OTS: Spoločnosť Apstra predstavila pokročilé internetové sieťové riešenie pre..

TASR, 19. augusta 2020 10:02

Spoločnosť Apstra predstavila pokročilé internetové sieťové riešenie pre integráciu s technológiami Juniper Networks a SONiC, ktoré tiež ponúka pokročilé funkcie, ktoré uspokoja dopyt zákazníkov Ďalšie inovácie firmy Apstra v oblasti sietí založených na zámere (Intent-Based Networking) pomáhajú zrýchliť a uľahčiť prevádzku sieťových technológií

Menlo Park, California 19. augusta (TASR-OTS)(PRNewswire) - Apstra, priekopník v oblasti sietí založených na zámere (Intent-Based Networking - IBN) a nadnárodná softvérová spoločnosť, dnes predstavila najnovšiu inováciu svojho vlajkového produktu Apstra AOS, ktorým sa pripravuje na rýchly rast trhu so sieťami založenými na zámere (IBN). Verzia AOS 3.3 zavádza nové možnosti, umožňuje pripojenie k sieti Juniper Networks a ponúka rad ďalších vylepšení z oblasti prevádzky otvorených sietí, ktoré firmám umožnia rýchlejšie reagovať a v kratšom čase sa prispôsobiť nepredvídateľným situáciám a pritom zákazníkom poskytovať tie najlepšie služby. Toto podstatné vylepšenie existujúcich produktov povedie k výraznému zrýchleniu a zvýšeniu spoľahlivosti sietí a dátových centier.

Podľa nedávnej správy organizácie Global Market Insights, vzrástol za rok 2019 trh so sieťami založenými na zámere o viac ako 900 miliónov dolárov a v období 2020 až 2026 sa očakáva súhrnný rast (CAGR) o viac ako 30 %. K urýchlenej implementácii sietí založených na zámere (IBN) dochádza v čase, keď dátové centrá musia byť schopné plniť požiadavky firemných zákazníkov urýchlene a ponúkať prevádzkovo jednoduché cloudové riešenia s vysokými nárokmi na spoľahlivosť. Firmy, ktoré chcú úspešne prejsť digitálnou transformáciou, musí zaviesť siete založenej na zámere (IBN), k čomu je potrebná rýchlosť sietí v pripojovacích dátových centrách, lepšia dostupnosť týchto sietí a lepšia návratnosť vložených investícií (ROI). Podniky majú trikrát vyššie riziko, že pri digitálnej transformácii neuspejú, ak najprv netransformujú svojej siete.

"Monitoring a správa dátových sietí sú stále zložitejšie a čoraz viac strategických firiem sa snaží urýchliť digitálnu transformáciu," povedal Mansour Karam, zakladateľ a prezident spoločnosti Apstra. "IBN je riešenie, na ktoré sa spolieha veľa sieťových architektov a prevádzkovateľov sietí a ktoré má pomôcť organizáciám udržať krok s digitálnou transformáciou. Vzhľadom na to, že siete IBN stále rastú, umožní nám rozšírenie siete o Juniper Networks jedinečné a pokročilé IBN funkcie, ponúkne zákazníkom z rôznych priemyselných odborov špičkové riešenie, ktoré je navyše kompatibilné s väčším spektrom hardvérových produktov a technológií."

Dôležitou súčasťou skladačky je operačný systém AOS firmy Apstra, ktorý umožňuje zaistiť automatizáciu a validáciu sietí v uzavretom prostredí. Unikátna technológia rieši úplnú zložitosť siete, ktorej čelia architekti a operátori, a to aplikáciou validácie a analýzy dňa 0, pričom využíva jediný zdroj pravdy v sieti. Technológia IBN od firmy Apstra pomáha organizáciám dosahovať výrazné úspory, a to už od dňa 0.

"Extrémne nároky renomovaných švajčiarskych finančných inštitúcií vyžadujú infraštruktúru, ktorá zaručuje najnižšiu latenciu a najkratší reakčný čas. Navyše musí ponúkané riešenie byť hospodárne a veľmi stabilné, "vysvetľuje Hanspeter Tinner, prevádzkový riaditeľ a spoluzakladateľ firmy." To možno dosiahnuť len vtedy, ak budeme najmodernejšie technológie využívať na maximum a v celej sieti. Firma Apstra ponúka komplexné automatizované riešenie a jednoduchý prevádzkové model, ktorý nám pomáha zaistiť najkratšiu reakčnú dobu pri veľkých úsporách nákladov a vysokej spoľahlivosti prevádzky a vďaka ich funkcii zrýchleného zavádzanie nových produktov, sme si istí, že aj v budúcnosti budeme schopní uspokojiť naše požiadavky aj nároky našich zákazníkov."

Systém Apstra AOS pomáha organizáciám automatizovať všetky fázy pri návrhu, výstavbe, inštalácii a prevádzke sietí. Popredné riešenie IBN využíva pokročilú analytiku a neustále sieť kontroluje a sleduje, čím sa odstraňujú slabé miesta, prevádzkové zložitosti a riziko odstávok a vznikajú bezpečné a odolné siete.

Viac informácií o tom, ako s pomocou služieb firmy Apstra môžete lepšie transformovať vašu spoločnosť nájdete na webovej stránke https://apstra.com/.

O spoločnosti Apstra, Inc

Spoločnosť Apstra® je nadnárodná softvérová firma, ktorá dodáva jednotné riešenie pre automatizáciu architektúry a prevádzky sieťových dátových centier. Kľúčový produkt spoločnosti Apstra AOS umožňuje organizáciám automatizovať všetko od návrhu, vytvárania, zavádzania a prevádzky sietí, cez rýchle a spoľahlivé zavádzanie zmien do sietí, až po hospodárne využívanie ľudského potenciálu a vymanenie sa z uzavretého kruhu predajcov hardvéru. Organizácie, ktoré systém AOS využívajú, zaznamenali viac ako 80 %-né zníženie prevádzkových nákladov (OpEx), 99 %-né zvýšenie agility, a viac ako 70 %-né zlepšenie spoľahlivosti. AOS využíva sofistikovanú účelovú analytiku spoločnosti Apstra pre sústavné sledovanie fungovania siete, elimináciu problémov, slabých miest a výpadkov a pomáha tak vytvárať bezpečné a odolné siete.

Spoločnosť Apstra založili v roku 2014 David Cheriton, Mansour Karam, a Sasha Ratkovic, skúsení a dôveryhodní odborníci na problematiku sietí. Spoločnosť má sídlo v kalifornskom meste Menlo Park a pobočky na celom svete.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1228810/Apstra_Image.jpg   Video - https://mma.prnewswire.com/media/1228880/Apstra.mp4

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1166841/Apstra_Logo.jpg 

Kontakt: Sarah Erickson, Walker Sands for Apstra, sarah.erickson@walkersands.com, 312-561-2491

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring