OTS: Spol. Hengtong daruje rúška a dezinfekčné prostriedky na ruky mestu Khed

TASR, 20. apríla 2020 11:37

Su-čou 17. apríla (TASR/OTS/PRNewswire) - Indická dcérska spoločnosť firmy Hengtong (ďalej len "Hengtong India") venuje pozornosť marginalizovaným komunitám a pomáha v boji proti kríze vidieckym oblastiam mesta Khed. Do konfrontácie s pandémiou sa musí zapojiť celá spoločnosť a bojovať.

Pandémia infekcie COVID-19 dostala svet takmer na kolená. Problémy majú nielen rozvojové krajiny ako India, ale aj rozvinuté spoločenstvá sa snažia udržať krok s rýchlosťou, akou sa šíri smrtiaca choroba. K 17. aprílu bolo v Indii potvrdených viac ako 12.000 prípadov.

Hengtong sa zaväzuje podniknúť kroky prospešné nielen pre miestnu komunitu. Spoločnosť Hengtong India pochopila, že je potrebné riešiť najmä nedostatok ochranných rúšok a dezinfekčných prostriedkov na ruky, a to hlavne vo vidieckych oblastiach. Firma preto distribuuje tvárové rúška a súpravy na dezinfekciu rúk viac ako 2500 rodinám v dedinách v meste Khed v oblasti Čákan a v jeho okolí.

Zásobuje tiež tamojších policajných dôstojníkov a pracovníkov bezpečnostných zložiek. Cieľom je pomôcť v boji s pandémiou. Prijatie správnych opatrení ako je nosenie rúšok a pravidelné umývanie alebo dezinfekcia rúk môže zabrániť prenosu tohto smrtiaceho vírusu, spoločnosť Hengtong sa preto rozhodla konať a urobiť, čo je v jej v silách, pri zabránení šíreniu infekcie COVID-19 v meste Khed, Púne v Indii.

Predstavitelia spoločnosti Hengtong India dúfajú, že ich úsilie a príspevok dokáže zachrániť mnoho zraniteľných životov v meste Khed.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1156714/Hengtong.jpg   KONTAKT: Mcdull, +86 512 6395 7797

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring