OTS: Popustite uzdu svojej kreativite vďaka aplikácii FlipaClip, ktorá je od...

TASR, 20. januára 2021 16:56

Popustite uzdu svojej kreativite vďaka aplikácii FlipaClip, ktorá je od dnes k stiahnutiu na AppGallery

ŠEN-ČEN, Čína, 20. januára 2021 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Animačná aplikácie od štúdia Visual Blasters, ktorá sa získala mnoho kladných ohlasov, je teraz k stiahnutiu v obchode AppGallery. FlipaClip je popredná animačná aplikácia, ktorá používateľom zariadení značky Huawei umožňuje, aby vdýchli život aj tým najdivokejším výtvorom. Doteraz si túto aplikáciu stiahlo už viac ako 30 miliónov užívateľov.

FlipaClip

FlipaClip ponúka pestrú paletu výkonných animačných a kresliacich nástrojov, ktoré vynikajú intuitívnosťou použitia a umožňujú používateľom rýchlo a jednoducho vytvárať kvalitné animované videá, bez ohľadu na svoje predchádzajúce skúsenosti s týmito nástrojmi. Okrem nevyhnutných nástrojov, ako sú napríklad rôzne druhy štetcov alebo výplní, ponúka aplikácia FlipaClip tiež rad pokročilých funkcií, ako je napríklad práca s vrstvami, skiny a rámčeky, ktoré užívateľom platformy AppGallery ukazujú, ako môže byť tvorba skvelých animácií jednoduchá a zábavná.

Vývojári zo štúdia Visual Blasters sa snažia pomáhať užívateľom posunúť svoje animácie na ešte vyššiu úroveň. Preto táto aplikácia obsahuje aj nástroje, ako sú napríklad editácia zvuku, animovanie vrstiev alebo ovládanie časovej linky. Na podporu tohto úsilia sa okolo aplikácie FlipaClip vytvorila živá komunita vývojárov na rôznych sociálnych sieťach, kde sa používatelia tejto aplikácie môžu spojiť a získať rady či inšpiráciu od ostatných. Tím vývojárov zo štúdia Visual Blasters tiež často usporadúva súťaže o atraktívne ceny, ktoré oceňujú kreativitu používateľov tejto aplikácie.

"Sme radi, že môžeme s firmou Huawei spolupracovať a spoločne ponúknuť jednu z najlepších aplikácií v oblasti animácie a dizajnu užívateľom obchodu AppGallery," povedal Jonathan Meson, generálny riaditeľ a spoluzakladateľ štúdia Visual Blasters. "Podpora od tímu platformy AppGallery pri vývoji tejto aplikácie je skvelá. Sme ohromení, ako sa nám tento tím snaží pomáhať na všetkých úrovniach, počnúc integráciou, cez podporu užívateľov až po zabezpečenie kvality (QA) celej aplikácie. "

Vďaka možnostiam technológie HMS Core ponúka animačná aplikácia FlipaClip ešte lepšie zážitky

Aby aplikácia FlipaClip ponúkla užívateľom platformy AppGallery tie najlepšie možnosti a zážitky, spolupracovali vývojári tabletových a cloudových aplikácií firmy Huawei s vývojármi zo štúdia Visual Blasters pri optimalizácii tejto aplikácie pre tablet HUAWEI MatePad Pro, ktorý je vlajkovou loďou značky Huawei. Vďaka tomu tak táto aplikácia na tomto tablete nielen hladko beží, ale súčasne podporuje aj pero HUAWEI M-Pen. Táto aplikácia navyše podporuje rôzne ďalšie funkcie technológie Huawei Mobile Services (HMS) Core, vrátane analytiky, nákupov v aplikácii, A/B testovania alebo vzdialeného nastavenia. Vďaka možnosti vzdialeného nastavenia zmien v konfigurácii tak aplikácia FlipaClip nevyžaduje optimalizáciu na strane servera, čo vývojárom zo štúdia Visual Blasters umožňuje neustále svoju aplikáciu vylepšovať bez toho, aby si ju používatelia po vykonanej aktualizácii museli znovu sťahovať.

O platforme AppGallery - jednom z 3 najväčších obchodov s mobilným aplikáciami na svete

Platforma AppGallery funguje vo viac ako 170 krajinách a jej služby využíva 500 miliónov aktívnych užívateľov s veľmi rôznorodými potrebami. Stále máme záujem o partnerskú spoluprácu s globálnymi i miestnymi developermi a radi ich v našej platforme privítame.

AppGallery si uvedomuje dôležitosť a oceňuje projekty svojich vývojárov a usiluje o to, aby dosiahli úspech. AppGallery tiež ponúka vývojárom z celého sveta komplexnú prevádzkovú podporu, organizuje množstvo špeciálnych akcií zameraných na vývojárov a pomáha im vyvíjať ďalšie aplikácie

Aplikácia FlipaClip je teraz dostupná na stiahnutie z AppGallery na https://appgallery.huawei.com/#/app/C102999751.

Ďalšie informácie nájdete na fóre Huawei Developer Forum na adrese https://forums.developer.huawei.com/forumPortal/en/forum/devhub.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1422613/FlipaClip.jpg

CONTACT: Reina Li, liyun60@huawei.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring