OTS: Predstavitelia 17 krajín sa pochvalne vyjadrili o príspevku spoločnosti...

TASR, 29. novembra 2019 16:39

OTS: Predstavitelia 17 krajín sa pochvalne vyjadrili o príspevku spoločnosti Risen Energy k Iniciatíve pásu a cesty

Ningbo, Čína, 29. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Delegácia viac ako 40 zástupcov priemyselných, obchodných a obchodných organizácií zo 17 krajín navštívila v novembri prevádzku čínskeho výrobcu solárnych panelov Risen Energy Co., Ltd. Návštevy sa zúčastnili predstavitelia krajín hraničiacich s Iniciatívou pásu a cesty čínskej vlády, medzi nimi boli zástupcovia zo Slovenska, Bruneja a Panamy. Po prehliadke výrobných zariadení spoločnosti Risen Energy, informáciách o vývoji a trhovom portfóliu a po komunikácii s jej vedúcimi predstaviteľmi, odchádzala delegácia s veľmi dobrým dojmom a ocenila príspevok spoločnosti Risen Energy k Iniciatíve pásu a cesty.

Od roku 2013, keď čínska vláda prvýkrát uviedla Iniciatívu pásu a cesty, zohľadnila spoločnosť Risen Energy túto iniciatívu pri plánovaní rozšírenia svojej globálnej obchodnej stopy. Okrem upevnenia existujúcich partnerstiev s elektrárňami v zahraničí si spoločnosť vybudovala pobočky na trhoch v krajinách, na ktoré sa táto iniciatíva zameriava, vrátane Ukrajiny, Kazachstanu, Kirgizska a Vietnamu. Spoločnosť Risen Energy naďalej zvyšuje investície do fotovoltických elektrární na celom svete, a tým uľahčuje globálnu transformáciu energetického odvetvia.

Spoločnosť Risen Energy je prvým čínskym výrobcom solárnych panelov, ktorý investoval do výstavby fotovoltických elektrární v Kazachstane a naďalej do nich investuje. Spoločnosť už podpísala mandátnu zmluvu s Európskou bankou pre obnovu a rozvoj (EBRD) na financovanie solárneho projektu s výkonom 63 MW a 40 MW v Kazachstane. V júli minulého roku začala spoločnosť Risen Energy výstavbu druhého projektu EPC na kazachstanskom vidieku v obci Chulakkurgan.

Napriek stále rozdrobenejšiemu medzinárodnému trhu s fotovoltickou energiou spoločnosť Risen Energy rozširuje svoju globálnu obchodnú stopu a dosiahla významné výsledky na niekoľkých rozvíjajúcich sa trhoch vrátane Ukrajiny, Vietnamu a Poľska. Po podpísaní zmluvy o dodávke fotovoltických modulov s najväčším ukrajinským poskytovateľom energie, spoločnosťou Donbas Fuel and Energy Company (DTEK) začiatkom roku 2019, získala spoločnosť Risen Energy objednávku na vysokoúčinné monokryštalické half-cut moduly s výkonom 148 MW. Vďaka tejto zákazke spoločnosť Ukrajine dodá do konca roku 2019 moduly s výkonom viac ako 1 GW. Okrem toho podiel spoločnosti na trhu vo Vietname teraz vďaka implementácii lokalizačnej stratégie presahuje 30%.

Prezident spoločnosti Risen Energy Xie Jian pri tejto príležitosti uviedol: „Budeme pokračovať v expanzii smerom k viacerých rozvíjajúcim sa trhom pozdĺž Iniciatívy pásu a cesty, posilníme prítomnosť na novovznikajúcich trhoch, ktoré vykazujú rozvojový potenciál, prehĺbime spoluprácu s partnermi, a tým podporíme rozvoj trvalo udržateľného a obnoviteľného odvetvia v krajinách pozdĺž tejto trasy."

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1036408/Risen_Energy.jpg

Kontakt:

Tina Feng

+86-13736192549

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring