OTS: Sieť škôl Amerigo Education reaguje na vplyv šírenia COVID-19

TASR, 30. marca 2020 10:30

Sieť prestížneho internátneho štúdia v USA prijíma ochranné opatrenia na zaistenie bezpečnosti a zdravia študentov v USA

CHICAGO, 30. marca (TASR/OTS/PRNewswire) -- Amerigo Education, popredný poskytovateľ komplexných programov vzdelávania pre študentov z celého sveta, dnes zverejnil svoje stratégie na ochranu zdravia a psychickej pohody študentov počas šírenia koronavírusu SARS-Cov-2. Spoločnosť Amerigo začala s proaktívnymi opatreniami, keď sa epidémia po prvý raz objavila v Číne na konci januára. Študentov umiestnila do karantény podľa potreby, zaistila im zdravotné poradenstvo a preventívne opatrenia vo všetkých kampusoch škôl programu Amerigo. Po eskalácii situácie zaviedla komplexné ochranné opatrenia a začala s každodennou komunikáciou s rodičmi v reálnom čase kvôli zaisteniu plnej transparentnosti. S ohľadom na potenciálne cestovné obmedzenia na celom svete uviedla do života aj dva nové programy, Start Anywhere (začni kdekoľvek) a Get Ahead (urob si náskok), ktoré študentom ponúkajú flexibilitu a možnosť nezameškať nič zo svojej akademickej práce počas tejto ojedinelej a náročnej situácie.

Konzistentná, efektívna a okamžitá podpora študentom 24/7

"Prechádzame dobou bezprecedentnej neistoty, počas ktorej sa snažíme robiť všetko preto, aby naši študenti cítili dostatočnú podporu a starostlivosť zo strany kvalifikovaného personálu," hovorí Craig Pines, generálny riaditeľ organizácie Amerigo. "Všetky kampusy programu Amerigo majú personál v podobe členov nášho rezidenčného tímu, ktorý rýchlo implementoval nevyhnutné zdravotné usmernenia a protokoly vypracované zdravotníckym personálom, naplnil základné zásoby nevyhnutné pre internát, stanovil usmernenia pre aktivity a implementoval osvedčené postupy pre osobnú hygienu. Chceme poskytovať tú najlepšiu pomoc študentom, aby sa udržali v dobrej psychickej a fyzickej kondícii počas tohto náročného obdobia."

Pod vplyvom šírenia infekcie COVID-19 zatvorili svoje brány mnohé školy v USA vrátane kampusov programu Amerigo. Organizácia s týmto nevyhnutným krokom počítala a zabezpečila, aby zostali všetky rezidenčné budovy pre študentov otvorené a vybavené personálom. Všetci študenti organizácie Amerigo prešli do režimu online vyučovania, takže pokračujú v štúdiu v bezpečnom prostredí, aby mohli ukončiť jarný trimester. Program Amerigo poskytuje aj online kurzy pomocou vlastnej akademickej podpory, univerzitné sprievodné programy a pomoc pri výučbe anglického jazyka. Personál organizácie Amerigo neustále pracuje na tom, aby bolo vzdelávanie pre študentov produktívnou a pozitívnou skúsenosťou.

Rýchla adaptácia na pandémiu a zameranie na napĺňanie potrieb študentov

Uprostred neistoty spôsobenej šírením infekcie COVID-19 pokračuje Amerigo v rýchlej adaptácii so zameraním na napĺňanie potrieb študentov. Keď sa jeden zo študentov programu Amerigo nemohol vrátiť do USA po tom, čo bol v provincii Wu-chan počas osláv čínskeho nového roku, organizácia Amerigo rýchlo vyvinula uspôsobený študijný plán, aby mohol tento študent dokončiť štúdiá a získať kredity potrebné na pokračovanie.

V súvislosti s obavami týkajúcimi sa cestovných a/alebo vízových obmedzení v nadchádzajúcich mesiacoch vytvoril Amerigo dva nové programy, aby mali študenti flexibilné možnosti štúdia v zahraničí. Program "Start Anywhere" dáva študentom programu Amerigo, ktorí nebudú môcť vycestovať do USA na začiatku jesenného trimestra 2020 možnosť začať kurzy online a okrem kompletných akademických učebných osnov, sa budú môcť učiť aj po anglicky a získať poradenstvo ohľadne univerzitných záležitostí, ako keby boli v kampuse v USA. Viac informácií o programe Start Anywhere nájdete na webovej stránke: https://bit.ly/2xrQZKk

Program Get Ahead, ktorý trvá 4 až 6 týždňov, tvorí súčasť letnej akadémie spoločnosti Amerigo, a študentom umožní stráviť letné prázdniny v USA spolu s ostatnými študentmi a pracovníkmi programu Amerigo. Študenti, ktorí sa rozhodnú zostať cez leto v USA, aby sa vyhli potenciálnym cestovným obmedzeniam, budú môcť navštevovať hodiny, ktoré im pomôžu napredovať v štúdiu prostredníctvom kurzov pre pokročilých a pripraviť sa na univerzitné štúdium. Viac informácií o programe Get Ahead nájdete na webovej stránke: https://bit.ly/39jsQmL

Transparentná priama komunikácia s rodičmi v reálnom čase

Bezpečnosť a zdravie študentov organizácie zostáva najvyššou prioritou pre celú komunitu organizácie Amerigo. V záujme odstránenia obáv rodičov o bezpečnosť ich detí začala organizácia Amerigo publikovať dennú komunikáciu ohľadne dynamicky sa vyvíjajúcej a záťažovej situácie v súvislosti s infekciou COVID-19. Poskytuje teraz denné aktualizácie vrátane výstupov z lokálnych porád, najnovších bezpečnostných protokolov v kampuse, informácií o zdravotnom poistení študentov, organizácie jarných prázdnin a informácií pre študentov, ktorí zvažujú cestu späť do svojich domovov. Spätná väzba od rodičov bola dosiaľ veľmi pozitívna, pričom jeden z rodičov napísal túto správu:

"Veľmi si vážime všetko úsilie, ktoré vyvíja organizácia Amerigo, aby pomohla udržať našej deti v bezpečí a zdravé. Každodenné správy o aktuálnej situácii nás ubezpečujú v týchto zložitých časoch o správnych postupoch. Dúfame, že personál a učitelia programu Amerigo zostanú zdraví a v bezpečí pri poskytovaní starostlivosti našim deťom!"

Pre Organizáciu Amerigo bolo vždy zásadné udržiavať otvorenú a priamu komunikáciu s rodičmi. Veríme, že spoločné úsilie s rodičmi vytvára to najpodnetnejšie prostredie na vzdelávanie študentov, najmä v prípade adolescentov študujúcich v zahraničí. Okrem zasielania každomesačných výsledkov žiakov rodičom s aktualizáciou o napredovaní študentov vo vzdelávaní, účasti na mimoškolských aktivitách a prispôsobovaní sa inej kultúre udržiava spoločnosť Amerigo konverzáciu s rodičmi aj prostredníctvom "četu", ktorý umožňuje poskytovať aktuálne informácie v reálnom čase a riešiť obavy rodičov.

O organizácii Amerigo

Amerigo podporuje zahraničných študentov na elitných vysokých školách v USA holistickým a podporným prístupom, ktorý zdôrazňuje vynikajúce akademické výsledky v podpornom internátnom prostredí. Ponúkame doplnkovú akademickú podporu, vyučovanie anglického jazyka, inštruktáž k univerzitnému štúdiu, mentorov a kultúrne začlenenie, ktoré vybaví študentov z celého sveta zručnosťami, hodnotami a starostlivosťou potrebnou na úspešné absolvovanie strednej školy či univerzity a následného štúdia. Viac informácií nájdete na: amerigoeducation.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138068/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138067/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138066/3.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138156/5.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/961613/Amerigo_Education_Logo.jpg

KONTAKT: Cathy Gao, +86-136-8177-9674, cathy.gao@amerigoeducation.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring