OTS: Prezident skupiny Tiens Group Li Jinyuan sa zúčastnil piateho Čínskeho...

TASR, 15. januára 2018 10:02

OTS: Prezident skupiny Tiens Group Li Jinyuan sa zúčastnil piateho Čínskeho fóra globálneho rozvoja malých a stredných podnikov

Hangzhou, Čína 12. januára (TASR-OTS)(PRNewswire) - 10. januára 2018 sa v hoteli Hangzhou Intercontinental uskutočnilo 5. svetové Fórum globálneho rozvoja malých a stredných podnikov a 5. Fórum o inovácii a rozvoji značiek v Číne. Tohto podujatia sa tiež zúčastnil prezident skupiny Tiens Group Li Jinyuan, ako vrchný viceprezident Svetovej aliancie malých a stredných podnikov regiónu Číny, aby diskutoval s ostatnými medzinárodnými lídrami a expertmi o nových príležitostiach rozvoja malých a stredných podnikov na celom svete v roku 2018 s cieľom pomôcť im pri získavaní medzinárodných zdrojov, pri presadzovaní sa na globálnych trhoch a pri hľadaní príležitostí na spoluprácu v rámci spoločného rozvoja a tvorby nových platforiem.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/628000/Chairman_Li_Jinyuan_having_a_dialogue_with_David_Cameron.jpg

Podujatia sa zúčastnil aj asistent prezidenta skupiny Tiens Hou Yan a Huang Jiazhen, najvyšší riaditeľ divízie značiek a globálnych vzťahov s verejnosťou v Tiens Group.

Podujatie zorganizovala Svetová aliancia malých a stredných podnikov, Združenie medzinárodnej spolupráce a výmeny medzi USA a Čínou a Čínsky projekt zameraný na inováciu a rozvoj značiek. Konferencia sa niesla v duchu témy „Nová éra" a zamerala sa na komplexnú analýzu hospodárskeho vývoja v roku 2017 a aktívne preskúmanie trendov na čínskych a medzinárodných trhoch v roku 2018 s cieľom rýchlo získať prehľad o globálnych obchodných príležitostiach.

Prítomní podnikatelia veľmi ocenili medzinárodnú stratégiu spoločnosti Tiens Group ako vynikajúci príklad prebiehajúcej stratégie globalizácie čínskych značiek. Svetová aliancia malých a stredných podnikov ako organizátor konferencie, uviedla, že prezident Li doviedol spoločnosť Tiens Group na medzinárodné trhy s dizajnom čínskej značky. Stratégia globalizácie a vynikajúce úspechy skupiny Tiens sú vysoko uznávané doma aj v zahraničí. Svetová aliancia malých a stredných podnikov vymenovala prezidenta Li Jinyuana za vrchného viceprezidenta Čínskeho regiónu, ktorý pomôže čínskym podnikom v globálnom rozvoji a formovaní imidžu čínskych značky.

Počas tohto fóra bol prezident spoločnosti Tiens Li Jinyuan prizvaný k dialógu medzi bývalým britským premiérom Davidom Cameronom a čínskymi podnikateľmi. Wang Zhenghua, predseda skupiny Chunqiu, Li Guangdou, poradca značky CCTV a známy odborník na marketingovú stratégiu značiek a Chen Jun, predseda spoločnosti Guo-Chuang Limited spoločne s Davidom Cameronom viedli hlbokú výmenu názorov na globalizáciu a spôsoby vládnej pomoci podnikom. Li Jinyuan povedal, že fórum výrazne posilnilo priateľstvo medzi Čínou, Britániou, Francúzskom, Južnou Kóreou a ďalšími krajinami a vytvorilo veľmi dobrú platformu pre spoluprácu a výmenu medzi podnikmi.

Počas večere po fóre si prezident Li Jinyuan vymenil so zúčastnenými hosťami názory na globálnu stratégiu podnikania spoločnosti Tiens Group v oblasti zdravia a stratégiu rozvoja svojho tretieho startupu. Prezident spoločnosti Li Jinyuan uviedol, že ako nadnárodný konglomerát, ktorý integruje priemyselný, obchodný a finančný kapitál v rôznych oblastiach, ako je biotechnológia, manažment zdravotníctva, hotelový cestovný ruch, vzdelávanie a odborná príprava, elektronický obchod, medzinárodný obchod a finančné investície, sa spoločnosť Tiens Group riadi strategickými princípmi diverzifikácie podnikov, integrácie siete a obchodnej synergie. Vďaka globálnej vízii založenej na stratégii Pásu a cesty bude spoločnosť Tiens Group podporovať spustenie viacerých obchodných modelov na celom svete, aby zdieľala svoje inovatívne modely marketingu založeného na skúsenostiach z hospodárskeho a zákazníckeho hľadiska. Budeme aj naďalej podporovať spotrebu, aby sa tvorilo všeobecné bohatstvo ako aj bohatstvo pre rodinné podniky, aby sa integrovali sociálne zdroje a spájal elektronický obchod s maloobchodnými predajňami a dosiahlo ocenenie hodnôt a vytvorila globálna aliancia.

Li Jinyuan vyjadril, že „zdravá Čína" sa už stala čínskou národnou stratégiou. Skupina Tiens, ktorá je lídrom v oblasti zdravotníctva, súhlasí s vládnymi stratégiami a všeobecnými trendmi, čím napomáha rozvoju zdravotníctva optimalizáciou a integráciou globálnych zdrojov spoločnosti Tiens Group. V súčasnosti má spoločnosť Tiens Group pobočky v 110 krajinách a regiónoch, čím rozdelila svetový trh na 21 regiónov a vstupuje aj na nové trhy v 37 krajinách a regiónoch, ako je Austrália, Francúzsko, Južná Kórea a Spojené arabské emiráty. Skupina Tiens vytvorila strategické spojenectvo so špičkovými medzinárodnými podnikmi a posunula latku internacionalizácie čínskych podnikov.

Odkaz na obrazovú prílohu: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=304749

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring