OTS: ´Skrytý klenot pre investície´ v Európe predvedie svoju jedinečnú...

TASR, 11. novembra 2020 16:33

"Skrytý klenot pre investície" v Európe predvedie svoju jedinečnú ponuku na Moldavskom obchodnom týždni 2020

Chisinau 11. novembra (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Okrem toho, že je Moldavská republika jedným z najviac netypických cestovateľských cieľov na svete, skrýva aj ďalšie dobre strážené tajomstvo. Táto mladá východoeurópska krajina bola časopisom FDI 2019 označená za "skrytý klenot investícií" pre svoje jedinečné vlastnosti a vybavenie, ktoré bude predstavené na nadchádzajúcom významnom podujatí Moldova Business Week 2020.

V rámci svojho siedmeho ročníka sa dvojdňová konferencia teraz zmení na virtuálne podujatie, ktoré sa bude 19. a 20. novembra konať úplne online. Bude sa zameriavať na súčasné globálne trendy, súčasné ekonomické problémy a neustále sa rozvíjajúci globálny trh.

"Sme veľmi radi, že môžeme hostiť MBW2020 v týchto náročných časoch," uviedla Rodica Verbeniuc, generálna riaditeľka Invest Moldova Agency.

"Sme svedkami toho, ako sa svet mení, podniky zápasia a transformujú sa globálne, a sme si istí, že im môžeme pomôcť prehodnotiť staré normálne správanie, vidieť nové perspektívy, využiť príťažlivé investičné príležitosti našej krajiny a rásť v Moldavsku - #GrowInMoldova."

Moldavský obchodný týždeň 2020 (Moldova Business Week 2020) ponúkne účastníkom - medzinárodnej obchodnej komunite - interaktívny digitálny zážitok. Vďaka panelovým diskusiám, praktickým networkingovým príležitostiam, prípadovým štúdiám pre moldavské super značky a šiestim panelom, počas ktorých miestne spoločnosti predstavia svoju investičnú ponuku, sa z nej stane dynamická udalosť, ktorú si nesmiete nechať ujsť!

Špeciálnymi hosťami a hlavnými rečníkmi sú vizionári svetového formátu, ktorí sa podelia o svoje strategické poznatky o našej budúcnosti, ktorá sa práve teraz mení - obchod, trh, pracovné miesta, spoločenský život, skúsenosti zákazníkov a investičné príležitosti:

- Prof. Michio KAKU, fyzik, autor bestsellerov, uznávaný verejný rečník, renomovaný futurista, influencer a popularizátor vedy. - Binod K CHAUDHARY, predseda skupiny Chaudhary Group, Nepál a spoločnosti CG Corp Global, ktorá zahŕňa 160 spoločností a 123 značiek.

Na programe sú aj významní riaditelia, experti, rečníci z vlády, zakladatelia, vlastníci firiem, ktorí sa virtuálne zídu, aby sa podelili o svoje nápady, skúsenosti, inšpiráciu a budúci vývoj v rámci svojich príslušných oblastí.

Táto veľmi očakávaná udalosť ponúkne jedinečný pohľad na to, ako môže Moldavsko prekonať očakávania investorov propagáciou politiky šitej na mieru určenej na podporu investorov, ktorá slúži ako most medzi východom a západom a ponúka prístup na trh s viac ako miliardou potenciálnych zákazníkov. Tím Invest Moldova bude pomáhať zainteresovaným investorom pri investovaní do obchodovania v Moldavsku.

Zaistite si svoje miesto na Moldavskom obchodnom týždni 2020 registráciou tu a využívajte hashtag #MBW2020, aby vám neunikla konverzácia!

Kontakt:  Alina Merlici Country Brand Promotion Department, Moldovan Investment Agency M: (+373 60) 295 392 E: alina.merlici@invest.gov.md

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1330588/Register_MBW.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring