OTS: Propagačná ponuka spoločnosti Bitharp na 3 plus 1 vysokovýkonné...

TASR, 19. septembra 2019 16:40

OTS: Propagačná ponuka spoločnosti Bitharp na 3 plus 1 vysokovýkonné zariadenia na ťažbu kryptomeny

Wellington, Nový Zéland - (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE)- Spoločnosť BitHarp( www.bitharp.com ), spoločnosť so sídlom na Novom Zélande, ktorá sa venuje vytváraniu vysokovýkonných ťažobných zariadení, práve predstavila atraktívnu propagačnú kampaň 3 plus 1 na ich nedávno spustené produkty Lyre Miner a Harp Miner. Táto špeciálna ponuka bude dostupná do 2. októbra a každému kupujúcemu troch ťažobných súprav ponúkne jednu ťažobnú súpravu úplne zadarmo. Spoločnosť BitHarp sa nedávno dostala do centra pozornosti oficiálnym spustením svojich dvoch účinných ťažobných zariadení. Pri navrhovaní týchto ťažobných zariadení sa spoločnosť výrazne zamerala na výkonnosť produktu a ziskovosť používateľov. Tieto dve súpravy, ktoré sú vhodné na použitie v domácnosti, kancelárii aj v dátových centrách, sú schopné ťažiť bitcoiny, Litecoiny, Ethereum a Dash. Lyre Miner aj Harp Miner sú mimoriadne výkonné a ponúkajú mimoriadne rýchlosti hashovacej sily s relatívne nízkou spotrebou energie, ako je uvedené nižšie.

Lyre Miner: 335 TH/s pre Bitcoin, 55 GH/s pre Litecoin, 14 GH/s pre Ethereum, a 9 TH/s pre Dash so spotrebou energie 600W.

Harp Miner: 2 000 TH/s pre Bitcoin 300 GH/s pre Litecoin, 75 GH/s pre Ethereum, a 50 TH/s pre Dash so spotrebou energie of 2 400 W. Jedným z hlavných cieľov spoločnosti BitHarp bolo sprístupniť výhody ťažby kryptomeny pre jednotlivcov bez vedomostí alebo skúseností s ťažbou. Obidva ich produkty sú dodávané vopred nakonfigurované, čo umožňuje zákazníkovi jednoducho sa zapojiť, vybrať si typ mince, ktorý chce ťažiť, zadať údaje o poole a začať ťažiť. Najdôležitejšie je, že produkty sú schopné priniesť významnú návratnosť investícií v krátkom čase.

"Sme radi, že vám môžeme predstaviť našu novú propagačnú ponuku 3 plus 1. V spoločnosti BitHarp neustále hľadáme spôsoby, ako zvýšiť ziskovosť kryptomien pre našich zákazníkov," uviedol hovorca spoločnosti BitHarp. "Teraz si môžete kúpiť štyri naše vysokovýkonné ťažobné súpravy za cenu troch a to až do 2. októbra."

Viac informácií o Lyre Miner a Harp Miner nájdete na stránke https://www.bitharp.com/

O spoločnosti BitHarp: BitHarp je výrobca kryptomeny na Novom Zélande s najvýkonnejšími a najflexibilnejšími ťažobnými plošinami postavenými s cieľom uľahčiť ťažbu a zvýšiť ziskovosť pre investorov.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190918005300/en/

Kontakty Media: Alexa Zimine alexa@bitharp.com +64 9884 8279

Zdroj: BitHarp

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring