OTS: PMI a Pearson VUE teraz ponúkajú možnosť online testovania pre...

TASR, 17. apríla 2020 16:15

PMI a Pearson VUE teraz ponúkajú možnosť online testovania pre certifikačný test Project Management Professional (PMP) ® Pomocou testovacieho softvéru OnVUE od spoločnosti Pearson VUE môžu kandidáti PMP teraz vykonať skúšku online podľa vlastného uváženia

Philadelphia 17. apríla (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - Od dnešného dňa ponúka Project Management Institute (PMI) projektovým profesionálom možnosť naplánovať si a zložiť skúšku Project Management Professional (PMP) ® online z domu alebo kancelárie. PMP skúška sa teraz spája s ďalšími dvoma certifikačnými skúškami PMI, ktoré môžu odborníci absolvovať online: certifikačné skúšky PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) a Certified Associate in Project Management (CAPM).

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20200416005135/en/ Kandidáti absolvujú skúšku online pomocou softvéru OnVUE od spoločnosti Pearson VUE. Podobne ako v prípade testovania v testovacom stredisku, aj on-line testovanie vyžaduje, aby kandidátov sledovali proktori. Prokurátor však bude mimo pracoviska a bude sledovať kandidátov naživo prostredníctvom mikrofónu a webovej kamery svojho zariadenia s pomocou umelej inteligencie (AI). Uchádzači budú stále musieť vopred naplánovať svoju online skúšku, ale stretnutia sa ponúkajú nepretržite, aby si uchádzači mohli nájsť čas, ktorý im vyhovuje.

"V týchto neistých časoch usilovne pracujeme na tom, aby sme členom a kandidátom na certifikáciu poskytovali zdroje, ktoré potrebujú na investovanie do svojho profesionálneho rozvoja,“ uviedol Michael DePrisco, viceprezident pre globálne skúsenosti a riešenia v PMI. "On-line testovanie na PMP je dôležitým krokom na tejto ceste. Vždy to bolo v našej budúcnosti, ale teraz sme si stanovili prioritu, aby sme zaistili bezpečnosť a pohodu našej komunity. Toto úsilie, ktoré bude mať dlhodobý pozitívny vplyv na skúsenosti s testovaním PMI, by nebolo možné bez odborných znalostí a partnerstva so spoločnosťou Pearson VUE. “

Okrem priameho sprostredkovania pomocou AI, ktoré zahŕňa schopnosť proktora okamžite ukončiť testovanie v prípade zistenia neoprávneného správania, implementovali PMI a Pearson VUE prísny program forenznej analýzy údajov, ktorý slúži na identifikáciu a konanie v prípade neoprávneného správania a ďalších problémov týkajúcich sa platnosti pri vykonávaní testu. Všetci kandidáti musia navyše absolvovať proces virtuálnej samokontroly, ktorý zahŕňa autentifikáciu s vylepšenou AI a porovnávanie tváre.

"Táto dohoda je záväzná pre online platformy spoločnosti Pearson VUE OnVUE, pri plnení prísnych požiadaviek spoločnosti PMI, poprednej svetovej asociácie pre odborníkov na riadenie projektov,“ povedal Eric D’Astolfo, viceprezident pre obchodný rozvoj spoločnosti Pearson VUE. "Sme hrdí na to, že teraz môžeme k ďalším certifikátom PMI, pre ktoré poskytujeme online skúšky, pridať certifikáciu PMP, ktorá je uznávaná ako zlatý štandard pre profesionálov v oblasti riadenia projektov. Sme radi, že môžeme ponúknuť riešenie, ktoré umožní uchádzačom pokračovať v postupe pri dosahovaní certifikácie počas tohto obdobia."

Ak chcete získať ďalšie informácie o testovaní online a o tom, ako naplánovať skúšku PMP online, kliknite sem.

O inštitúte Project Management Institute (PMI) Project Management Institute (PMI) je popredné svetové združenie pre tých, ktorí považujú projektové, programové alebo portfóliové konanie za svoju profesiu. Prostredníctvom globálneho presadzovania, spolupráce, vzdelávania a výskumu pripravujeme viac ako tri milióny profesionálov z celého sveta na projektovú ekonomiku: nadchádzajúcu ekonomiku, v ktorej sú práce a jednotlivci organizovaní okolo projektov, produktov, programov a hodnotových tokov. Už 50 rokov sa usilujeme takmer v každej krajine na celom svete o kariérny rozvoj profesionálov, zlepšenie organizačných úspechov a ďalšie vyzrievanie profesie riadenia projektov prostredníctvom globálne uznávaných štandardov, certifikáciou, komunít, zdrojov, nástrojov, akademického výskumu, publikácií, programov rozvoja profesionálov a príležitostí na vytváranie sietí. Ako súčasť rodiny PMI vytvára spoločnosť ProjectManagement.com online globálnu komunitu, ktorá poskytuje viac zdrojov, lepšie nástroje, väčšie siete a širšiu perspektívu. Navštívte nás na webových stránkach www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute a na Twitteri @PMInstitute

O spoločnosti Pearson VUE Spoločnosť Pearson VUE je už celé desaťročia priekopníkom v odvetví počítačového testovania. Každoročne poskytuje viac ako 16 miliónov certifikačných a licenčných skúšok vo všetkých odboroch, od akademickej obce až po prijímacie skúšky do IT a zdravotníctva. Sme popredná svetová spoločnosť v odbore vývoja a realizácie vysoko kvalifikovaných testov prostredníctvom najkomplexnejšej svetovej siete takmer 20.000 vysoko zabezpečených testovacích centier a bezpečného online testovania vo viac než 180 krajinách. Naše vedúce postavenie v odbore hodnotenia je výsledkom spolupráce s celou radou klientov, od popredných technologických firiem až po štátne a regulačné agentúry. Ďalšie informácie nájdete na webových stránkach PearsonVUE.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200416005135/en/

Kontakty Rachael Ballard, 443-618-7014 or Rachael.ballard@pmi.org

Zdroj: Project Management Institute Multimédiá

Logo

Logo

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring