OTS: PROBUGAS poskytol pomoc pri vysušovaní budov v Terchovej

TASR, 31. júla 2014 9:46

Bratislava 31. júla (TASR-OTS) - Spoločnosť PROBUGAS, a.s., najväčší dodávateľ propán butánu pre domácnosti a firmy na Slovensku, sa rozhodol poskytnúť pomocnú ruku obciam pri odstraňovaní škôd spôsobenými povodňami.

Nový akcionár spoločnosti patriaci do skupiny AEN Group cíti potrebu a spoločenskú zodpovednosť pomôcť obciam postihnutých povodňami, kde z pozície lídra na trhu chce ísť príkladom. Nové predstavenstvo spoločnosti rozhodlo o bezodplatnom poskytnutí vysúšačov vrátane tlakových nádob s propán-butánom pre obec Terchová. Zástupcovia spoločnosti oslovili s ponukou o pomoc starostu obce Terchová, Ing. Milana Laurenčíka, ktorý pomoc privítal. Spoločnosť PROBUGAS, a.s., tak poskytla vysúšače do budov, kde voda zasiahla elektrické rozvody a je nutnosť rýchleho vysušenia.

Spoločnosť PROBUGAS, a.s., týmto oznamuje, že sa nejednalo o jednorazový čin, ale plánuje poskytnúť pomoc obciam, postihnutých záplavami. O pomoc môžu požiadať obce a ľudia v obciach aj prostredníctvom info linky alebo emailom uverejneným na webovej stránke spoločnosti www.probugas.sk.

PROBUGAS, a.s., je líder pre dodávku propán-butánu pre domácnosti a firmy na Slovensku. Začiatkom júla 2014 sa začlenil do skupiny AEN Group. Viac na www.probugas.sk

AEN Group je holding podnikajúci v energetike s materskou spoločnosťou so sídlom v Mníchove, Nemecko. Na slovenskom trhu podniká prostredníctvom dcérskych spoločností na trhu s elektrinou a plynom, ako aj vo výrobe a distribúcii tepla. Viac na a-en.sk

Kontakt: Ing. Maroš Beťák asistent generálneho riaditeľa maros.betak@probugas.sk +421 910 400 476

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring