OTS: SonoScape: Za budúcnosťou zdravotnej starostlivosti s umelou inteligenciou

TASR, 29. novembra 2019 10:27

Vyberte sa s nami za budúcnosťou zdravotnej starostlivosti s umelou inteligenciou - SonoScape počas podujatia Medica 2019

Düsseldorf 29. novembra (TASR/OTS/PRNewswire) - SonoScape, jeden z popredných poskytovateľov lekárskych ultrazvukových a endoskopických riešení, predstavil svoje najnovšie produkty a technológie počas najväčšieho medicínskeho podujatia na svete Medica: prvý echoendoskop EG-UR5 (endoskopický ultrazvuk), nový 4-LED svetelný zdroj a technológiu SFI/VIST pre endoskopiu HD550 a nový ultrazvukový systém P60.

Budúcnosť medicíny spoznáte práve tu na podujatí Medica: Návštevníci uvidia ľahkého lekárskeho robota, ktorý pomáha chirurgovi vykonávať minimálne invazívne a vysoko presné operácie a zároveň čo najviac znižovať zaťaženie zdravotníckeho personálu.

EG-UR5 SonoScape spojil poznatky z dvoch najsilnejších odborov - sonografie a endoskopie a predstavuje svoj prvý echoendoskop EG-UR5. Systém je dodávaný so špičkovými endoskopickými systémami SonoScape a je spárovaný s prémiovým farebným Dopplerovým ultrazvukom S60. EG-UR5 predstavuje skutočne "to najlepšie z oboch svetov" a je zlatým kľúčom na odomknutie modernej oblasti endoskopického ultrazvuku. SonoScape je jednou z mála svetových značiek a prvá spoločnosť z Číny, ktorá vyrobila endoskopický ultrazvukový systém certifikovaný Európskou úniou.

4-LED svetelný zdroj pre endoskopiu

Divízia endoskopie spoločnosti SonoScape udržiava neuveriteľne rýchle tempo vo vývoji produktov a predstavila 4-LED svetelný zdroj HD550. Táto technológia prináša zreteľne vylepšený jas s ešte väčšími detailmi zobrazenia v režimoch SFI/VIST s bielym svetlom a chromoendoskopiou, čím spĺňa všetky kľúčové predpoklady pre kvalitnú optickú diagnostiku.

Farebný Dopplerov systém P60

P60 rozširuje svoje súčasné vlastnosti umelej inteligencie z gastrointenstinálneho zobrazovania na holistickú starostlivosť o ženy: od plánovaného rodičovstva, biometrie tehotenstva a vizualizácie po zdravie prsníkov a panvy. Vďaka robustnej platforme Wis+ dokáže model P60 poskytovať podrobnejšie dôkazy potrebné k diagnostike a zvýšenej účinnosti.

Na seminári počas podujatia Medica profesori a lekári z Nemecka a Španielska vyslovili uznanie technológii P60 vďaka kvalite obrazu a funkciám umelej inteligencie. Potvrdili tak víziu spoločnosti SonoScape: prinášať lepšiu zdravotnú starostlivosť do sveta a zlepšovať skúsenosti so starostlivosťou o lekára a pacienta prostredníctvom jedinečného záväzku k odbornosti, inováciám a službám.

O spoločnosti SonoScape

Spoločnosť SonoScape, založená v roku 2002 v čínskom meste Šen-čen, sa zaviazala "starať o život prostredníctvom inovácií" poskytovaním ultrazvukových a endoskopických riešení a prvotriednych služieb. V súčasnosti má sedem výskumných a vývojových centier v Šen-čene, Šanghaji, Harbine, vo Wu-chane, v Tokiu, Silicon Valley a Seattli.

SonoScape, ktorý sa radí medzi 10 najlepších značiek ultrazvukov na svete, každoročne reinvestuje 18% svojich príjmov do výskumu a vývoja a v zásobe má mnohé ďalšie pokročilé produkty.

Yuechen Liu

+86-755-2672-2890

liuyuechen@sonoscape.net

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1035063/SonoScape.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring