OTS: Slovenská pošta žije olympiádou

TASR, 9. februára 2018 12:07

Bratislava 9. februára (TASR-OTS) - Slovenská pošta podporuje našich športovcov počas XXIII. zimných olympijských hier. Okrem špeciálnej poštovej známky vydanej pri tejto príležitosti sa pošta sa stala aj partnerom Slovenského domu v Pjongčangu. Atmosféru výnimočného športového podujatia tiež priblížia tematické olympijské šablóny, ktoré môžu zákazníci použiť pri tvorbe originálnej pohľadnice.

Pošta pravidelne vydáva špeciálne poštové známky k rôznym významným športovým udalostiam. Aktuálne olympijské hry nie sú výnimkou – motívom unikátnej známky v limitovanom počte 200 000 kusov je športová disciplína zjazdového lyžovania.

Meno Slovenskej pošty sa už dlhodobo spája so športom v rôznych podobách – popri množstve vydaných poštových známok so športovou tematikou sa pošta snaží správať zodpovedne a s ohľadom na svoje finančné možnosti podporovať rozvoj športu a aktívny pohyb. Takáto podpora je jednou z kľúčových oblastí spoločenskej zodpovednosti Slovenskej pošty. Šport v sebe akcentuje množstvo oceňovaných hodnôt – férovosť, aktívny prístup k životu, spoluprácu, priateľstvo a sociálnu integráciu. Držím palce nielen našim olympionikom, ale aj ostatným športovcom a verím, že budú inšpiráciou pre všetkých z nás,“ uviedol generálny riaditeľ Slovenskej pošty Róbert Gálik.

Ako partner Slovenského domu v kórejskom Pjongčangu Slovenská pošta aj prostredníctvom služby Moja pohľadnica prináša atmosféru olympiády do poštových schránok na Slovensko. Šablóny s olympijským motívom sú dostupné www.posta.sk v časti Moja pohľadnica. Návštevníci olympiády, fanúšikovia, športovci a všetci ľudia, ktorí žijú športom, tak môžu zaslať vlastnú originálnu pohľadnicu priamo z dejiska zimných hier.

Postup pri vytváraní pohľadnice je veľmi jednoduchý – cez odkaz na internetovej stránke www.posta.sk si zákazník vyberie formát pohľadnice a nahrá si ľubovoľnú fotografiu či obrázok z vlastnej galérie, prípadne využije niektorú z pripravených šablón. Následne zadá text, ktorý bude uvedený na zadnej strane pohľadnice, a vypíše doručovacie údaje adresáta. Po dokončení objednávky a platbe Slovenská pošta pohľadnicu aj zo zahraničia doručí adresátovi na Slovensko do troch pracovných dní.

Kontaktné:

Martina Macková

Hovorkyňa, Slovenská pošta, a. s.

Tel.: +421  904 654 377

E-mail: mackova.martina@slposta.sk

Web: www.posta.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring