OTS: Otvára sa registrácia na Európsky samit SAFe® 2020, ktorý sa bude konať...

TASR, 14. novembra 2019 11:08

OTS: Otvára sa registrácia na Európsky samit SAFe® 2020, ktorý sa bude konať 8. - 12. júna v Haagu v Holandsku. Najväčšie európske stretnutie odborníkov SAFe sa sústredí na iniciatívy zamerané na agilitu v podnikoch s cieľom zosúladiť stratégie a realizáciu v celej firme.

Boulder, Colorado, 14. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Scaled Agile, Inc., poskytovateľ platformy SAFe®, popredného svetový rámca agility v podnikoch, dnes oznámil otvorenie registrácie na Európsky samit SAFe® 2020, ktorý sa uskutoční 8. - 12. júna na Svetovom fóre v holandskom Haagu. Toto viacdenné podujatie bude najväčším európskym stretnutím zameraným výlučne na Scaled Agile Framework® (SAFe) a jeho komunitu v praxi.

Tretí Európsky samit SAFe je dôležitým podujatím pre všetkých, ktorí spolupracujú s technickými a obchodnými tímami SAFe, trénermi a koučmi, vedúcimi pracovníkmi a partnermi Scaled Agile. Počas podujatia bude jeden deň venovaný partnerom, dva dni bude prebiehať hlavná konferencia s regionálne zameraným obsahom a moderátormi a po konferencii sa budú konať workshopy.

Účastníci budú mať príležitosť rozvíjať svoje zručnosti, zdieľať vedomosti, vytvárať siete a kontaktovať sa s vedúcimi predstaviteľmi a mienkotvorcami. Uskutoční sa sedem prezentácií príbehov zákazníkov, ktoré umožnia účastníkom priamo vidieť, ako podniky využívajú SAFe na efektívnejšie poskytovanie hodnoty zákazníkom a zlepšovanie obchodných výsledkov.

„Akcelerácia začlenenia rámca SAFe na celom svete stále poháňa rozvoj a rast tejto konferencie," uviedol Dean Leffingwell, tvorca SAFe a prezident spoločnosti Scaled Agile, Inc. „Tento rok sa môžeme sústrediť na to, ako organizácie aplikujú systém SAFe 5.0 pri realizácii iniciatív zameraných na obchodnú agilitu, ktoré im pomôžu uplatňovať úspešné organizačné zmeny, promptne sa prispôsobovať rýchlo sa rozvíjajúcim trhom a motivovať a udržať zamestnancov vytvorením moderného pracoviska zameraného na poskytovanie hodnoty pre zákazníka."

Európsky samit SAFe v roku 2019 v sebe spája tri kľúčové udalosti:

9. júna, Partnerský deň

Toto jednodenné podujatie je určené výhradne pre partnerov Scaled Agile a je zamerané na zabezpečenie úspechu pri podpore a zavádzaní produktov a služieb SAFe. Program obsahuje nový dynamický obsah, ktorý má pomôcť partnerom úspešne riadiť podnikanie v oblasti SAFe.

10. - 11. júna, Hlavná konferencia

Dvojdňová hlavná konferencia bude zahŕňať kľúčové témy z odvetvia, technické zasadnutia, príbehy o úspechoch zákazníkov, rozhovory a mnoho príležitostí na vytváranie sietí. Osem hlavných tém:

Štíhla správa portfólií

Obchodná a organizačná agilita

Dodanie podnikového riešenia

Agilné dodanie produktu

Tímová a technická agilita

Vedenie a kultúra kontinuálneho vzdelávania

Aplikácia SAFe

Príbehy zákazníkov z aplikácie SAFe

12. júna, workshopy po skončení konferencie

Poldenné semináre po konferencii poskytnú účastníkom, ktorí sa snažia zlepšiť svoje zručnosti, znalosti a porozumenie niektorým najdôležitejším výzvam a príležitostiam súvisiacim s praxou SAFe, dôkladné, odborne vedené školenie. Predmetné oblasti zahŕňajú:

Dodanie podnikového riešenia: Budovanie skutočne veľkých systémov pomocou SAFe

Úvod do štíhleho riadenia portfólia

Zažite DevOps

Štíhle-agilné vedenie

Úvod do agilného riadenia produktov a riešení

Urýchlite aplikáciu agility vo firme

Pre účastníkov, ktorí potrebujú konzultácie, školenia alebo riešenia na báze platformy, budú partneri Scaled Agile k dispozícii na hlavnej konferencii, čo znamená jedinečnú príležitosť výlučného stretnutia pre záujemcov s odborníkmi na SAFe v Európe.

Registrácia je možná na stránke: europe.safesummit.com.

O spoločnosti Scaled Agile, Inc., poskytovateľovi platformy SAFe®

Scaled Agile, Inc. je poskytovateľom SAFe®, popredného svetového rámca agility pre podniky. Vďaka vzdelávaniu a certifikácii, globálnej partnerskej sieti a rastúcej komunite s viac ako pol miliónom vyškolených odborníkov, dokáže Scaled Agile pomáhať podnikom integrovať agilitu do firemnej kultúry kvôli rýchlej identifikácii a možnosti poskytovať hodnotu pre zákazníka, využívať nové príležitosti a zlepšovať obchodné výsledky. Scaled Agile je prispievajúcim členom hnutia Pledge 1 % firemnej filantropie a komunitných služieb. Viac informácií nájdete na scaledagile.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1028615/Scaled_Agile_2020_European_SafeSummit_Social.jpg

Kontakt:

Regina Cleveland

Director of Communications

+1.303.817.6632

regina.cleveland(at)scaledagile(dot)com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring