OTS: Spoločnosť Blue Magic Inc. spúšťa stránku japanese-cuisine.com

TASR, 15. júla 2019 14:54

Spoločnosť Blue Magic Inc. spúšťa stránku japanese-cuisine.com, na ktorej si budú môcť záujemcovia prostredníctvom e-learningu osvojiť kultúru a techniky autentickej japonskej kuchyne

Jediný kurz na svete, ktorý spĺňa požiadavky na získanie bronzového certifikátu udeľovaného japonskou vládou

Tokio 15. júla (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Blue Magic Inc., so sídlom v japonskom Tokiu, ktorej generálnym riaditeľom je Yukiko Akimoto, vyvinula nový e-learningový program, ktorý by mal umožniť záujemcom, aby sa zoznámili sa s kultúrou a technikami autentickej japonskej kuchyne. Program bol vytvorený v spolupráci s Japonskou kulinárskou akadémiou, ktorá má sídlo v meste Kjóto a ktorej riaditeľom je Yoshihiro Murata. Program by mal byť celosvetovo spustený 12. júla 2019.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20190711005266/en/ Hoci na celom svete existuje viac ako 120.000 japonských reštaurácií, z údajov vyplýva, že len tri percentá z nich majú japonského šéfkuchára. Na celom svete majú profesionáli, ktorí pracujú v japonských reštauráciách, rovnako ako študenti kulinárskych akadémiou veľký záujem o japonskú kuchyňu. Stále viac ľudí sa chce stať majstrami japonskej kuchyne.

A doposiaľ nebola vo svete takmer žiadna škola, kde by sa umenie japonskej kuchyne vyučovalo. S výnimkou niekoľkých reštaurácií je takmer nemožné naučiť sa prípravu naozajstnej japonskej kuchyne.

Tento e-learningový projekt by mal tento problém vyriešiť a prispieť k budúcnosti japonskej kuchyne a kultúry stolovania tým, že ponúkne príležitosť naučiť sa techniky, ktoré sú súčasťou japonskej kuchyne a kultúry kdekoľvek na svete.

Úvodný študijný plán vytvorila Japonská kulinárska akadémie, pričom inštruktormi sú najlepší japonskí šéfkuchári. Materiály sú rozdelené tak, aby umožnili užívateľom sledovať videá a osvojiť si postupne techniky, ktoré tvoria základy japonskej kuchyne.

Tento študijný plán takisto zodpovedá usmerneniam zavedeným 1. apríla 2016 japonským Ministerstvom poľnohospodárstva, lesníctva a rybolovu pre certifikáciu kulinárskych zručností pre japonskú kuchyňu v zahraničí. Program zahŕňa všetky vedomosti a zručnosti potrebné pre bronzovú certifikáciu v rámci systému smerníc zavedeným vládou. Lekcie budú k dispozícii najskôr v angličtine a pekinskej čínštine, podpora ďalších jazykov sa plánuje v priebehu programu.

Internetové stránky programu nájdete na https://japanese-cuisine.com

Okrem spustenia e-learningového programu 12. júla sa plánuje príprava stránok, kde bude možné zakúpiť kuchynské vybavenie potrebné pre výučbu techník japonskej kuchyne.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190711005266/en/

Kontakty Direct all inquiries to: Blue Magic Inc. Ms Ayumi Kuji

info@japanese-cuisine.com https://bluemagic.co.jp/

Zdroj: Blue Magic Inc.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu