OTS: Poločlánkový mono PERC modul od spoločnosti Suntech získava titul...

TASR, 14. júna 2019 15:42

Poločlánkový mono PERC modul od spoločnosti Suntech získava titul „Špičkového výrobcu fotovoltických modulov DNV-GL 2019 podľa hodnotenia spoľahlivosti"

Wuxi, Čína 14. júna (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Dňa 4. júna 2019 (pekinského času) sa uskutočnil 13. ročník Medzinárodnej konferencie a výstavy fotovoltickej výroby energie a inteligentnej energetiky (2019). Na tejto výstave získal poločlánkový mono PERC modul od spoločnosti Suntech titul „Špičkový výrobca fotovoltických modulov DNV-GL 2019 podľa hodnotenia spoľahlivosti" (PVEL LLC).

Poločlánkový mono PERC modul od spoločnosti Suntech má vynikajúci výkon. Jeho polovičná batéria minimalizuje internú stratu modulu, v dôsledku čoho sa výrazne zvyšuje výkon. S nižšou prevádzkovou teplotou a vyšším koeficientom špičkového výkonu v porovnaní s produktmi rovnakej špecifikácie dokáže poločlánkový mono PERC modul od firmy Suntech priniesť zákazníkom dodatočné prírastky energie. 78-článkový veľký panel a vyššia hustota výkonu účinne redukujú inštalačný priestor a šetria náklady na prácu a rovnováhu systémov. Maximalizujú tak ekonomickú stránku fotovoltického systému a výkon aj prostredníctvom pokročilej technológie batérií a špičkového balenia. Mono PERC moduly od firmy Suntech sú na trhu veľmi vítané.

DNV-GL je najväčšou nezávislou poradenskou spoločnosťou v oblasti energetiky a obnoviteľnej energie na svete. V roku 2012 DNV GL vytvorila Program kvalifikácie produktov (PQP), ktorý poskytuje investorom do fotovoltických elektrární nezávislé a konzistentné údaje o spoľahlivosti a výkonnosti, a výrobcom modulov ponúka nestranné a odborné kvalifikačné služby.

V správe sa uvádza, že kusovníky výrobcov modulov, ktorí boli zaradení do zoznamu „Špičkových výrobcov fotovoltických modulov 2019 podľa hodnotenia spoľahlivosti", boli 100-percentne certifikované a testované. V záujme zabezpečenie spravodlivosti testovania a výberu sa moduly všetkých výrobcov testujú rovnakou metódou za jednotných podmienok. Okrem toho sa vykonáva vyrovnávacie porovnanie.

Po získaní titulu Špičkového výrobcu fotovoltických modulov 2018 podľa hodnotenia spoľahlivosti bola spoločnosť Suntech opätovne zaradená medzi kandidátov aj v roku 2019. Nejde len o opakované potvrdenie vysokej spoľahlivosti spoločnosti Suntech, ale aj o najväčšie uznanie jej kvality. Suntech sa predovšetkým zameriava na podporu účinnosti konverzie svojich produktov, neustále zdokonaľuje výskum a vývoj nových technológií, zlepšuje výrobné techniky, bezvýhradne poskytuje len fotovoltické produkty vysokej kvality, vysokej spoľahlivosti s vysokým výkonom vzhľadom na náklady zákazníkov a to prostredníctvom najmodernejšej technológie a konkurenčných výhod a aktívne prispieva k priblíženiu sa cieľu „parity siete" v rámci výroby fotovoltickej energie.

Kontakt: Truman +86-13585097646

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring