OTS: Shanghai Electric zrýchľuje expanziu do zahraničia a hľadá zámorských...

TASR, 19. septembra 2019 11:17

OTS: Shanghai Electric zrýchľuje expanziu do zahraničia a hľadá zámorských partnerov

Abu Dabí, Spojené arabské emiráty, 19. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Shanghai Electric Group (ďalej len „skupina"), popredný výrobca energetických zariadení a poskytovateľ riešení, predstavil na 24. svetovom energetickom kongrese (WEC), ktorý sa konal v Abú Dabí od 9. do 12. septembra, svoje technológie a vybavenie. Skupina dlhodobo pôsobí v zámorí a realizuje projekty najmä s partnermi na Blízkom východe v oblastiach ako je solárna energia, plyn, odsoľovanie a riadenie energie.

V snahe poskytnúť čistejšie a inteligentnejšie riešenia spoločnosť Shanghai Electric vyvinula vyspelejšie výrobky a priniesla na veľtrh WEC komplexnejšie a vzájomne prepojené riešenia so službami celého životného cyklu, aby ponúkla komplexnejšie služby svojim klientom na celom svete. Od zavádzania jednotlivých produktov po komplexnejšie a integrovanejšie riešenia sa skupina aktívne usiluje o pozitívnu transformáciu strategického plánovania a pozície v odvetví na základe trendu vývoja trhu a dopytu.

Po obchodnej stránke sa spoločnosť Shanghai Electric obracia smerom na zahraničné trhy. V roku 2018 skupina dokonca zaznamenala vyšší počet nových stavebných zákaziek na zahraničných trhoch ako na domácom trhu, čo je potvrdením snahy skupiny uviesť svoje riešenia aj v zahraničí v súlade s čínskou Iniciatívou pásu a cesty. Skupina v roku 2018 uskutočnila niekoľko významných zámorských projektov, medzi iným aj projekt výstavby solárnej elektrárne v Dubaji, projekt uhoľnej elektrárne v Egypte, projekt kombinovaného energetického cyklu v Paname a projekt odsoľovania v Bruneji.

Elektráreň, ktorú Shanghai Electric momentálne stavia v solárnom parku Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum v Dubaji, je v súčasnosti najväčšou solárnou elektrárňou na svete a Dubaju ponúkne každý rok čistú elektrinu pre viac ako 320 000 domácností, čím sa znížia emisie uhlíka o 1,6 miliónov ton.

Čínsky prezident Xi Jinping v júli počas svojej návštevy Spojených arabských emirátov (SAE) tiež uviedol, že Čína presadzuje strategický plán založený na inováciách a SAE sa usilujú ďalej podporovať energetický priemysel. Je preto prirodzené, aby sa tieto dve krajiny v rámci užšej spolupráce pokúsili dosiahnuť prelomové objavy v moderných technológiách.

V tomto roku spoločnosť Shanghai Electric ponúka riešenia solárnej energie vo viacerých krajinách. Vybudovala solárnu elektráreň v japonskom Hokkaide, kde vo februári začala výroba. Skupina má tiež viacero prebiehajúcich energetických projektov vo Veľkej Británii a Austrálii.

„Vážime si možnosť rozširovať svoje pôsobenie aj do zahraničia. Naším cieľom je zvýšiť podiel zahraničných aktív a zdvojnásobiť príjmy v nasledujúcich troch až piatich rokoch," povedal Zheng Jianhua, prezident spoločnosti Shanghai Electric.

O spoločnosti Shanghai Electric 

Shanghai Electric je veľký podnik zaoberajúci sa výrobou integrovaných zariadení, ktorý sa špecializuje na energetické zariadenia, priemyselné zariadenia a integračné služby. Svojim zákazníkom poskytuje riešenia technologickej integrácie a systémy z oblasti zelenej energetiky šetrné voči prírode, inteligentné a previazané s internetom.

Kontakt:

Shen Jin

+86-138-1790-9115

shenjin@shanghai-electric.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring