OTS: Risen Energy rozširuje svoju globálnu stopu pomocou dodávky modulov s...

TASR, 14. októbra 2019 10:39

OTS: Risen Energy rozširuje svoju globálnu stopu pomocou dodávky modulov s výkonom 150 MW pre malajzijskú elektráreň

Ningbo, Čína 14. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Výrobca solárnych panelov z Číny, Risen Energy Co., Ltd., nedávno oznámil, že prijal zákazku na dodávku vysokoúčinných solárnych modulov s výkonom 150 MW pre solárne elektrárne v Malajzii. Slávnostného podpísania dohody sa zúčastnil malajzijský minister energetiky, vedy, technológie, životného prostredia a klimatických zmien Yb Yeo Bee Yin. Ide o najväčšiu zákazku spoločnosti Risen Energy v Malajzii aj spomedzi plávajúcich elektrární v zahraničí.

V rámci tejto dohody spoločnosť Risen Energy dodá Malajzii vysokoúčinné moduly Jaeger 144 so samostatným výkonom až 395 W. Moduly budú dodávané po častiach už od tohto mesiaca až do júna 2020. Prezident spoločnosti Risen Energy Xie Jian uviedol: „Malajzia je jedným z našich kľúčových novovznikajúcich trhov, ktorý je bohatý na zdroje svetla a má stratégie priaznivé pre naše odvetvie. Sme veľmi radi, že sa môžeme stať súčasťou tohto projektu. Na zabezpečenie hladkej prevádzky elektrárne po jej dokončení sme zvolili moduly Jaeger, ktoré vykazujú lepšie výsledky v oblasti rezistencie voči degradácii vyvolanej svetlom (LID) a degradácii vyvolanej svetlom a vysokým teplotami (LeTID). Naše optimalizované moduly Jaeger dokážu minimalizovať horúce miesta a účinok tienenia na výkon pri výrobe energie. S nižšími celkovými nákladmi na vlastníctvo a mzdovými výdavkami prinesú naše moduly projektu nižšie náklady na výrobu elektriny (LCOE) a vyššie príjmy z jej výroby."

Okrem prenikania na trh v Malajzii sa spoločnosť Risen Energy dokázala presadiť aj v takých oblastiach ako je USA, Európa, Juhovýchodná Ázia, Stredná Ázia a ázijsko-pacifický región. Vynikajúce výsledky dosahuje aj v Kazachstane a na Ukrajine, krajinách, ktoré sa zaradili medzi zaujímavé trhy vďaka Iniciatíve pásu a cesty. Risen Energy, okrem iného, urýchľuje svoj rast v oblasti energetických úložísk vďaka integrovanému úložisku energie spojenému s výrobou solárnej energie a úložisku spájajúcemu nabíjanie, výrobu a úložisko solárnej energie. Vo svojich komerčných aplikáciách tiež začala spoločnosť využívať inteligentné riešenia mikro mriežky.

Spoločnosť Risen Energy zaznamenala nárast hornej aj spodnej hranice ako dôsledok neustálej a stabilnej expanzie po celom svete. Finančné prognózy za prvé tri štvrťroky roku 2019 očakávajú čistý zisk medzi 765 - 815 miliónov juanov (približne 107 - 114 miliónov USD), čo predstavuje medziročný nárast o 262,40 % - 286,09 %.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1008955/Risen_Energy.jpg

Kontakt: Tina, +86-137-3619-2549

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu