OTS: Spoločnosť Arctech podpísala dohodu o prenájme ...

TASR, 30. apríla 2024 11:37

OTS: Spoločnosť Arctech podpísala dohodu o prenájme pozemkov so spoločnosťou Saudi MODON, čím posilnila výrobu v zámorí

Džidda 30. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Arctech nedávno podpísala dohodu o prenájme pozemku so saudskoarabskou spoločnosťou MODON v súvislosti s výstavbou továrne spoločnosti Arctech v Džidde, čo predstavuje novú etapu investície spoločnosti Arctech do továrne v Saudskej Arábii.

Továreň pokryje približne 97,00 . Po dokončení sa stane druhou zahraničnou výrobnou základňou spoločnosti Arctech po Gudžaráte v Indii. Plánuje výrobu vysokokvalitných fotovoltaických sledovacích systémov s kapacitou 3 GW a môže dodávať fotovoltaické projekty na trhu Blízkeho východu. V spojení s globálnym dodávateľským reťazcom spoločnosti Arctech umožňuje lokalizovaná výroba miestnu kapacitu dodávok 10 GW, čím sa posilňuje odolnosť dodávateľského reťazca v zahraničí.

Továreň spoločnosti Arctech v Džidde bude hnacou silou rozvoja miestneho reťazca fotovoltaického priemyslu a zvýši počet pracovných príležitostí, čím pozitívne ovplyvní udržateľný hospodársky rozvoj Saudskej Arábie. Táto dohoda znamená pre spoločnosť Arctech nový začiatok realizácie iniciatívy spolupráce „Belt and Road". Spoločnosť Arctech bude naďalej presadzovať svoju globalizačnú stratégiu „going global, blending in and being integrated" (globálne pôsobenie, začlenenie a integrácia) a prispievať ku globálnemu udržateľnému rozvoju.

Na Svetovom energetickom summite budúcnosti 2024 v Abú Zabí, ktorý sa konal od 16. do 18. apríla, spoločnosť Arctech predstavila produkty vrátane dvojradového viacbodového sledovacieho systému „SkyWings" a komplexného riešenia BIPV mimo siete, ktoré demonštruje špičkové technológie.

SkyWings sa vyznačuje patentovanou konštrukciou obojsmerného prevodu, ktorá dosahuje dvojradové paralelné sledovanie s 25 % prispôsobivosťou svahu a 15 % zvýšenou toleranciou pri inštalácii v susednom rade, čo zákazníkom ponúka zvýšenú stabilitu, zvýšenie výkonu a nákladovú efektívnosť v náročných terénoch a drsných podmienkach, ako sú suchá a piesočné búrky. Tento rok sa v prvej fáze 1 GW projektu v Uzbekistane s použitím SkyWings dosiahlo pripojenie (https://www.arctechsolar.us/xiangmu/376.html) k sieti, čo umožnilo zvýšiť kapacitu inštalácie v rovnakom teréne, znížiť inštaláciu pilót o 20 %, znížiť náklady na prefabrikované pilóty o ~20 % a znížiť náklady na EPC o ~2 %.

Moduly SkyLine II, SkySmart II a SkyWings od spoločnosti Arctech riešia výzvy v oblasti konštrukcie veľkých modulov a využívajú viacbodový pohon pre optimálny uhol uloženia 0°, čím sa znižuje riziko vzniku mikrotrhlín. Trojitá D konštrukcia torznej rúrky ďalej zvyšuje stabilitu, minimalizuje zaťaženie vetrom a znižuje náklady na inštaláciu, čím vyhovuje potrebám veľkých modulov v zložitých podmienkach.

Spoločnosť Arctech predstavila aj svoje off-grid riešenie BIPV s fotovoltaikou a skladovaním energie, ktoré integruje fotovoltaiku a systémy skladovania energie. Vďaka modulárnej montáži, zvukovej izolácii, izolácii a možnosti premiestnenia sa dá prispôsobiť rôznym scenárom, ako sú kancelárie a rezidencie.

Spoločnosť Arctech bude aj naďalej poskytovať najmodernejšie technológie, výnimočné produkty a špičkové služby zákazníkom z Blízkeho východu a celého sveta a neustále prispievať k rozvoju zelenej energie v regióne.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2399663/Arctech_Signs_Land_Lease_Agreement_Saudi_MODON_Strengthening_Overseas_Production.jpg

Video: https://www.youtube.com/watch?v=jpYWXM1pc38

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring