OTS: Spoločnosť Absen bola uznaná za jednu z najlepšie riadených čínskych firiem

TASR, 23. apríla 2019 12:04

Šen-Čen, Čína 23. apríla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Špecializovaný výrobca LED displejov Absen (SZSE: 300389) bol v marci 2019 vyhlásený za jednu z „Najlepšie riadených firiem" v Číne v rámci programu oceňujúceho najlepšie riadenie vo firmách agentúry Deloitte.

Program najlepšie riadených firiem je globálna iniciatíva, ktorá sa sústredí na identifikovanie a ocenenie firiem s pokrokovými prvkami riadenia a vynikajúcim obchodným výkonom. Program uviedli v Číne v auguste 2018.

V súvislosti s ocenením sa Chelsea Huangová, finančná riaditeľka spoločnosti vyjadrila: „Program najlepšie riadených spoločností skúma všetky stránky fungovania organizácie a sme veľmi hrdí na to, že Absen dokázal splniť všetky požiadavky. Prestížne ocenenie je veľkým uznaním celkového úspechu firmy Absen na základe jasného strategického smerovania a organizačnej štruktúry, vynikajúcej finančnej výkonnosti, zvládnutia riadenia rizika a inšpiratívnej podnikovej kultúry. Toto ocenenie len posilní našu dôveru v ďalšie zlepšovanie obchodného riadenia a skvalitňovanie produktov a služieb."

Porota podrobila jednotlivé firmy prísnemu kvalifikačnému a hodnotiacemu procesu v rámci celého spektra kritérií ako je stratégia, schopnosti, záväzok a finančná výkonnosť. Absen porotu nadchol najmä v oblasti „excelentnosti v riadení" a uznanie získal ako jedna z najlepšie riadených firiem vďaka „vedúcej pozícii na trhu, globálnemu zmýšľaniu, dlhodobej stratégii, inovatívnemu rozvoju a orientácii na ľudí."

Oceňovaná spoločnosť Absen, ktorá má povesť výrobcu LED displejov vysokej kvality a už desiaty rok za sebou získava prvé miesto vo vývoze LED panelov, sa sústredí na obchod s LED displejmi už viac ako 18 rokov. Má 15 domácich a zahraničných pobočiek na celom svete a vyniká najmä vo vyspelosti a rozvoji výrobnej siete a zákazníckych služieb. Veľký význam prikladá najmä inováciám. V roku 2018 zaznamenala spoločnosť Absen výnosy dosahujúce výšku takmer 2 miliardy RMB a medziročný rast 29 %. Jej investície do oblasti výskumu a vývoja približne o 3% presahujú priemer konkurencie v odvetví.

Absen sa od svojej konkurencie líši najmä výnimočnou finančnou stabilitou, vďaka ktorej získal dôveru globálnych klientov ako je Superliga čínskej futbalovej asociácie (CSL).

„Spustením prvého programu Najlepšie riadených firiem v Číne začala agentúra Deloitte spoluprácu s partnermi v rôznych sektoroch pri nominácii kandidátov, posudzovaní informácií od nich, organizácii laboratória a hodnotenia pre vedúcich predstaviteľov najlepšie riadených podnikov a usporiadaní prieskumu nezávislou porotou. Finálny zoznam 23 víťazov dokazuje vynikajúci výkon manažmentu v rôznych sektoroch," uviedol Zhao Jian, vedúci partner programu Najlepšie riadených firiem.

Kontakt: Yuchun Li, 86-13823553631

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu