OTS: Rezance Master Kong debutujú vo švajčiarskom vlaku Červený šíp Churchill

TASR, 17. decembra 2018 9:48

Značka Master Kong sa spojila s európskymi a švajčiarskymi federálnymi železnicami, aby 14. decembra spustila prvú službu "Rezance Master Kong v Červenom šípe Churchill" vo švajčiarskom vlaku Červený šíp "Churchill".

Bern 17. decembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Master Kong, populárny výrobca instantných rezancov, ktorý sa nedávno umiestnil na rebríčku špičkových potravinárskych podnikov v rámci čínskeho výkonnostného indexu značiek za rok 2018, spojil sily s európskymi a švajčiarskymi federálnymi železnicami a 14. decembra spustil prvú službu "Rezance Master Kong v Červenom šípe Churchill" vo švajčiarskom vlaku Červený šíp "Churchill".

Vlak Červený šíp "Churchill", známy ako najkrajší vlak vo Švajčiarsku, dostal prezývku po bývalom britskom premiérovi Winstonovi Churchillovi, ktorý týmto vlakom cestoval po Švajčiarsku počas svojej návštevy v roku 1946.

V deň spustenia novej služby predniesli slávnostné príhovory zástupcovia švajčiarskych federálnych železníc (SBB) na stanici v Lucerne, kde privítali cestujúcich.

Ako vlak prechádzal malebnou scenériou Švajčiarska, zákazníci si mohli pochutiť na špeciálnej sérii "príchuť od Mastra Konga" v kombinácii s miestnou švajčiarskou kuchyňou ako prílohou v pôvodnom západnom štýle od značky Rezance Master Kong v Červenom šípe Churchill. Tieto zvláštne okolnosti a jedinečná zmes chodov prispeli k unikátnemu kulinárskemu zážitku.

V posledných desiatich rokoch prešla domáca spotreba v Číne zmenou spôsobenou rastúcou kúpnou silou zákazníkov. Spotreba spôsobila hospodársky rast Číny, ktorý v prvých troch kvartáloch tohto roka predstavuje 78% a medziročný nárast poskočil o 14 percent. Čínski spotrebitelia teraz uprednostňujú výrobky s vyššou kvalitou, príjemnejšou zákazníckou skúsenosťou a adekvátnejším vyjadrovaním ich osobnosti.

Pod vplyvom týchto nových skutočností značka Master Kong vyvinula novú sériu "príchuť od Mastra Konga". Ponúka uspokojenie chutí pre mnohé kategórie ľudí s rôznymi dietetickými návykmi a rôznorodým apetítom. Nová séria produktov si našla svojich vlastných dodávateľov surovín, spracovateľské techniky a príchute a neustále vylepšenie ju dostáva aj do kategórie highendových produktov. Jej novinky sú vždy jednoznačne pozitívne prijímané zákazníkmi a vplyv mena Master Kong ako čínskej značky je stále viditeľnejší aj vo svete.

Inovácia produktov podnietila opätovný rast značky Master Kong. Podľa finančnej správy zaznamenal Master Kong v prvej polovici roka 2018 výnosy vo výške 11,134 miliárd juanov, čo znamená medziročný nárast o 8,4 percenta.

Master Kong sa navyše zaviazal k spoločenskému záväzku podporovať tradičné čínske jedlá v celej Európe. Spoločnosť pracuje na inováciách a modernizácii odvetvia instantných rezancov, aby mohla ponúknuť zdravé a chutné výrobky čínskym a zahraničným zákazníkom. Zachováva rôznorodosť čínskych lokálnych receptov a pridáva exotické chute, používa osvedčené techniky a prísady na prispôsobenie sa rôznym apetítom. Značka "Rezance Master Kong" úspešne skĺbila výmenu gastronomickej kultúry s propagáciou "čínskej chuti" v Európe a svetovou atrakciou.

Okrem investícií do inovácií a kvality produktov Master Kong venuje veľkú pozornosť aj spoločenskej zodpovednosti podnikov. V rámci podpory filozofie "získať od ľudí, venovať ľuďom a splácať spoločnosti za trvalo udržateľnú prevádzku" Master Kong prispel sumou 500 miliónov juanov na podporu sociálnej charitatívnej práce formou sponzorovania vzdelávania, boja proti povodniam alebo zmierňovaniu následkov zemetrasení, chudoby či podporou športových aktivít.

Najnovší počin spoločnosti Master Kong neznamená len propagáciu značky čínskych instantných rezancov, je tiež symbolickým mostom k čínskej gastronomickej kultúre pre európskych zákazníkov.

Výživné a zdravé produkty na prírodnej báze sa stali budúcim vývojovým trendom v odvetví instantných rezancov. Master Kong sa aktívne zapojí do transformácie a inovácie, ktorú zákazníci vyžadujú a bude neustále vyvíjať nové a nové produkty s viacerými špecifikáciami, príchuťami a novými doplnkami, aby dokázal plniť rozmanité požiadavky zákazníkov doma aj v zahraničí.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/798920/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/798921/2.jpg

KONTAKT: Wu Shuang 010-63073498

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring