť ich podnikania pomocou inteligentných a intuitívnych riešení pre moderné financie. Naše pokročilé riešenia pre správu informácií, podávanie správ a správu kapitálu pomáhajú obchodným a finančným manažérom zlepšiť presnosť, ušetriť čas a urobiť viac práce. Bezpečné využitie cez cloud, podporené našimi komplexnými službami zákazníckej podpory, hlbokou odbornosťou a globálnym dosahom. Jednoduchá integrácia s existujúcimi systémami a zdrojmi dát. Certent vám pomôže predefinovať váš prístup k riadeniu, rizikám a dodržiavaniu predpisov. Spoločnosť pôsobí v siedmich krajinách a obsluhuje viac ako 2 400 verejných a súkromných podnikov a spoločností pred prvou verejnou ponukou akcií (IPO) po celom svete.

Zdroje o spoločnosti Certent

Blog: https://blog.certent.com/esma-esef-compliance-software-turns-challeng e-into-opportunity

Produktová webová stránka: https://certent.com/solutions/financial-regulatory-reporting/esma/

Datasheet link: https://go.certent.com/resource/one-platform-to-deliver-esma-compliance-and-remote-working

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/180416/certent_logo.jpg

Kontakt: Judy Ash, judy.ash@certent.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring