OTS: Rádio FM bude vysielať z vypredaného festivalu Grape

TASR, 9. augusta 2018 14:04

Bratislava 9. augusta (TASR-OTS) - Po minuloročnej premiére Rádio_FM nebude chýbať ani v tomto roku na festivale Grape. Návštevníci Ostredok Rádio_FM Stage sa môžu tešiť na minikoncert populárnej moderátorskej dvojice Baláž & Hubiňák, ale aj rozhovor s členmi kapiel alt-J a Warhaus.

Živé vysielanie Rádio_FM začína v piatok aj v sobotu v podvečerných hodinách od 18.00 h do 20.00 h.

V piatok sa o slovo prihlásia Baláž & Hubinák, ktorí si pripravili minikoncert B&H Bandu s hosťujúcimi členmi Elou Tolstovou (skupina Tolstoys) a Jurajom Podmanickým (skupina Billy Barman). Po tomto koncerte bude vysielanie pokračovať rozhovorom so skupinou Tata Bojs, ktorá na Grape odohrá špeciálny koncert. Návštevníci Ostredok Rádio_FM Stage sa môžu tešiť na malé prekvapenie.

V sobotu sa v netradičnom čase budú poslucháčom prihovárať moderátori Rána na eFeMku Dominika Jašková a Martin Staňo. Exkluzívne ich navštívia členovia kapiel alt-J a Warhaus. Počas ich vysielania zahrá svoj DJský set FVLCRVM a chýbať nebude ani akčná súťaž s obľúbeným Laskym (skupina Para).

Aj na festivale Grape bude v blízkosti Rádio_FM inštalácia Matúša Maťátka. Každí, kto sa s ňou odfotí a zazdieľa obrázok s hashtagom #pocuvamfestivaloveradiofm, bude zaradený do žrebovania o permanentku na Grape 2019. Výhercu Rádio_FM vyhlási v pondelkovom Ráne na eFeMku s Dominikou a Martinom.

Kontakt:

Juraj Kačo

PR manažér

Sekcia marketingu a komunikácie

e-mail: juraj.kaco@rtvs.sk

mobil: +421 919 248 828

Rozhlas a televízia Slovenska

Mlynská dolina, 845 45 Bratislava

http://www.rtvs.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring