OTS: Primárny úpis virtuálnej meny redBUX: Nakúpte teraz a zaistite si...

TASR, 21. marca 2018 11:29

Primárny úpis virtuálnej meny redBUX: Nakúpte teraz a zaistite si predpredajný bonus vo výške 35 % a v rámci kampane BRIC INVEST dostane ďalší bonus k tomu ako noví klienti.

Investori môžu teraz nakupovať novú kryptomena redBUX a získať predpredajný bonus vo výške 35 % a ďalší bonus k tomu ako noví klienti len u spoločnosti BRIC INVEST za predpokladu, že si objednajú svoje tokeny ešte pred fázou oficiálneho predpredaja, ktorý u tohto veľmi očakávaného primárneho úpisu virtuálnej meny začína 22. marca 2018.

Berlín/Praha 21. marca (TASR-OTS) - redBUX je najnovším prírastkom v rodine kryptomien, ktorý je zameraný na odvetvie zábavy pre dospelých. Táto kryptomena je totiž zaradená do vyhľadávanej platformy virtuálnej reality vrCity, ktorú do svojej ponuky umiestnilo už mnoho popredných mien v tomto odvetví, napr. WickedPictures, iwantEmpire a viac ako 6 000 ďalších hráčov zo sveta obsahu pre dospelých. Mnohí analytici a zasvätené médiá už vytvárajú okolo tohto primárneho úpisu (ICO), ktorý oficiálne začína 22. marca, povesť PRIMÁRNEHO ÚPISU VIRTUÁLNEJ MENY ROKA.

Tak napríklad stránky ListICO.io odporúčajú tokeny redBUX, pretože "viac ako 6 000 partnerov z odvetví zábavy pre dospelých, napr. WickedPictures, sa rozhodlo redBUX plne začleniť túto novú kryptomenu do svojich obchodných platforiem a systémov."

Popredný nemecký investorský spravodajský server wallstreet-online.de tvrdí: "Primárny úpis virtuálnej meny spoločnosti me.mento 3D by sa mohol zaradiť medzi TOP 10 úpisov roka ..." a "... redBUX - primárny úpis virtuálnej meny roka z Nemecka ..." V uvedenom článku autor na záver píše: "Myslíme si, že sme našli najlepší primárny úpis virtuálnej meny tohto roku. Je zaujímavé, že tento primárny úpis pochádza z Nemecka [...], ktorý tak má podľa nášho názoru potenciál vytvoriť nesmierne úspešný príbeh."

Tokeny redBUX sa začnú predávať pri začatí predpredajnej fázy ICO s bonusom 35 % až od 22. marca - investori získajú 135 tokenov za jedno euro, pokiaľ svoj nákup uskutoční počas prvého týždňa predpredajnej fázy primárneho úpisu.

Je tu však príležitosť získať dokonca 150 tokenov za euro. Včasní kupci, ktorí si zakúpia tokeny redBUX cez českú investičná spoločnosť BRIC INVEST (www.bric-holding.com), môžu získať dokonca 150 (!) Tokenov za euro vďaka dodatočnej bonifikácie pre prvých kupcov. Táto česká investičná firma ju ponúka k všetkým nákupom v rámci primárneho úpisu virtuálnej meny, uskutočneným pred začatím oficiálneho predpredaja 22. marca.

Ďalšie informácie sú k dispozícii na stránkach https://bric-holding.com/home_en.html

Nákup možný ihneď tu: https://bric-holding.com/contact_us_en.html

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring