OTS: Spoločnosť Absen sa v roku 2020 prvýkrát zúčastní Kantonského veľtrhu

TASR, 16. júna 2020 17:23

Shenzhen 16. júna (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Firma Absen (burzový index SZSE: 300389), popredný globálny výrobca LED panelov, oznámila svoju účasť na 127. čínskom veľtrhu importu a exportu (známy tiež ako "Kantonský veľtrh"), ktorý sa uskutoční online od 15. do 24. júna 2020. Firma má pre svojich online návštevníkov skvelú ponuku, vrátane širokej palety svojich špičkových LED produktov, virtuálnej prehliadky svojho sídla aj výrobného závodu a tiež sériu internetového vysielania.

Kantonský veľtrh sa, už od jari 1957, koná každý rok na jar a na jeseň v čínskom Kantone a je najstarším, najväčším a najreprezentatívnejším obchodným veľtrhom v Číne. Vzhľadom na pandémiu ochorenia COVID-19, sa táto globálna akcia namiesto fyzického veľtrhu, uskutoční online.

Na svojom prvom kantonskom veľtrhu predstaví firma Absen online návštevníkom z rôznych priemyselných odborov široké spektrum svojich LED produktov, vrátane reklamných panelov, produktov pre digitálnu vonkajšiu reklamu (DOOH), vizualizáciu dát a služieb v oblasti prenájmu pódiovej techniky.

Medzi ŠPIČKOVÉ LED PRODUKTY, ktoré firma Absen na veľtrhu vystavuje, patrí produktová rada Absen A27 Plus, dokonalá alternatíva k LCD monitorom alebo projektorom, produkty radu Absenicon, určené pre vybavenie konferenčných a zasadacích miestností, produkty radu HC a 0,9mm MiniLED obrazovka pre tie najnáročnejšie aplikácie na trhu určené na vybavenie riadiacich centier a rad VN, víťaz ocenenia Red Dot Product Design Award 2020 za prelomové inovácie. Navyše firma Absen, na tomto virtuálnom veľtrhu, predstaví svoje ďalšie špičkové LED panely, vrátane nového produktu pre vonkajšiu reklamu (DOOH), produkty radu AW, ktoré sú určené pre rôzne vonkajšie aplikácie, ako sú svetelné boxy alebo stĺpy.

V dňoch 15. - 24. júna budú mať online návštevníci Kantonského veľtrhu z celého sveta príležitosť prezrieť si sídlo spoločnosti absen a jej špičkový výrobný závod prostredníctvom virtuálnych prehliadok.

Spoločnosť Absen sídli v meste Šen-čen, ktoré je modernou metropolou spájajúcou Hongkong s pevninskou Čínou a vďaka 14 domácim a zahraničným pobočkám po celom svete, patrí medzi popredné globálne firmy vo svojom odbore. Jej výrobný závod v Chuej-čou vyrába prvotriedne LED produkty, vhodné pre široké spektrum aplikácií, pričom ročná výrobná kapacita dosahuje až 300 tisíc štvorcových metrov LED panelov.

Navyše firma Absen online návštevníkom ponúka rad ŽIVÝCH WEBCASTOV. Tieto webové vysielania sú zamerané na rôzne témy, od úplných základov LED techniky až po profesionálne videosteny pre rôzne aplikácie, a umožní účastníkom získať rozsiahle vedomosti o špičkových LED technológiách, dozvedieť sa viac o firme Absen a jej podnikaní. Navyše počas veľtrhu budú zástupcovia spoločnosti Absen nepretržite k dispozícii, aby mohli odpovedať na otázky účastníkov zo všetkých kútov sveta. www.absen.com

Kontakt: Yuchun Li, +86-13823553631, yuchun.li@absen.com  

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring