OTS: Prvá uzbecká spoločnosť v Hongkongu, ktorá uviedla čínske odvetvie medic...

TASR, 14. júna 2019 17:14

Prvá uzbecká spoločnosť v Hongkongu, ktorá uviedla čínske odvetvie medicíny v rámci „Iniciatívy pásu a cesty"

HONG KONG, 14. júna 2019 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- 13. júna sa z iniciatívy skupiny Yulin Bagu Group JV LLC v Hongkongu uskutočnila medzinárodná recepcia inovácie a spolupráce v odvetví čínskej medicíny v rámci „Iniciatívy pásu a cesty". Podujatia sa zúčastnila delegácia pod vedením H.E. Bakhtiyora Saidova, veľvyslanca Uzbekistanu v Číne, Dr. Ma Ho Mana, Hoffmana, člena CPPCC, výkonného riaditeľa a viceprezidenta spoločnosti Success Universe Group Limited, výkonného predsedu Hongkongskej kultúrnej asociácie a predsedu Hongkonského generálneho združenia Chongqing, Zhanga Guolianga, predsedu hongkonskej asociácie novinárov, Jianga Zhengyina, zástupcu generálneho riaditeľa skupiny Dawen, Lina Xueronga, zakladateľa združenia Yilin Bagu Group a Abdullaeva Bakhodira, spoluzakladateľa skupiny. Cieľom podujatia bolo uviesť „Iniciatívu pásu a cesty" v Hongkongu a realizovať osobné výmeny prostredníctvom spoločného rozvíjania odvetvia čínskej medicíny.

J.E. Veľvyslanec, Bakhtiyor Saidov, uviedol počas recepcie, že tradičná čínska medicína a terapie, ako je akupunktúra, sú stále populárnejšie vo svojej krajine ako liečebné metódy a spôsoby posilnenia zdravia. V posledných rokoch prišlo kvôli liečbe do Číny mnoho uzbeckých pacientov. Veľvyslanec vrelo privítal delegáciu z Hongkongu a uistil všetkých účastníkov, že Uzbekistan poskytne všetky potrebné podmienky a všestrannú podporu priamym investíciám v tejto krajine.

Saidov ďalej v rozhovore s novinármi vysvetlil, že Hongkong ako križovatka orientálnych a západných kultúr a silná a konkurencieschopná medzinárodná metropola je prioritnou platformou, významným pilierom a „mostom" v rámci rozvoja zámorského trhu čínskej medicín v rámci „Iniciatívy pásu a cesty", ktorá má nesmiernu silu v rámci napredovania „Iniciatívy pásu a cesty" a internacionalizácie čínskej medicíny. Uzbekistan je ochotný posilniť komunikáciu a usilovať sa o spoluprácu so všetkými predstaviteľmi politickej, podnikateľskej a farmaceutickej sféry v Hongkongu.

Yilin Bagu Group sa zaregistruje a založí 100-percentnú dcérsku spoločnosť v Hongkongu, ktorá bude prvou uzbeckou spoločnosťou registrovanou v Hongkongu. Predstaviteľka skupiny Yilin Bagu, pani Abdullayeva Gulinurová, dodala, že hongkonská spoločnosť v plnej miere využije skúsenosti z čínskeho testovania, obchodu, financií a internacionalizácie v Hongkongu, plne preskúma odvetvie čínskej medicíny v Hongkongu a zriadi výskumné a vývojové centrum liečivých rastlín na spracovanie, registráciu a vývoj čínskych liečiv na základe kvalitných medicínskych materiálov vyrobených v Uzbekistane a Číne, ktoré sa bude tiež zameriavať na výskum klinických aplikácií súlade s hongkonskými normami. Spoločnosť sa bude zaoberať dovozom a vývozom prvotriednej čínskej medicíny a medicínskych materiálov, bude rozširovať finančné služby týkajúce sa čínskej medicíny, ako je nadácia, a jej ambíciou je tiež pretransformovať spoločnosť na dôležitý most spájajúci Čínu, Uzbekistan a ďalšie krajiny a regióny pozdĺž „Iniciatívy pásu a cesty" a zásadnú platformu internacionalizácie tradičnej čínskej medicíny.

Podľa Hu Xiujuanovej, manažérky Medzinárodného inovačného projektu skupiny Yilin Bagu „Iniciatívy pásu a cesty" zameriavajúceho sa na čínsku medicínu, sa skupina orientuje na hlavnú operačnú platformu v Uzbekistane. Tá sa zaoberá komplexným pokrytím odvetvového reťazca čínskej medicíny s technickou spoluprácou s prestížnym vedeckým výskumom, systémom vzdelávania a so zdravotníckymi zariadeniami, ako je napríklad Univerzita tradičnej čínskej medicíny Jiangxi a jej pridružená nemocnica. Realizácia projektu „päťbodová stratégia", ktorý spája diagnostiku v čínskej medicíne, vedecký výskum, vzdelávanie, liečivé rastliny a obchod, zabezpečí podporu výmeny, spoluprácu a prepojenia medzi ľuďmi v tradičnom zdravotníckom sektore medzi Čínou a Uzbekistanom, ako aj spoluprácu medzi členskými štátmi a regiónmi pozdĺž „Iniciatívy pásu a cesty" s cieľom prispieť k dobre fungujúcej hodvábnej ceste a ľudskému zdraviu a blahobytu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/902804/The_Belt_and_Road.jpg

KONTAKT: Phoebe Fu, +852-6647-6654, info@dawaculture.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring