OTS: Rýchla návratnosť investícií v domácej ťažbe kryptomeny pomocou nástroja...

TASR, 26. septembra 2019 15:56

OTS: Rýchla návratnosť investícií v domácej ťažbe kryptomeny pomocou nástroja BitHarp

Wellington, Nový Zéland, 26. septembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť BitHarp Group Limited (www.BitHarp.com), skúsený výrobca hardvéru na ťažbu kryptomeny, je teraz obľúbeným menom medzi jednotlivcami, ktorí sa zaujímajú o ziskovú ťažbu kryptomeny z pohodlia domova. Nedávno spustené produkty Lyre Miner a Harp Miner zaviedli nový trend v ťažbe kryptomeny, ktorý ponúka hardvér s nízkou tvorbou tepla a hluku, ktorý sa dá umiestniť do obmedzených priestorov domácnosti. Užívatelia môžu začať okamžite zarábať, pretože predkonfigurované ťažobné súpravy si vyžadujú iba zapojenie, výber preferovanej mince a zadanie údajov o zdroji.

Najatraktívnejšou výhodou Lyre Miner a Harp Miner je schopnosť týchto produktov generovať rýchlu návratnosť výnosov pre všetkých používateľov. To je umožnené vďaka vysokej miere hašovania, ktorá je na trhu na špičkovej úrovni. Miera hashovania je všeobecným meradlom spracovateľskej sily kryptografických vrtných súprav. Pre baníkov znamená vyššia miera hashov väčšiu príležitosť na zisk a získanie blokovej odmeny. Lyre Miner a Harp Miner navyše podporujú ziskovosť pri nízkej spotrebe energie.

Nižšie sú uvedené úrovne hashovej dodané produktami Lyre Miner a Harp Miner.

Bitcoin: 335 TH/s (Lyre Miner) & 2 000 TH/s (Harp Miner)

Litecoin: 55 GH/s (Lyre Miner) & 300 GH/s (Harp Miner)

Ethereum: 14 GH/s (Lyre Miner) & 75 GH/s (Harp Miner)

Dash: 9 TH/s (Lyre Miner) & 50 TH/s (Harp Miner)

„BitHarp je jednou z prvých spoločností na tomto trhu, ktorá vyrába produkty, ktoré sú vhodné pre nadšencov ťažby kryptomeny z domova bez väčších vedomostí alebo skúseností,“ povedal Daniel Cox, technický riaditeľ spoločnosti BitHarp. „Lyre Miner a Harp Miner boli navrhnuté tak, aby uľahčili túto činnosť a boli cenovo dostupné pre ťažbu kryptomeny. Je pre nás veľkým potešením, že mnohí začiatočníci dosahujú zisk z ťažobných súprav BitHarp z domova.“

Viac informácií o Lyre Miner a Harp Miner nájdete na stránke https://www.bitharp.com/

O spoločnosti BitHarp: BitHarp je výrobca kryptomeny na Novom Zélande s najvýkonnejšími a najflexibilnejšími ťažobnými plošinami postavenými s cieľom zjednodušiť ťažbu a zvýšiť ziskovosť pre investorov.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190925005444/en/

Zdroj: BitHarp Group Limited

Kontakt:

Media Contact

Alexa Zimine

alexa@bitharp.com

+64 04 889 3268

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring