OTS: Project Management Institute oznamuje akvíziciu prístupu FLEX od...

TASR, 27. septembra 2019 15:11

OTS: Project Management Institute oznamuje akvíziciu prístupu FLEX od spoločnosti Net Objectives. Akvizícia rozširuje agilné ponuky pre projektových manažérov, tímy a podniky.

Philadelphia, 27. septembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Organizácia Project Management Institute (PMI), popredné svetové neziskové združenie pre profesiu riadenia projektov, oznámila akvizíciu prístupu FLEX od spoločnosti Net Objectives. Prístup FLEX pomáha organizáciám porozumieť tomu, „čo nefunguje“ na úrovni systému a identifikovať prekážky a odstrániť ich, aby sa zlepšili pracovné postupy. FLEX a nedávno získaný prístup Disciplined Agile (DA) ponúknu riešenia na odstránenie hlavných bolestivých bodov organizácie. Výsledkom sú silnejšie a rýchlejšie obchodné výsledky. Existuje niekoľko výhod využívania prístupu FLEX s cieľom doplniť DA:

Členovia PMI budú mať možnosť získať silné, dôveryhodné nové schopnosti a certifikácie, ktoré ich odlíšia a otvoria dvere kombinovanej ponuke DA a FLEX.

Súčasní odborníci v oblasti agile budú môcť využívať zmyselnejší a prispôsobenejší prístup k agilite, ktorý je poháňaný agilným a štíhlejším prístupom a ktorý je posilnený procesmi, ktoré zodpovedajú ich kontextu, čo umožňuje silnejšie výsledky, ako by bolo možné pri preskriptivnejších prístupoch.

Podniky na celom svete budú využívať prispôsobenejší prístup k podnikovej agilite na základe svojich konkrétnych potrieb a kontextu.

Partneri PMI, DA a FLEX bude mať prístup k rozšírenej ponuke produktov pre svoje zainteresované strany a zákazníkov

Členovia PMI a DA získajú prístup k obsahu FLEX a online výučbe

„Táto akvizícia je dôležitým stavebným kameňom spoločnosti PMI, pretože sa zameriava na nové spôsoby práce v čoraz agilnejšom svete a výrazne rozširuje možnosti projektových manažérov a agilných odborníkov,“ povedal Sunil Prashara, prezident a CEO spoločnosti PMI. „Spoločnosť PMI je teraz v pozícii, keď môže členom poskytnúť ešte väčšiu hodnotu tým, že poskytuje projektovým manažérom, agilným lídrom a ich tímom kdekoľvek sa nachádzajú vo svojej kariére, úplné portfólio produktov, služieb, školení a certifikácií - niekedy aj predtým, ako sa dozvedeli, že ich potrebujú. Bez ohľadu na prístup, či už je to tradičný alebo agilný, projekt alebo produkt, PMI má jedinečnú pozíciu na to, aby priniesla hodnotu jednotlivcom a organizáciám, ktorým slúži. “

„Spoločnosť Net Objectives, bola pôvodne vytvorená tak, aby našim klientom priniesla diferencovanú a výnimočnú hodnotu, aby boli úspešní pri prekračovaní požiadaviek svojich klientov i mimo nich, pokiaľ ide o podporu agilnej komunity ako celku,“ uviedol Al Shalloway, generálny riaditeľ a zakladateľ spoločnosti Net Objectives a prístupu FLEX. „Sme takí nadšení, že môžeme osloviť ešte viac odborníkov a pomôcť im kultivovať vedomosti, ktoré potrebujú na dosiahnutie úspechu, čo je možné vďaka využitiu globálnych vzťahov PMI, ako aj jedinečnej zmesi ponúk PMI, Disciplined Agile a FLEX. To spolu s prísnou certifikáciou PMI a jej širokým pohľadom na agilné prostredie, ktoré sa neobmedzuje iba na jeden proces alebo metódu, priniesli vynikajúce výsledky. “

Integrácia akvizície sa začína okamžite a spoločnosť PMI poskytne členom a ďalším zainteresovaným stranám v pravý čas ďalšie podrobnosti.

O organizácii PMI

Project Management Institute (PMI) je popredná svetová asociácia pre všetkých, ktorí uvažujú o tom, vniesť do svojej profesie projektové a programové riadenie alebo správu portfólia. Organizácia PMI bola založená v roku 1969 a ponúka svoje služby viac ako 3 miliónom odborníkov, ktorí pracujú prakticky vo všetkých krajinách sveta, a to prostredníctvom globálneho poradenstva, spolupráce, vzdelávania a výskumu. Pomáhame v kariérnom raste, zlepšujeme úspech organizácií a ďalej zdokonaľujeme profesiu projektového manažéra prostredníctvom svetovo uznávaných štandardov, certifikácie, komunity, nástrojov, akademického výskumu, publikovania, kurzov profesionálneho rozvoja a príležitostí k stretávaniu. Spoločnosť ProjectManagement.com ako súčasť skupiny PMI vytvára online globálnu komunitu, ktorá prináša viac zdrojov, lepšie nástroje, rozsiahlejšie siete a širšej perspektívy. Navštívte nás na www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute alebo na sieti Twitter @PMInstitute.

O prístupe FLEX

Prístup FLEX je špičkový agilný prístup založený na Lean-Thinking a modeloch, ktoré zlepšujú schopnosť organizácie dosiahnuť obchodnú obratnosť – rýchla predvídateľná a udržateľná realizácia hodnoty vo vysokej kvalite. Spoločnosti čoraz viac závisia od prístupu FLEX na urýchlenie poskytovania obchodnej hodnoty pomocou disciplinovaných agilných stratégií, ktoré odrážajú realitu agilného poskytovania v zložitých podnikových situáciách. Ako líder agilného myslenia vydal Al Shalloway vyše 10 kníh a vyškolil tisíce odborníkov pre agilné procesy, aby lepšie implementovali agilné metodiky vo svojich organizáciách.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190926005207/en/

Zdroj: Project Management Institute

Kontakt:

Mary Ortega

Tel: 610-356-4600 x7030

Mary.Ortega@pmi.org

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring