OTS: Skupina Brattle Group zamestnala v Bruseli štyroch nových ekonómov a...

TASR, 18. novembra 2020 17:12

Skupina Brattle Group zamestnala v Bruseli štyroch nových ekonómov a rozširuje tak ponuku svojich služieb

Brusel 18. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Skupina Brattle Group dnes oznámila, že do jej bruselskej kancelárie nastúpili štyria ekonómovia z konkurenčnej poradenskej firmy Hexagon Economics. Laurent Eymard nastúpil na pozíciu riaditeľa, Jean-Gabriel Despeyroux nastúpil ako hlavný partner, Dr. Bernhard Enzi bude zastávať funkciu partnera a Dorien Thomaesová bude vykonávať funkciu výskumnej analytičky.

"S potešením vítame týchto talentovaných ekonómov v našom európskom tíme," povedal Konstantin Ebinger, generálny riaditeľ skupiny Brattle a riaditeľ bruselskej kancelárie firmy Brattle. "Laurent a jeho kolegovia sú pre našu bruselskú skupinu skvelou posilou a majú obrovské skúsenosti, okrem iného s fúziami firiem, štátnou pomocou alebo občianskym súdnym poriadkom. Vďaka tomu, že sme ich získali do nášho tímu, môžeme rozšíriť ponuku našich služieb pre francúzskych zákazníkov a navyše budeme schopní poskytovať naše služby v širšom spektre oblastí a v rôznych európskych právnych systémoch. To je presne v súlade s našou pokračujúcou rastovou stratégiou."

"Tím ekonómov z firmy Hexagon našiel vo firme Brattle úžasný nový domov," povedal Laurent Eymard. "Globálna platforma firmy Brattle nám umožní uspokojovať potreby súčasných zákazníkov po celej Európe ako aj rozšíriť našu ponuku do nových oblastí, ako je napríklad francúzsky hovoriaca časť Kanady. Tešíme sa na mnoho ďalších rokov spoločného úspešného rastu".

Laurent Eymard pracoval dvanásť rokov vo firme MAPP Economics (vrátane dvoch rokov, keď vo firme pôsobil ako partner) predtým, ako v roku 2018 založil firmu Hexagon. Zameriava sa hlavne na francúzsky hovoriace trhy v Európe, najmä na Francúzsko a Belgicko. Pán Eymard radí klientom najmä pri zložitých fúziách a špecializuje sa najmä na prípady, ktoré si vyžadujú dôkladnú analýzu konkurencie a výberových konaní. Má skúsenosti z viacerých odborov vrátane telekomunikácií, leteckej prepravy a rýchlo sa meniaceho sektoru spotrebného tovaru. Svoje služby poskytuje žalovaným a aj žalujúcim stranám, a to najmä v zložitých právnych bitkách, týkajúcich sa hlavne zneužívania dominantného postavenia na trhu a ďalších nekalých praktík.

Jean-Gabriel Despeyroux  sa špecializuje na fúzie a záležitosti týkajúce sa likvidačných žalôb a protimonopolných zákonov a svojich klientov zastupuje najmä pred Európskou komisiou, francúzskym Úradom pre konkurenciu (French Autorité de la Concurrence) a pred ďalšími orgánmi. Špecializuje sa na rôzne priemyselné odbory vrátane maloobchodu, energetiky, online platforiem, telekomunikácií, domácich a hygienických potrieb, stavebníctva a stavebných materiálov a liečiv.

Dr. Bernhard Enzi má veľké skúsenosti s fúziami veľkého i malého rozsahu a zaoberá sa prípadmi štátnej pomoci, zneužívania dominantného postavenia na trhu, vyšetrovaním kartelov a tiež následnými škodovým spormi pred národnými súdmi aj úradmi pre dohľad nad fungovaním trhov, a to najmä vo Francúzsku a v Holandsku. Dorien Thomaesová pracovala na rôznych projektoch, ktoré sa týkali zneužívania dominantného postavenia na trhu a uplatňovania reštriktívnych opatrení. Pre klientov pripravuje kvalitatívne aj kvantitatívne analýzy tak, aby mali k dispozícii pádne ekonomické argumenty v súdnych sporoch zaoberajúcich sa bojom proti trustom, a to v súkromnom ako aj vo verejnoprávnym sektore.

O spoločnosti BRATTLE

Skupina Brattle Group poskytuje poradenské služby a analýzy v oblasti ekonomiky a financií firmám, právnym kanceláriám a štátnym orgánom na celom svete. Ponúkame zrozumiteľné riešenia a naši odborníci, medzi ktorých patria poprední svetoví akademickí pracovníci a špecialisti v rade priemyselných odborov, sa tešia veľkej dôveryhodnosti. Skupina Brattle zamestnáva viac ako 400 talentovaných profesionálov na troch kontinentoch. Viac informácií nájdete na webových stránkach brattle.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/320171/the_brattle_group_logo.jpg

Kontakt: Jake George, The Brattle Group, +1 617 234 5621, Jake.George@brattle.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring