OTS: Rýchle zaobstaranie si nového auta. Vieme, ako na to.

TASR, 28. mája 2020 15:29

Bratislava 28. mája (TASR-OTS) - Jazda novým autom vzbudzuje silné emócie - radosť, túžbu, ale aj ďalšie očakávania. Tie budú postupne slabnúť, len čo si uvedomíte, že auto každým dňom stráca na svojej hodnote. Jedným z užitočných riešení, ako ponechať celú prevádzku auta „na druhých“ a pritom si užívať jeho praktické a bohaté vybavenie, je využiť služby operatívneho leasingu.

Inovatívnym riešením sú neobmedzené možnosti leasingu LeasePlan, kde si okrem iných výhod vyberáte zo špeciálnej ponuky vozidiel Superdeals (https://www.leaseplan.sk/page/superdeals) alebo Click&Drive (https://www.leaseplan.sk/page/clickdrive). Dostupná je stále aj konfigurácia vlastného vozidla. Ideálnym riešením je zamerať sa na značky vozidiel, ktorých hodnota sa znižuje pomalšie. Je to najmä Audi, Škoda, BMW alebo Toyota.

Špičkový program vozidiel z ponuky Click&Drive umožňuje klientom okamžitý odber, žiadnu záťaž nepredstavuje ani akontácia. V mesačnom nájme je v rozsahu služieb Standard nasledovné - nájom auta, servis, PZP, OD Program HD, registrácia auta a cestná daň. V prémiovom balíčku je navyše diaľničná známka, cestná asistencia, zahrnuté sú v ňom aj pneumatiky a úrazové poistenie.

To sú hlavné predpoklady bezstarostnej jazdy, ktorú znásobuje aj tento fakt - pri operatívnom leasingu na auto nestrácate okamžite, nárazovo peniaze z jeho zníženej hodnoty, ale postupnou splátkou. Klient (môže ísť aj o menšie firmy a živnostníkov) spláca auto od nuly, avšak rýchlejšie než reálne stráca na hodnote. Operatívny leasing je jednoducho skvelým produktom nielen z pohľadu nákladov, ale aj celkového komfortu a služieb.

Pred výberom vozidla si užite ešte viac spokojnosti a praktických riešení

Skutočne, za užívanie auta cez LeasePlan fixná mesačná suma zahŕňa aj služby spojené s prevádzkou a údržbou vozidla. Pre klienta to predstavuje obrovskú výhodu bez toho, aby obmedzil svoju nevyhnutnú mobilitu. Takéto možnosti sa vám určite nenaskytnú, ak sa rozhodnete pre auto na splátky za bežných podmienok cez leasingové spoločnosti.

Výber vozidla LeasePlan prispôsobuje zručnostiam vodiča, jeho správaniu na ceste. Predstaviteľom nie je ľahostajné ani znižovanie emisií, kvalitnejšie životné i pracovné prostredie, v ktorom sa spokojne cíti každý nový klient a rovnako aj ich zamestnanci. Len tak sa dokáže znásobovať produktivita, čo sa prejavuje aj v stále lepšej starostlivosti o vaše auto. Sprievodcu naším prehľadom kategorizujeme nasledovne:

• Servis a Pneu – pravidelná údržba a sezónna výmena pneumatík si vyžaduje veľké nároky na čas a zmenu dohodnutých plánov pre každého podnikateľa. V závislosti od výhodných služieb dohodnutých v zmluve získavajú klienti náhradné vozidlo (zdarma).

• Nehody a poruchy - bez ohľadu na to, kde ste a potrebujete pomoc, LeasePlan je na ceste k vám! Bezpečnosť klientov je najvyššou prioritou aj v prípade, že ste sa stali účastníkom dopravnej nehody, alebo potrebujete riešiť dôsledky krádeže, vlámania či iného vandalizmu.

Naša rada - pri nehodách za účasti iného vozidla odporúčame vyplniť európsky výkaz o nehode, mať fotografie (z miesta nehody, poznávacej značky druhého vozidla) a čo najskôr nehodu nahlásiť na zákaznícke kontaktné centrum.

• Od vášho nového vozidla, vás delí jedno kliknutie. A my vieme aké...

Click&Drive

• Vozidlá k okamžitému odberu značky Škoda, Dacia a Toyota

• Nové auto na leasing, alebo aj jazdené modely značky Ford

• Economy: Dacia, Kia, Hyundai

• Premium: Land Rover, Mercedes Benz

SuperDeals

• limitovaná ponuka skladových vozidiel Dacia Duster. Prémiový balík služieb dostáva klient v cene Standard s voľným limitom až 3 000 km. Pri záujme o nezáväznú ponuku a pre viac informácií stačí vyplniť tento formulár (https://www.leaseplan.sk/page/superdeals).

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring