OTS: Služba Amazon Prime Video Uvádza nové funkcie pre futbal vysielaný vo št...

TASR, 26. septembra 2019 14:30

Služba Amazon Prime Video Uvádza nové funkcie pre futbal vysielaný vo štvrtok v noci, čo umožňuje fanúšikom NFL po celom svete prispôsobiť si zážitok zo streamovania

X-Ray dáva divákom kontrolu nad tým, ako hru prežívajú, a úplne novým spôsobom poskytuje fanúšikom štatistiku Next Gen Stats poháňanú AWS.

Kay Adams a Chris Long moderujú NFL Next, novú živú šou produkovanú spoločnosťou NFL Films, ktorá obsahuje expertné informácie exkluzívne na Prime Video

Twitch zdvojnásobuje spoločné vysielanie na svojej interaktívnej sociálnej video službe

Hannah Storm a Andrea Kremer sa vracajú k play-by-play a analýze TNF

SEATTLE--(BUSINESS WIRE)(TASR-OTS)-- (NASDAQ: AMZN) - Už tretí rok po sebe prináša Amazon Prime Video fanúšikom NFL z celého sveta večerný štvrtkový futbal, ktorý predstavuje Bud Light Platinum, a prináša inovácie, vďaka ktorým môžu členovia Prime zažiť hru, ktorú majú radi ako nikdy predtým, s novou expertízou a analýzou, prístupom k robustným živým údajom a zjednodušenému zážitku.

"Robíme revolúciu v spôsobe, akým futbaloví fanúšikovia streamujú futbal vo štvrtok večer a umožňujeme členom Prime prispôsobiť si spôsob sledovania a počúvania hry," uviedla Marie Donoghue, viceprezidentka Prime Video Sports. "Každý futbalový fanúšik dostane niečo - od okamžite dostupnej hlbšej hernej analýzy, cez diferencovaný komentár, až po schopnosť ľahko objavovať a sledovať futbal na akomkoľvek zariadení kdekoľvek na svete. Myslíme si, že dlhoroční fanúšikovia športu, ako aj tí, ktorí sú v hre noví, budú radi pozerať TNF na Prime Video a Twitchi."

Štvrtkový večerný futbal na Amazon Prime Video a Twitch začína vo štvrtok 26. septembra o 20:20 východného času, kde tím Green Bay Packers privíta Philadelphia Eagles.

X-Ray dáva fanúšikom kontrolu

X-Ray pre TNF vytvára príležitosti pre fanúšikov, ktorí môžu hru sledovať a porozumieť jej, bez toho, aby spustili oči z obrazovky alebo zmeškali hru. V tejto sezóne prináša X-Ray všetkým fanúšikom TNF niektoré štatistické údaje Next Gen Stats, ktoré boli doposiaľ k dispozícii iba trénerom a hlásateľom a fanúšikom na požiadanie, a to okamžite dostupné pri každej hre, čo vedie k hlbšiemu oceneniu akcie na ihrisku. Fanúšikovia sa môžu ponoriť do náskokov, ako je priemerný čas hodu quarterbacka, priemerné yardy po kontakte a priemerné yardy separácie wide receivera, ktoré sú od Next Gen Stats dostupné pri sledovaní hráčov v reálnom čase.

X-Ray je k dispozícii futbalovým fanúšikom, ktorí sledujú TNF na zariadeniach Android, iOS a Fire TV. Aplikácia Prime Video tiež umožňuje analytické funkcie počas pozerania pomocou zrejmého a ľahko použiteľného mobilného zážitku, ktorý umožňuje zákazníkom zobraziť a zavrieť štatistiky v reálnom čase jednoduchým stlačením telefónu. Ak chcete získať prístup k X-Ray, môžete jednoducho otočiť svoj telefón, klepnúť na telefóne alebo tablete na tlačidlo "Štatistiky X-Ray" alebo počas hry kliknúť na tlačidlo "hore" na diaľkovom ovládači Fire TV.

Iný druh show NFL

NFL Next, nová 30-minútová živá show dostupná exkluzívne na Prime Video o 19:00 východného času každý štvrtok je produkovaná spoločnosťou NFL Films. Show poskytne divákom čerstvé informácie a inteligentný komentár od dvojnásobného majstra Super Bowl Chrisa Longa, Kaya Adamsa z NFL Network a odborníka na Next Gen Stats Jamesa Koha. NFL Next privíta hostí vrátane súčasných a bývalých hráčov, zatiaľ čo kultové novinárky Hannah Storm a Andrea Kremer sa vrátia, aby poskytli komentár, popri popredných hrách a analýzach.

"Sme nadšení, že môžeme opäť spolupracovať s Amazon Prime Video na vytvorení iného druhu show NFL," uviedol Ross Ketover, generálny riaditeľ NFL Films. "Mať talentovaného Chrisa Longa, jedného z najnápadnejších hráčov, ktorý hrá túto hru, v páre s dynamickou osobnosťou, ako je Kay Adams, vytvára show, o ktorej si myslíme, že ju budú fanúšikovia milovať."

"Som nadšený, že som súčasťou NFL Next a rodiny Amazon," povedal Chris Long. "Bolo pre mňa dôležité, že môj prvý vstup do futbalového vysielania sa uskutoční na fóre, ktoré podľa mňa dáva divákovi jedinečný pohľad do tajov hry."

Vyberte si svoje Audio

Prime Video opäť produkuje viacero možností zvuku, aby si futbaloví fanúšikovia z celého sveta mohli prispôsobiť svoje zážitky zo sledovania. Okrem predvoleného vysielania FOX s Joe Buckom a Troyom Aikmanom si členovia Prime môžu vybrať z dvoch ďalších audio vysielaní dostupných exkluzívne na Prime Video: s Hannah Storm a Andreou Kremer a rozhlasovými moderátormi s britskou angličtinou Derekom Rae a Tommym Smythom.

"Nemôžem sa dočkať na ďalšiu sezónu štvrtkového večerného futbalu!" Povedala Hannah Storm. "Je to taká náročná a zábavná príležitosť a my máme úžasnú skupinu žien pred mikrofónom a v zákulisí, aby sme členom Prime mohli poskytnúť jedinečný pohľad na hru."

"Som nadšený, že Hannah a ja staviame na prelomovej prvej sezóne spojenej s našimi rozširujúcimi sa úlohami v NFL Next, ako aj z toho, že ponúkame najunikátnejší zážitok zo sledovania s technickými inováciami Amazonu," uviedla Andrea Kremer.

Španielska produkcia FOX Deportes

Okrem toho majú členovia Prime v USA a Mexiku prístup k exkluzívnemu vysielaniu v španielskom jazyku FOX Deportes.

Pridajte sa k Twitch Party

Už tretí rok bude TNF k dispozícii aj divákom služby Twitch, vrátane spoločného streamu komentára populárnych moderátorov interaktívnej sociálnej video služby Twitch, takže sa pripravte na rozhovor s najlepšími ováciami, meme a emotikonami. Mnoho vašich obľúbených streamerov bude vysielať zápasy spolu s nami a pridávať k vysielaniu svoj jedinečný komentár, vrátane prekvapujúcich hostí, ktorí prídu neskôr v tejto sezóne. Fanúšikovia môžu fandiť svojim obľúbeným tímom s emotikonami NFL a testovať svoj svet fanúšikov maličkosťami v reálnom čase počas celej sezóny. Pozrite si blog post spoločnosti Twitch, kde sa každý týždeň zobrazuje kompletný zoznam pomocných streamov. Navštívte Prime Video a pozrite si celý rozvrh TNF a oficiálne vysielanie FOX dostupné vo viac ako 200 krajinách a teritóriách po celom svete.

Zápasy TNF sú naplánované na vysielanie na FOX, NFL Network a Amazon Prime Video so začiatkom vo štvrtok 26. septembra o 20:20 východného času a Green Bay Packers budú hostiť Philadelphia Eagles. Zápasy TNF budú k dispozícii na streamovanie na serveri Amazon prostredníctvom služieb Prime Video a Twitch a NFL, FOX a FOX Deportes. Dostupnosť NFL Network a Amazon sa môže zmeniť.

O službe Prime Video

Amazon Prime Video je špičková streamingové služba, ktorá ponúka zákazníkom obrovskú kolekciu digitálnych videí s ľahkým vyhľadávaním obsahu, ktorý ľudia radi sledujú, a to na jednom mieste. ?

" Súčasti služby Prime: Sledujte tisíce populárnych filmov a televíznych relácií, vrátane našich kritikou uznávaných Amazon Originals filmov, víťaza ceny Emmy The Marvelous Mrs. Maisel, Tom Clancy 'Jack Ryan, Homecoming, Hanna, Fleabag, Good Omens, The Boys, Guava Island s Donaldom Gloverom, víťazov ceny akadémie Manchester by the Sea a The Salesman, filmu nominovaného na cenu akadémie The big Sick a Cold War a kritikou uznávaného Beautiful Boy, exkluzívnych relácií, živého športu vrátane štvrtkového nočného futbalu a licencovaného a samostatne publikovaného obsahu dostupného vo viac ako 200 krajinách a územiach po celom svete .

" Sledujte viac s prvotriednymi video kanálmi: Predplatitelia služby Prime si môžu v USA pridať viac ako 150 kanálov, ako napríklad HBO, Cinemax, Starz, SHOWTIME, CBS All Access, NBA League Pass a MLB.tv. Ku sťahovaniu nie sú potrebné žiadne ďalšie aplikácie a nie je nutný žiadny kábel. Platíte len za tie kanály, ktoré chcete, a kedykoľvek môžete službu zrušiť. Pre zobrazenie úplného zoznamu dostupných kanálov navštívte amazon.com/channels.

" Prenajmite si alebo kúpte: Užite si stovky tisíc titulov, vrátane nových vydaní filmov a celých sérií aktuálnych televíznych epizód, ktoré sú k dispozícii všetkým zákazníkom Amazonu na zapožičanie alebo kúpu.

" Okamžitý prístup: Sledujte, kde chcete a kedy chcete pomocou aplikácie Prime Video na vašej smart televízii, mobilnom zariadení, Fire TV, tablete Fire, Apple TV, Chromecaste, herných konzolách, Comcast X1 alebo na webe. Úplný zoznam kompatibilných zariadení nájdete na stránkach amazon.com/howtostream.

" Rozšírené skúsenosti: Využite maximum z každého sledovanie pomocou obsahu kompatibilného so 4K Ultra HD a s vysokým dynamickým rozsahom (HDR). Užite si zábery svojich obľúbených filmov a televíznych relácií s exkluzívnym prístupom X-Ray, ktorý využíva IMDb. Uložte si ich na neskôr pomocou vybraných mobilných sťahovaní pre offline prezeranie.

Okrem prístupu k filmom a televíznym programom, ktoré sú súčasťou služby Prime, zahŕňa členstvo v programe Prime neobmedzené možnosti rýchleho zasielania zdarma vo všetkých kategóriách dostupných na Amazone, viac ako dva milióny skladieb a tisícky zoznamov skladieb a staníc s hudbou Prime Music, bezpečné ukladanie fotografií s Prime Fotografie, neobmedzené čítanie s Prime Reading, neobmedzený prístup do digitálneho katalógu audiokníh so zvukovými kanálmi Audible Channels for Prime, rotujúci výber bezplatných digitálnych hier a darčekov v hrách s Twitch Prime, skorý prístup k výberu Lightning Deals, exkluzívny prístup a zľavy na vybrané položky a ďalšie. Ak sa chcete zaregistrovať do programu Prime alebo získať ďalšie informácie, navštívte stránky: amazon.com/prime.

O spoločnosti Amazon

Amazon sa riadi štyrmi princípmi: posadnutosť zákazníkom namiesto zamerania na konkurentov, vášeň pre vynaliezavosť, záväzok k prevádzkovej dokonalosti a dlhodobé myslenie. Hodnotenie zákazníkom, nakupovanie na jedno kliknutie, osobné odporúčania, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, tablety Fire, Fire TV, Amazon Echo a Alexa, to sú niektoré z produktov a služieb propagovaných spoločnosťou Amazon. Ďalšie informácie nájdete na adrese amazon.com/about alebo nás sledujte na @AmazonNews.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190925005313/en/

Kontakty

Amazon.com, Inc.

Media Hotline

Amazon-pr@amazon.com

www.amazon.com/pr

Zdroj: Amazon

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring