OTS: Platforma SaaS od GetSwift podporuje štát Florida v dennej dodávke jedál

TASR, 15. apríla 2020 14:40

•Programy sponzorované vládou určené na nasýtenie najzraniteľnejších skupín Floridy

•Program sa zameria na pomoc populácii starších ľudí v štáte

NEW YORK 14. apríla --(TASR/OTS/BUSINESS WIRE)-- Spoločnosť GetSwift Limited (ASX: GSW) ("GetSwift" alebo "spoločnosť"), popredný poskytovateľ logistických technológií SaaS, je hrdá na to, že podporuje štát Florida v programe, ktorý reaguje na krízu a je určený na udržanie dodávke každodenného stravovania počas pandémie koronavírusu.

Od pondelka 13. apríla bude spoločnosť GetSwift poskytovať podporu pri riadení objednávok, dodávkach a smerovaní, aby pomohla dodať jedlo seniorom na Floride a ostatným, ktorí sú v núdzi a ktorí sú odkázaní na denné stravovacie služby. GetSwift bude spolupracovať so spoločnosťami Feed The Need of Florida a Meals of Love v spojení s Florida Department of Elder Affairs (DOEA) a s partnermi v reštauráciách, ako je napríklad skupina 4R Restaurant Group, prevádzkovateľ 4 Rivers Smokehouse restaurants, ktoré budú poskytovať čerstvé jedlá sedem dní v týždni.

"Je pre nás cťou spolupracovať so štátom Florida, Meal of Love, Feed the Need of Florida a 4R Restaurant Group na takej kritickej iniciatíve s cieľom osloviť zraniteľných obyvateľov Floridy v tejto mimoriadnej dobe. Tešíme sa na podporu všetkých ostatných štátov, ktoré sú v procese vykonávania podobných opatrení. Teraz nastal čas zjednotiť sa, keď ako národ čelíme jednej z najväčších výziev," povedal Bane Hunter, generálny riaditeľ spoločnosti GetSwift.

GetSwift, so sídlom v New Yorku, poskytuje logistické služby v oblasti doručovania a správy personálu pre klientov po celých Spojených štátoch a po celom svete. Okrem reštaurácií poskytuje spoločnosť GetSwift služby spoločnostiam naprieč odvetviami, od výrobcov biliardových stolov cez propán-tankové služby až po vládne infraštruktúrne služby.

Pohotovostná služba bude slúžiť pre všetkých 67 okresov na Floride. Celková hodnota dohody sa nedá určiť z dôvodu nepredvídateľnosti celkového počtu jedál, ktoré sa budú dodávať každý deň.

4 Rivers Smokehouse spolu s ďalšími reštauráciami na Floride upravia svoje výrobné závody na výrobu jedál tak, aby boli cenovo efektívne.

"Celý náš tím sa teší na spoluprácu s reštauráciami na Floride s cieľom splniť túto výzvu a príležitosť na doručenie výživných jedál našim priateľom na Floride," uviedol Skip Kimpel, IT riaditeľ v skupine 4R Restaurant Group. "Toto ambiciózne úsilie by nebolo možné bez technológie, ktorú spoločnosť GetSwift zabezpečí na organizovanie objednávok, naplánovanie šoférov a poskytnutie logistiky na zabezpečenie včasných a presných dodávok."

4 Rivers sa zúčastňuje ako súčasť programu Feed The Need, ktorý bol vytvorený z programu 4Roots, neziskovej organizácie, ktorej poslaním je budovať lepšiu budúcnosť potravín na Strednej Floride.

Toto oznámenie bolo schválené a odsúhlasené na zverejnenie predstavenstvom spoločnosti GetSwift.

O spoločnosti GetSwift Limited

Technológia pre optimalizáciu svetovej logistiky

Spoločnosť GetSwift je svetová jednotka v oblasti automatizácie riadenia dodávok. Od jednotlivých podnikov po vyložene miestne závody, podniky z mnohých rôznych priemyselných odvetví na celom svete spoliehajú na našu platformu SaaS, aby zabezpečili svojim dodávateľským reťazcom viditeľnosť, zodpovednosť, efektívnosť a úspory a dodávky koncovým zákazníkom. Spoločnosť GetSwift má centrálu v meste New York City a je zapísaná na Austrálskej burze cenných papierov (burzový index ASX: GSW). Ďalšie informácie nájdete na stránkach GetSwift.co.

Spoločnosť GetSwift je rozvíjajúca sa firma, ktorú ohrozuje celý rad rizík. Spoločnosť zatiaľ nevytvára zisk a neexistuje záruka, že sa jej podarí zisk vytvárať. Podnikanie spoločnosti a úvahy o rôznych investíciách sú podrobne popísané v hláseniach, ktoré spoločnosť podáva Austrálskej burze cenných papierov (ASX). Odporúčame investorom, aby si preštudovali podrobnejšie informácie v týchto hláseniach.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200414005614/en/

Kontakty

Media enquiries: James Richardson, Public Affairs Advisor

james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160

Investor enquiries: investors@getswift.co

Company Secretary: julian.rockett@boardroomlimited.com.au +61 2 8016 2841

Zdroj: GetSwift Limited

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring