OTS: Organizácia Project Management Institute oznámila akvizíciu spoločnosti...

TASR, 13. augusta 2019 15:31

OTS: Organizácia Project Management Institute oznámila akvizíciu spoločnosti Disciplined Agile. Rozširuje ponuky pre projektových manažérov a tímy, aby si vybrali svoj "spôsob práce".

Philadelphia, 13. augusta (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Project Management Institute (PMI), popredná svetová nezisková členská asociácia pre projektových manažérov, oznámila akvizíciu spoločnosti Disciplined Agile (DA). Súbor nástrojov firmy DA je jedinečnou svetovou databázou vedomostí (body of knowledge; BOK), ktorá ponúka priame a praktické postupy, ktoré pomáhajú jednotlivcom, tímom aj firmám vybrať si "svoj vlastný spôsob práce" podľa ich konkrétnych potrieb. Hlavnými princípmi, na ktorých firma DA stojí, sú orientácia na zákazníka, snaha byť pragmatický bez nadmernej orientácie na detaily, široká ponuka jednoduchých a funkčných riešení, využívanie techník založených na kontexte a optimalizácia procesov v celej firme. Organizácie, ktoré súbor nástrojov DA zavedú, môžu optimalizovať všetky procesné rámce, vrátane tradičných postupov, systémov Scrum alebo SAFE a získať tak možnosť odlíšiť sa od svojich konkurentov.

Spojenie organizácií tak akcionárom prinesie zvýšenie hodnoty a súčasne umožní PMI posilniť svoje ľudské a tímové zdroje tak, aby mohla rýchlejšie a pružnejšie reagovať na potreby svojich klientov. Akvizícia firmy Disciplined Agile má nasledujúce výhody:

Členovia asociácie PMI získajú nové služby a možnosť získania certifikátov, ktoré ich odlíšia od ostatných a otvoria im dvere.

Existujúci odborníci na metódu agile bude schopní využívať zmysluplnejší a prispôsobenejší prístup k agilite, ktorý je poháňaný agilným a štíhlym myslením a umožňovaný procesmi, ktoré zodpovedajú ich kontextu - umožnenie silnejších výsledkov, ako by bolo možné pri normatívnejších prístupoch

Firmy na celom svete tak budú môcť využívať metódy zvyšovania ich pružnosti šité na mieru ich konkrétnym potrebám a situácii.

Partneri organizácií PMI a DA získajú prístup k širšej ponuke služieb, ktoré môžu ponúknuť svojim akcionárom a zákazníkom.

Členovia organizácií PMI a DA budú mať prístup do systémov aj k online obsahu oboch inštitúcií a tiež k širšej, diverzifikovanejšej komunite užívateľov.

Prezident a generálny riaditeľ PMI, Sunil Prashara, povedal: „Táto akvizícia predstavuje pre PMI ďalší dôležitý stavebný kameň a umožní nám ponúkať nové služby a spôsoby práce vo svete, ktorý je stále flexibilnejší a neustále sa mení. Súčasne našim členom z radov projektových manažérov a zástancov flexibility a agility firiem prinesie úplne nové možnosti a rozšírenie ponuky služieb. Vďaka tejto akvizícii tak PMI ponúkne svojim členom z radov projektových manažérov, vedúcich pracovníkov a ich tímov, vyššiu hodnotu, kompletnú ponuku služieb, produktov, školení a tiež certifikátov a osvedčení. Bez ohľadu na to, či naši zákazníci z radov jednotlivcov a firiem uplatňujú tradičný, agilný, projektový alebo produktový prístup, organizácia PMI im dokáže ponúknuť jedinečné služby, ktoré inde nenájdu.“

Mark Lines, ktorý je spolu so Scottom Amblerom spoluzakladateľom firmy Disciplined Agile, dodal: „Takmer všetky firmy sa dnes snažia byť agilnejšie. "Štandardizované" riešenia sú niekedy dobrým východiskovým bodom, ale často sa časom zadrhávajú. Firma Disciplined Agile si uvedomuje, že každá organizácia je iná a má aj iný spôsob práce. Prístup Disciplined Agile vás stretáva tam kde ste a umožňuje vám vytvoriť riešenia, ktoré vy a vaša organizácia k práci potrebujete.“

Integrácia firmy DA do štruktúry organizácie PMI začína s okamžitou platnosťou a firma PMI svojim členom a ostatným akcionárom v blízkej dobe poskytne ďalšie podrobnejšie informácie.

O inštitúte PMI

Project Management Institute (PMI) je popredná svetová asociácia pre všetkých, ktorí uvažujú o tom, vniesť do svojej profesie projektové a programové riadenie alebo správu portfólia. Organizácia PMI bola založená v roku 1969 a ponúka svoje služby viac ako 3 miliónom odborníkov, ktorí pracujú prakticky vo všetkých krajinách sveta, a to prostredníctvom globálneho poradenstva, spolupráce, vzdelávania a výskumu. Pomáhame v kariérnom raste, zlepšujeme úspech organizácií a ďalej zdokonaľujeme profesiu projektového manažéra prostredníctvom svetovo uznávaných štandardov, certifikácie, komunity, nástrojov, akademického výskumu, publikovania, kurzov profesionálneho rozvoja a príležitostí k stretávaniu. Spoločnosť ProjectManagement.com ako súčasť skupiny PMI vytvára online globálnu komunitu, ktorá prináša viac zdrojov, lepšie nástroje, rozsiahlejšie siete a širšej perspektívy. Navštívte nás na www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute alebo na sieti Twitter @PMInstitute.

O spoločnosti Disciplined Agile

Súbor nástrojov Disciplined Agile umožňuje jednotlivcom a tímom vykonávať informované rozhodnutia, zlepšiť spôsob akým pracujú a organizáciám pomáha využívať agilné a jednoduché stratégie k robenie lepších rozhodnutí. Naši certifikovaní partneri a kouči zákazníkom pomáhajú optimalizovať svoje IT riešenia tak, aby boli flexibilnejšie a agilnejšie. Firmy a organizácie potrebujú stále viac certifikovaných koučov a partnerov Disciplined Agile, pretože potrebujú zavádzať stratégie, ktoré im umožnia pracovať rýchlejšie a flexibilnejšie. Osvedčenie Disciplined Agile získalo viac ako 12 tisíc vedúcich pracovníkov a projektových manažérov z 30 krajín sveta a knihy organizácie Disciplined Agile si zakúpilo viac ako 50 tisíc zákazníkov.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190809005432/en/

Kontakty:

Mary Ortega, +1 610 356 4600 X7030

mary.ortega@pmi.org

Zdroj: Project Management Institute

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring