OTS: Shiseido a Tory Burch oznámili uzavretie dlhodobej zmluvy o spolupráci...

TASR, 9. augusta 2019 14:08

Shiseido a Tory Burch oznámili uzavretie dlhodobej zmluvy o spolupráci v oblasti vývoja a predaja kozmetických produktov

- Exkluzívna celosvetová licencia na kozmetické produkty -

- Podčiarkuje silné stránky platformy Shiseido a poskytuje ďalšie zdroje na podporu rastu kozmetických produktov značky Tory Burch -

Tokyo/New York 7. augusta (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Shiseido Company, Limited (ďalej len "Shiseido"), popredná nadnárodná kozmetická spoločnosť, a Tory Burch LLC (ďalej len "Tory Burch"), dnes oznámili, že uzavreli zmluvu o dlhodobom partnerstve na základe ktorej získava spoločnosť Shiseido výhradnú celosvetovú licenciu na vývoj, predaj a distribúciu kozmetických produktov značky Tory Burch. Zmluva nadobúda účinnosť 1. januára 2020. Správou licencie produktov značky Tory Burch bola poverená americká centrála spoločnosti Shiseido Group v New York City.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20190807005529/en/

(Fotografia: Business Wire)

Tory Burch je americká lifestylová značka, ktorá je založená na osobitom štýle, globálnym spôsobe myslenia a estetickom cítení svojej výkonnej riaditeľky a hlavnej kreatívnej riaditeľky Tory Burchovej, modernej a dynamickej podnikateľky, ktorá svoju firmu založila v roku 2004. Dnes kolekcia značky Tory Burch zahŕňa konfekciu, obuv, kabelky, módne doplnky, hodinky, produkty pre domácnosť a parfumy. Prvé parfémy značky Tory Burch uzreli svetlo sveta v roku 2013 a v súčasnej dobe sa predávajú vo všetkých butikoch Tory Burch a u predajcov luxusnej kozmetiky na celom svete.

Vďaka tomuto partnerstvu tak firma Shiseido poskytne značke Tory Burch svoju globálnu platformu a zdroje za účelom ďalšieho rastu podnikateľských aktivít značky Tory Burch v kozmetickom priemysle a tiež pre lepšiu možnosť využívania nových príležitostí na trhu. Spoločnosť Shiseido naopak tomuto partnerstvu prinesie rozšírenie ponuky kozmetických produktov a parfumov a nové príležitosti pre spoluprácu jednotlivých segmentov v rámci celej skupiny Shiseido Group a jej divízií špecializovaných na online predaj, parfumy, mejkapy a starostlivosť o pokožku, vrátane technologického inkubátora Technology Acceleration Hub.

Masahiko Uotani, prezident a generálny riaditeľ firmy Shiseido, povedal: "Shiseido je na vzrušujúcej ceste k splneniu svojho poslania BEAUTY INNOVATIONS FOR A BETTER WORLD - KOZMETICKÝMI INOVÁCIAMI NA ZLEPŠENIE SVETA, a je nám cťou, že môžeme Tory a značku Tory Burch privítať do rodiny Shiseido a napĺňať toto poslanie spoločne, ako partneri. Tory Burch je luxusná lifestylová značka, ktorá má jasnú identitu a kladie silný dôraz na hodnotu, čo je presne ten typ inovatívneho partnera, ktorého sme hľadali, aby sme rozšírili naše portfólio a hľadali nové spôsoby ako našim zákazníkom a celej spoločnosti prinášať vyššie hodnoty. Spoločnosť Shiseido sa snaží vytvárať hodnoty pre všetkých svojich partnerov a sme radi, že môžeme výhody platformy Shiseido, naše zdroje v oblasti výskumu a vývoja, technológie a tiež špičková špecializované centrá, zdieľať so značkou Tory Burch, aby sme jej pomohli maximalizovať jej potenciál a príležitosti k ďalšiemu rastu a rozvoju."

Tory Burchová, výkonná riaditeľka a hlavná kreatívna riaditeľka, k partnerstvu poznamenala: "Veľmi nás teší, že môžeme byť partnermi firmy Shiseido, spoločnosti, ktorú som vždy obdivovala pre jej bohatú históriu, neprekonateľné produkty a inovatívny prístup. Obe firmy majú niekoľko spoločných znakov, vrátane hlbokého rešpektu a spojenia s našimi zákazníkmi, snahy podporovať ženy v podnikaní a práci a tiež zdieľame rovnaké dlhodobé strategické ciele. Je nám veľkou cťou, že môžeme našu globálnu lifestylovú značku v oblasti parfumov a kozmetiky budovať spolu s firmou Shiseido a toto partnerstvo je pre nás splnenie nášho dlhodobého sna."

Pierre-Yves Roussel, generálny riaditeľ značky Tory Burch, dodal: "Sme hrdí na to, čo sme s našou radom parfumov zatiaľ dosiahli a je nám veľkou cťou, byť novým strategickým partnerom firmy Shiseido, ktorá celosvetovo spĺňa tie najprísnejšie normy v oblasti kvality. Tešíme sa na spoluprácu, ktorá značke Tory Burch Beauty prinesie ďalší rozvoj a rast."

Marc Rey, generálny riaditeľ firmy Shiseido pre Ameriku a vrcholový riaditeľ pre expanziu, povedal: "Tory Burch je skvelou kozmetickou značkou, ktorá zdieľa rad rovnakých hodnôt, ako firma Shiseido a veľmi sa tešíme na vzájomnú spoluprácu. Značka Tory Burch má obrovský potenciál ďalšieho rastu a firma Shiseido je poctená možnosťou poskytnúť jej k tomu potrebné zdroje. Spojením vízie značky Tory Burch s globálnou platformou a skúsenosťami firmy Shiseido v oblasti kozmetického priemyslu a technológií tak vzniká partnerstvo, ktoré ponúkne lepšie možnosti komunikácie so zákazníkmi a umožní značke Tory Burch naplno využiť svoj potenciál. Sme obzvlášť hrdí na to, že môžeme spolupracovať s Tory, ktorá je pre nás príkladom vizionárky, podnikateľky a podporovateľky žien v podnikaní a tešíme sa aj na úzku spoluprácu s celým širším tímom značky Tory Burch."

O spoločnosti Shiseido Company, Limited

Spoločnosť Shiseido bola založená v roku 1872 v Japonsku, ako lekáreň západného štýlu. Postupne sa podnikanie firmy rozrástlo a dnes je Shiseido poprednou celosvetovo známou kozmetickou firmou s japonskými koreňmi, ktorá ponúka svojim zákazníkom tie najmodernejšie východné i západné kozmetické technológie a produkty. Firma Shiseido ponúka tie najkvalitnejšie kozmetické produkty v oblasti starostlivosti o pokožku, makeupu a parfumov. Produkty firmy Shiseido sú určené nielen pre kozmetické salóny a kaderníkov, ale ponúkame tiež špičkovú telovú kozmetiku pre ženy aj pre mužov, vrátane opaľovacích krémov a súvisiacich produktov. Produkty značky Shiseido, ktorá je na trhu už viac ako 140 rokov, sa dnes predávajú vo viac ako 120 krajinách sveta. Viac informácií o našej spoločnosti nájdete na webovej stránke http://www.shiseidogroup.com/.

O spoločnosti Tory Burch

Tory Burch je kultová americká značka, ktorá je stelesnením osobitého štýlu a umožňuje ľuďom z celého sveta prežiť plnohodnotný život plný farieb, krásy a sebadôvery. Kolekciu, predstavenú vo februári 2004 tvorí konfekcia, topánky, kabelky, doplnky, parfumy a kozmetické prípravky, ktoré nesú rukopis výkonnej a hlavnej kreatívnej riaditeľky Tory Burchovej. V severnej Amerike, Európe, na Strednom východe, Latinskej Amerike a Ázii je viac ako 250 butikov značky Tory Burch a tieto produkty sú k dispozícii vo viac ako 3 000 obchodných domoch a špeciálnych predajniach na celom svete a na internetových stránkach na adrese https://www.toryburch.com. Snaha značky pomáhať ženám plniť si svoje sny sa odráža aj v práci nadácie Tory Burch Foundation, ktorá podporuje podnikanie a prácu žien v Spojených štátoch amerických.

https://www.toryburch.com

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190807005529/en/

Kontakty

Media

For Shiseido Americas:

Jadzia Zielinski Tirsch

SVP, Corporate Communications

212-805-2357

jtirsch@sac.shiseido.com

For Tory Burch:

Frances Pennington

SVP PR & Brand Communications

646-723-6629

fpennington@toryburch.com

For Shiseido Tokyo Headquarters:

Tatsuyoshi Endo

Global Communications Department

Tatsuyoshi.endo@to.shiseido.co.jp

Zdroj: Shiseido Company, Limited

Multimédiá

Fotografia

(Fotografia: Business Wire)

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring