OTS: S odhodlaním podporiť čínsku Iniciatívu pásu a cesty sa spoločnosť XCMG...

TASR, 19. októbra 2018 10:14

OTS: S odhodlaním podporiť čínsku Iniciatívu pásu a cesty sa spoločnosť XCMG presadzuje na medzinárodnom trhu

Chuzhou, Čína 19. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - XCMG, popredný čínsky výrobca stavebných strojov, oslavuje piate výročie čínskej Iniciatívy pásu a cesty výrazným úspechom na globálnom trhu, najmä však v krajinách zúčastňujúcich sa tejto iniciatívy. V ostatných týždňoch získala spoločnosť XCMG zákazky v hodnote približne 13 miliónov USD v Južnej Amerike, v krajinách Juhovýchodnej Ázie a v Afrike, medziiným:

Objednávku bagrov 70 XE 150BR z Brazílie, ktorá predstavuje nový vývozný rekord do jedinej krajiny. Zariadenie vyrobené spoločne s podnikom XCMG v Brazílii, sa bude využívať v miestnych projektoch ako je údržba ciest a výstavba mostov.

Stovky bagrov a vyklápačov budú dodané na výstavbu indonézskej vysokorýchlostnej železnice Jakarta-Bandung. Ide o významný projekt v rámci Iniciatívy pásu a cesty, s dĺžkou 150 kilometrov a investíciou vo výške 5 135 miliárd USD.

Vývoz žeriavu XGT8075-40, najväčšieho vežového žeriavu spoločnosti s najväčšou kapacitou do Bolívie v Južnej Amerike, na výstavbe vodnej elektrárne. Nový model XGT8075-40 sa vyznačuje niekoľkými originálnymi prvkami vrátane inteligentného riadiaceho systému AMCS.

„Som veľmi rád, že naša spoločnosť poskytne produkty svetovej triedy a technickú podporu krajinám zúčastňujúcim sa Iniciatívy pásu a cesty. Stále máme však pred sebou ešte dlhú cestu k dosiahnutiu „Everestu" v odvetví stavebných strojov, takže musíme neustále prichádzať s novými nápadmi a byť ešte lepší," poznamenal Wang Min, prezident spoločnosti XCMG.

V auguste bolo šesť trojramenných vrtných jumbo bagrov a jeden striekací stroj betónu prevezených na stavebné práce v Indii, aby pomohli budovať miestnu infraštruktúru. V ostatných dvoch rokoch sa spoločnosť XCMG zaviazala vyvíjať zariadenia potrebné pri výstavbe tunelov, ktoré dokážu prekonať komplexné geologické prostredie. Minulý mesiac navštívila centrálu spoločnosti XCMG delegácia vedená ministrom verejnej správy, riadenia a právneho poriadku, jeho excelenciou R. M. Ranjithom Maddumom Bandarom, ktorá sa vyjadrila k napredovaniu spoločnosti, ako aj jej zaradeniu medzi šesť špičkových svetových výrobcov stavebných strojov vďaka spoľahlivým a inovatívnym produktom.

O spoločnosti XCMG

XCMG je nadnárodná spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu ťažkých strojov so 74-ročnou tradíciou. V súčasnosti sa nachádza na šiestom mieste na svetovom rebríčku výrobcov stavebných strojov. Spoločnosť XCMG vyváža svoje zariadenia do viac ako 177 krajín a regiónov sveta.

Viac informácií nájdete na: www.xcmg.com alebo na stránkach firmy XCMG na Facebooku, Twitteri, YouTube, LinkedIn a Instagram.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/771291/XCMG_visited_by_Sri_Lanka_delegation.jpg

Kontakt:

Han Zhang, 953973793@qq.com, +86-516-87739408

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring